E pra e ... o burra se i mbushet 20 edhe jeta u therret ... kalamanlliqe te tipit "kotelka babit" shyqyr qe doli nga rrugicat e lagjes.
E pra e ... o burra se i mbushet 20 edhe jeta u therret ... kalamanlliqe te tipit "kotelka babit" shyqyr qe doli nga rrugicat e lagjes.
Po atehere ca te duhen makinat e shtrenjta edhe leket? Se po bie si shume ne kontradikta jo per gje!Knej Nga Tirana ėshtė Bo Keq .... Konviktoret Me Njė Kapuēino I Zėn .... Lene mo Me Ju dHan ReD BuLL
There is no never ending banquet under the sun. All good things must come to an end.
ua ua ua na lan me goj hap keto cuant ore cfare mendimi i jipni tjetrit ore..ke lek ke ket ke ate..po nuk pat as edhe nji gje ai cfare te vrasi veten pastaj??dhe une thash se gocat jan bo keq po cunat paskan rreshkit fare ua ua ua....
zemra ime tull shpirti jot llac dashurija jon pallat 15 kac
[QUOTE=BaBa;1992955]po un mi lal qe jam pa kokrren e lekut ne xhep car te baj
na jep nje mendim se kam besim tek ty un
cte duhen paret baba ato as qeni nuk i do
e ke nigju kongen e genes si e kno
me mir me ty dhe fukara
se sa pa ty i pasur
rendsi ka njeriu dhe cfar zemre ka se nganjeher parja te bon dhe te pasur po te bon dhe fukara qe kshtu me mir kur nuk ke pare flen gjum rehat nuk te rri mendja se po me vjen njeri tani te me kpusi ndonje kokerr plumi dhe te shkon jeta per( pambuk) pastaj![]()
Me vjen shum keq x ty.
Tre vjet nuk jan pak
Dashuria qe ti ndien x te nuk eshte pak...
Por hap syt e kupto si eshte situata, ajo nuk te do me apo pret te besh gjithcka x te treguar se sa e do...
Nese eshte e para lere te iki..
Nese eshte e dyta: meqense gjumi nuk te ze ec posht dritares e shpis se saj c'do nat dhe bej qe ajo ta kuptoj se si ndihesh ti pa te.
Kerko ne vetvete arsyen pse ajo iku dhe aty ke x ta gjetur jo ketu.
Urime.
Ogni xsona che passa nella mia vita č unica...
Xkč lascia un poco di se..
E prende un poco di me.
[QUOTE=goca-bules;1993215]
po kot mo lal ja ta kem nxhep te fshi atletet LOOL
rrofshe per mendimin, po skisha nevoj per plumb un mi zemra babes :P
simpatik lere mos e pyt tmar mqaf per ate pun {*/*} ahhahahhaha
ca shpie thot kjo re,{larg qofte} po ku kam shpi un me qera po rri LOOL dhe leket e qeras iher 5, 6 muaj ja jap hahhahahaha
ha ha sna dhat nai keshill tmir dhe un ju besova juve qe jeni gjasma me temperament tmath ne shoqeri :Ppppp
PS: na felliqet fare, po si moj sduhet leku, do hash do lahesh do i fusesh makines benzin, do i plesh fmijes bebelina ane po kne leku tqan hallin sot (:
ika ika se ju qenkeni per keshilla :Ppppppppp
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga BaBa : 11-08-2008 mė 16:47
Dhe kau i mirė po s'e ngacmove, s'tėrheq nė brazdė.
Krijoni Kontakt