Close
Faqja 3 prej 5 FillimFillim 12345 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 30 prej 49
    i/e regjistruar Maska e BAC4
    Anėtarėsuar
    20-04-2008
    Postime
    337
    Citim Postuar mė parė nga Alienated Lexo Postimin
    Nuk e di shume mire - ishte nje supozim ... thashe "sipas gjitha gjasave".

Qe marrin leke s'kam dyshim fare.
    Kam thene per Ylber LILIN i cili eshte kopje e Menduhit kur flet, kur akuzon, kur dredh pergjigjet.
    Kam thene per ate Shasivarin e partise AK, i cili ka marre para nga Menduhi (mbi 100.000 euro) per te mbajtur partine "te gjalle". Pyeteni njehere pse "pernjeheresh" i pelqeu politika e Menduhit???

Me keto muhabete qe i ke tregu tash e pergenjeshtrojsh vetveten, vet thujsh se pa fakte nuk flasish, vet thush qe ti pa deshmi nuk duhet te akuzojsh askend, a shife cka ke shkrujt. Kjo vec verteton, ciles shtrese te njerzve i takon dhe cfar jane motivet tuaja qe shkruan kunder disa personave te caktuar. Kjo tregon qe ti nuk je hic me i mire se shpirtrat e shitur si Fazli Veliu, Fatmir Besimi, Kim Mehmeti, Ali Aliu e plot te tjere. Ti i shet interesat kombtare njesoj si kto te lartpermendurit. Me kete postim qe ke bere, u demaskove krejtsisht. Tash e shof pse e perkrah BDI-n, se cdo postim i joti eshte i lidhur ngusht me interesint tend material, je ne gjendje te shkelish mbi gjakun e deshmorve si shum te tjere te DUI-t, bile edhe i arsyeton, Po pse e bejsh kete?? Pergjigjen ta thash me lart!!

Ti thua se Ylber Lili flet si menduhi vet me qene, epo budist jo i nderuar, Ylber Lili eshte prej shqiperie, dhe e din shum mire ne pergjithsi, sa ma te afte jane shqiptaret e shqipnise ne debat ne kritika dhe ne artikulim. Nese mendojsh se Ylber Lilit i ka dhen pare, gabohesh... Ylber Lilin DUI (partija e shkijeve) e perzu prej maqedonie 2004 apo 2005 (nuk me kujtohet saktesisht), Pse? Mund ta supozojm pergjigjen!!

Sa i perket Jeton Shasivarit, e din shum mire se parazgjedhjeve ai e perkrahte DUI-n, duke mendu se ben dicka te mire, por mandej e pa se kush jane DUI-stat, dhe tash si cdo intelektual normal kritikon ate, e pse mos e kritikoje, per 2 jave i solli ligjet me anitshqiptare ndonjiher qe i ka sjell ndonji parti ne maqeodni, Kurse per ate shum qe ke permend 100.000 euro, PDSH dhe BDI-ja bashk per krejt kampanjen nuk kan harxhu. Njeri nuk eshte prej atyne budistave qe shiten per pare, e ka rrogen e mire ne UEJL, bile ka edhe post ne dekanat. Me tragjike eshte se cdokush qe ju kritikon ju thoni se e pa pagujt PDSH-ja.

Postimi jot ta tregoj ftyren. Ket tekst qe ta kam shkrujt shum e ke, tradhtaret dhe sahanlepiresit i injoroj. Kete e kam shkruar per te tjeret, ta shofin cfar karakteri tipik DUI-st fshihet pas nickit Alienated. Ndoshta hera e fundit qe te replikoj.

shqiptari Maska e faruk_01
    Anėtarėsuar
    24-09-2006
    Vendndodhja
    maqedoni
    Postime
    590
    Citim Postuar mė parė nga BAC4 Lexo Postimin
    Me keto muhabete qe i ke tregu tash e pergenjeshtrojsh vetveten, vet thujsh se pa fakte nuk flasish, vet thush qe ti pa deshmi nuk duhet te akuzojsh askend, a shife cka ke shkrujt. Kjo vec verteton, ciles shtrese te njerzve i takon dhe cfar jane motivet tuaja qe shkruan kunder disa personave te caktuar. Kjo tregon qe ti nuk je hic me i mire se shpirtrat e shitur si Fazli Veliu, Fatmir Besimi, Kim Mehmeti, Ali Aliu e plot te tjere. Ti i shet interesat kombtare njesoj si kto te lartpermendurit. Me kete postim qe ke bere, u demaskove krejtsisht. Tash e shof pse e perkrah BDI-n, se cdo postim i joti eshte i lidhur ngusht me interesint tend material, je ne gjendje te shkelish mbi gjakun e deshmorve si shum te tjere te DUI-t, bile edhe i arsyeton, Po pse e bejsh kete?? Pergjigjen ta thash me lart!!

Ti thua se Ylber Lili flet si menduhi vet me qene, epo budist jo i nderuar, Ylber Lili eshte prej shqiperie, dhe e din shum mire ne pergjithsi, sa ma te afte jane shqiptaret e shqipnise ne debat ne kritika dhe ne artikulim. Nese mendojsh se Ylber Lilit i ka dhen pare, gabohesh... Ylber Lilin DUI (partija e shkijeve) e perzu prej maqedonie 2004 apo 2005 (nuk me kujtohet saktesisht), Pse? Mund ta supozojm pergjigjen!!

Sa i perket Jeton Shasivarit, e din shum mire se parazgjedhjeve ai e perkrahte DUI-n, duke mendu se ben dicka te mire, por mandej e pa se kush jane DUI-stat, dhe tash si cdo intelektual normal kritikon ate, e pse mos e kritikoje, per 2 jave i solli ligjet me anitshqiptare ndonjiher qe i ka sjell ndonji parti ne maqeodni, Kurse per ate shum qe ke permend 100.000 euro, PDSH dhe BDI-ja bashk per krejt kampanjen nuk kan harxhu. Njeri nuk eshte prej atyne budistave qe shiten per pare, e ka rrogen e mire ne UEJL, bile ka edhe post ne dekanat. Me tragjike eshte se cdokush qe ju kritikon ju thoni se e pa pagujt PDSH-ja.

Postimi jot ta tregoj ftyren. Ket tekst qe ta kam shkrujt shum e ke, tradhtaret dhe sahanlepiresit i injoroj. Kete e kam shkruar per te tjeret, ta shofin cfar karakteri tipik DUI-st fshihet pas nickit Alienated. Ndoshta hera e fundit qe te replikoj.
    nuk ta bej qejfin por dua ta vulosi kete shkrim tendin si dicka shume e vertet dhe ne vend,,,ky cfar Alienated un nuk e dij nga eshte si eshte, por e pame te gjithe cfar kok boshi eshte,,sa i perket per JEton Shasivari ai eshte pro dekan ne fakultetin juridik te UEJL dhe ka roge te mire nuk shitet ai per para, un e njoh personalisht ai eshte shume i drejte i realt, dhe ka njohuri shume ndaj shume ceshtje e ky Alienated eshte askushi per te degraduar profin ne fjale, ja ceke ty BAC shume mire , mirepo mire the me mire eshte mos i replikojme me sepse nuk ka vlere as ai as shkrimet e tij
    O Sa mir t'jesh Shqiptar...

Anėtarėsuar
    24-09-2006
    Vendndodhja
    maqedoni
    Postime
    590
    Kerkova Nga Moderatori I Ketij Nen Forumi Qe Kjo Teme Te Mbyllet: Kerkova Kete Pasi Qe Tema Filloj Te Perqendrohet Ne Degradim Dhe Nencmim Te Personave Qe Nuk E Meritojne Ate, Bie Fjala Te Nencmosh Pr.jeton Shasivari Eshte Dicka Jasht Normales Kur Dihet Roli I Tij Si Profesor Universitar Dhe Analist I Denje I Ceshtjeve Juridke, Ose Pra Te Dergadosh Z.ylber Lili Kur Dihet Si Nje Nder Analistet Me Te Shquar Te Shqiprise,,e Keshtu Me Ralle,,
    Andaj Mendoj Se Do Te Gjej Mirekuptim Tek Moderatori Dhe Tema Te Mbyllet Sa Me Shpejt...e Gjersa Atyre Qe Mundohet Te Nencmojne Te Tjere Ju Apeloj Se Vendin Nuk E Kane Ne Kete Forum Le Te Kekrojne Forume Cetniko-serbe-komuniste-leniniste...
    Gjersa Juve Te Nderuar TjeRe Qe Shkruat Mendime Pa Ofenduar Dhe Degraduar Te Tjeret Ju Falemenderoj

Mire Mbetshi

...beyond Maska e Alienated
    Anėtarėsuar
    19-09-2005
    Vendndodhja
    Cassiopeia Constellation
    Postime
    3,139
    Citim Postuar mė parė nga faruk_01 Lexo Postimin
    supozoj se shkrimi juaj dhasht Zotit nuk eshte per te perkrahur branitelat,, ajo se disa apo nje nga tetova paska dal ne tv per shkelje te tyre i kam ndjekur kto situata por jane raste te ralla qe mund te shihen ne gishta,, gjersa ne anen tjeter nuk kemi asnje ish ushtar te uck te privilegjuar, kur thua se partia e cila eshte ne pushtet dhe lidhjet e tyre, jo ne ket rast kjo nuk egziston per anen shqiptare nuk mundet asesi asnjera parti shqiptare tju ndihmoj ketyre pa mos u sjell ligji, gjersa branitelat u regullohet ceshtja mbrenda nates, kur thua se ata ishin te paguar luftaret e uck ishin vullnetar po eshte e sakt por qe te dy palet ishin ne konfikt dhe qe te dy palet tash duhet te kene trajtim te njejte.
    Faruk
    Nuk perkrah branitellat, thjeshte po tregoj realitetin ketu. Edhe mbreme ne lajmet ne Kanal 5 me ndodhi te shihja qe shteti iu kerkonte kthimin e "ndihmes" se dhene branitellave, edhe ate me interes, sikur te kishin marre kredi ne banke.

Une nuk thashe qe ushtaret e UCK-se te afert me njeren ose tjetren parti jane te privelegjuar nga ndonje ligj, por nga partite. Per shembull, nuk kam degjuar te ankohet ndonje komandant si puna e Mesuesit (deputet) ose Lekes (deputet), por ankohen luftetaret e thjeshte, te cileve politika e binomit PDSH - BDI iu ka ardhur ne maje te hundes.

Une do doja qe veteranet e UCK-se te kishin status me te privelegjuar edhe se deputetet e Kuvendit te RM, por situata reale eshte kjo qe eshte. Ushtaret dhe policet sllave kane patur kontrate pune me institucionet (MPB, MM) dhe pjese e kushteve te kontrates eshte perfitimi i pensionit nese iu ndodh dicka ne vend pune, si ne cdo vend pune tjeter. Nuk di ne e kupton kete, por eshte ceshtje shume e thjeshte teknike.
    Koha ėshtė e maskarenjėve
    Por atdheu i Shqiptarėve

Anėtarėsuar
    19-09-2005
    Vendndodhja
    Cassiopeia Constellation
    Postime
    3,139
    Citim Postuar mė parė nga faruk_01 Lexo Postimin
    te japish mendime dhe te citojsh ketu cmime eshte dicka jashte normal, nga e ke ty kete informacion se shasivari paska mare 100.000 euro nga menduh thaci, ishe ty bashkepjesmares, ndermjetsues apo cka,,une nuk e dij pse meresh me thashe e thena te kota te cilat nxisin urejetje, un e njoh mire shasivarin ai kete gje qe thua ty kurre nuk e ben jo 100.000 po edhe miljona,..nuk eshte qellimi ketu tja fusesh nje bisede kot.
    Pyeteni njehere sa pare iu deshen per te mbajtur AK-ne? Ku i morri ato pare? Pse s'doli ne zgjedhje?
    Por atdheu i Shqiptarėve

Anėtarėsuar
    19-09-2005
    Vendndodhja
    Cassiopeia Constellation
    Postime
    3,139
    Citim Postuar mė parė nga BAC4 Lexo Postimin

BAC4
    Po vazhdon te rrahesh uje ne hava. Te kam thene me sill nje fakt mbi ato qe me akuzon, ti vazhdon me supozime e me hipoteza. Ku kam pergenjeshtruar veten?!

Te me vesh mua ne nje liste me Fazli Veliun, Fatmir Besimin, Kim Mehmetin, Ali Aliun, per Zotin me ke nderuar shume, por une s'kam ndonje nivel te larte intelektual me to, keshtu qe s'do doja te ngjitesha ne te njejtin piedestal me te siper permendurit sepse s'kam ndonje merite ne jete. Une nuk jam tregtar interesash kombetare, sepse s'jam as ne PDSH as ne BDI, keshtu qe mos u lodh kot me supozime. Nuk e di ne me njeh por dyshoj te me njohesh nga keto budalliqe qe ke shkruar per mua, gjithsesi s'do t'i prish fantazite qe zhvilloke aty per aty. Interesi im material s'eshte i lidhur me ASNJE parti politike sepse une jam I VETEPUNESUAR, dhe s'me drejton timonin askush. S'kam si shes interesin kombetar, sepse s'ia kam kerkuar askujt te drejten per ta perfaqesuar, dhe s'ma ka dhene askush te drejten per ta perfaqesuar, prandaj po e mbyllim "bursen" ketu.

Fakti qe Ylber LILI eshte prej Shqiperie s'do te thote asgje. Ai (edhe sorrat e dine) qe eshte kopje e Menduhit. Biles, nje fakt qe ti mund te kesh "harruar", ne kohen kur ai u shpall Persona Non Grata nga Maqedonia, ishte "i punesuar" ne kabinetin e Arben XHAFERIT. I ciles parti ishte Ylber LILI??? I BDI-se mos ishte e punonte ke Arben XHAFERI?! Mund ta supozojme pergjigjen!?!

Jeton Shasivari as para zgjedhjeve e as pas zgjedhjeve nuk e ka perkrahur BDI-ne, sepse qe ne fillim u "distancua" nga zgjedhjet (pas rezultatit te 2006), dhe permes "analizave" ne gazeten Shqip (te Menduhit) e ne gazeten Koha (te Menduhit) edhe Shasivari, edhe Harun Aliu (te dy te AK-se) perkrahen politiken "kombetare" te Menduhit.

Ne 2006 ishte AK kunder PDSH-se, doli NDRYSHE. Dhe dy vjet me pas "kuptuan" qe PDSH ishte e domosdoshme?! Ku e sheh stabilitetin e tij?

BAC4
    Alienated nuk eshte as antar as simpatizues i BDI-se, por kur i ve KALIT FRENAT NE KOKE ai s'sheh as djathtas as majtas - vetem PERPARA, keshtu qe s'te fajesoj qe s'po gjen "pergjigje alternative" mbi qendrimet e mia.

Te jesh kunder PDSH-se nuk do te thote medoemos te jesh i BDI-se. Largoi pak FRENAT.
    Por atdheu i Shqiptarėve

i/e regjistruar Maska e Periodi
    Anėtarėsuar
    03-02-2006
    Postime
    253
    Shkelqyeshem Alienetad

Pergezimet e mia per qendrimet korrekte dhe te paanshme.

Anėtarėsuar
    24-09-2006
    Vendndodhja
    maqedoni
    Postime
    590
    Pyeteni njehere sa pare iu deshen per te mbajtur AK-ne? Ku i morri ato pare? Pse s'doli ne zgjedhje?
    un e dij bashkepunimin e AK me PDSH para zgjedhjeve ku AK doli per te perkrahur PDSH, mirepo per pagesa te tilla nuk kam informata dhe eshte hera e pare qe degjoj nga ty se kjo paska qene nje ceshtje e paguar...

Anėtarėsuar
    20-04-2008
    Postime
    337

O djalosh jeshil, nuk dua tet replikoj se e shof se je koktrash, por vetem edhe kete do ta tregoj... Nese kerkon fakte, trego fakte ti. Ti thuash se Jeton Shasivari ka mar 100.000 euro, me trego ti cfar deshmie ke se ai ka mar pare. Me supozime dhe me endra kuajsh meresh, o i mjer.

A sa i perket asaj ti qe kerkon fakte per shpionimin qe kane bere "intelektualet tone gjakprishur" Fazli Veliu i pari (daja i liderit te shqiptarve, paramendo shpion i serbise), Kim Mehmeti (krenohet ky kopuki se ka qene keshilltar i Crvenkovskit), Ali Aliu (Akademiku ma jokompetent ne ASHM, eshte bere akademik per shpionazh dhe per bashkepunim jo per shkence apo letersi), Talat Xhaferi (Ju zu fryma dhe mbeti pa pergjigje kur Vasfi Doko i tha se: Je shpion me dokument, nofken e fsheht e ke pas "Informatori", kjo ndodhi ne emisionin "Rruga drejt..." ne ALSAT drejtuar nga Muhamet Zeqiri, viti 2006)etj.

Per forumistet tjere mjaftonte, per disa klloshare, koha do te tregoje une skam cka ju bindi.

Anėtarėsuar
    20-04-2008
    Postime
    337
    Lexo me kujdes: Nisim me Fazli Veliu, historianin romantik
    Fotografitė e Bashkėngjitura Fotografitė e Bashkėngjitura  

Faqja 3 prej 5 FillimFillim 12345 FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Dosja e krimit politik në Kosovë
    Nga kosovar nė forumin Tema e shtypit tė ditės
    Pėrgjigje: 295
    Postimi i Fundit: 09-10-2012, 15:05
  2. Masakra e regjistrimit komunist nė ushtrinė shqiptare
    Nga Eni nė forumin Historia shqiptare
    Pėrgjigje: 10
    Postimi i Fundit: 17-02-2010, 14:31
  3. Pėrgjigje: 8
    Postimi i Fundit: 17-06-2009, 07:18
  4. Debati mbi Ditėn e Ēlirimit
    Nga dardajan nė forumin Problematika shqiptare
    Pėrgjigje: 227
    Postimi i Fundit: 23-02-2006, 04:50
  5. Gjeneralet fatkeqe, qe i sherbyen Ushtrise Shqiptare
    Nga BlueBaron nė forumin Historia shqiptare
    Pėrgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 08-10-2004, 12:34

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •