Manchester Utd. - FC Barcelona
![]()
Manchester Utd. - FC Barcelona
![]()
Ndryshuar për herë të fundit nga Davius : 06-05-2009 më 17:01
My silence doesn't mean I am gone!
Barcelonës në finale i kthehen lojtarët që i munguan sonte në ndeshjen kundër Chelseat, si Henry, Puyol dhe Marquez, pra do të jetë një finale tepër e bukur dhe për mendimin tim e fiton Barcelona këtë vit.
Sui generis
Voten time do ta jap ateher kur te lexoj mendimin e AIRON^BOY , nqs ai thot 5-0 rezultati ateher dihet qe humb Barca ..
Favorit eshte BARCA .. edhe shpresoj qe ta fitoje!
Voten ja hedh me von
Gjith te mirat.
Më gënjeu pasuria, jeta vrap më iku shpejt dhe u thinja u dergja u plaka në dhe të huaj do të vdes..
ishalla fiton barcelona ishalla
LIVERPOOL
you`ll never walk alone
Fiton Barcelonaaa nermalishte
se meriton barca me ate qe u bo sonte.. manchesteri do e fitoji.. :@
,,|,,'(-_-)',,|,,
Fiton man unid me nje super kristino ronaldo
dhe kjo do jete ndeshja qe do vendosi topin e arte te vitit 08-09
se dueli eshte messi vs c.ronaldo
Mendjemadhesia eshte KRENARIA e njerezve te dobet!
Nje finale mjat interesante dhe shpresojme te tregohet nje futboll i kendshem per sy!
Le te fitoj me i miri, por une votova per Man Utd qe mendoj se edhe kete vit do ngadhnjej si i pari i Evropes ne futboll.![]()
"Fet` e besëtë t`i kemi, po të ndarë të mos jemi." Naim Frashëri
Shpresoj qe ne finale te jet ndonje refer me i mir , e jo si ky sonte qe e shkaterroj ndeshjen ... Shpresoj qe ka me fitu Manchester Utd. , sepse Barcelona nuk e meriton aspak ...
Duhet pare se cilet lojtare marrin pjese, se mesa pashe sonte tek barcelona, shum lojtare jan me karton te verdhe.. Nese luhet me formacion te plote.. Kam shum deshire ta fitoje Barcelona.
There is no never ending banquet under the sun. All good things must come to an end.
Krijoni Kontakt