Close
Faqja 2 prej 5 FillimFillim 1234 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 41
    don't bother me Maska e Apollyon
    Anėtarėsuar
    07-11-2007
    Vendndodhja
    periferi
    Postime
    8,589
    Murat, ajo vajze e ka pas nje arsye qe eshte larguar. Ndoshta nuk eshte faji jot, ndoshta ajo ka menduar te jetoje jeten ne nje menyre tjeter, shkurt e ka kuptuar se sjeni ber per njeri tjetrin, ose ndoshta i ka ardh ne koke qe te nise nje jete te re. Lere te lire, do e duash per pak kohe po pastaj do e harrosh, mjafton mos te keshe kontakt me te, se e harron..

Gjej ndonje femer tjeter, se vetem ne kte kohe qe nuk vuan per femra.
    There is no never ending banquet under the sun. All good things must come to an end.

i/e regjistruar Maska e kleos
    Anėtarėsuar
    28-04-2006
    Vendndodhja
    United States of Albania
    Postime
    426
    Nqs me te vertete do qe te rikthehet tek ty at'here shoqerohu me nje femer tjeter dhe mundohu qe ajo ta marri vesh , nese i ka mbetur akoma ndjenje per ty do ta kuptoje se po te humbet dhe mbase do vi perseri .

Vetem nje gje mos bej , mos i shko nga pas duke iu lutur e pergjeruar .

life is a flower Maska e maryp
    Anėtarėsuar
    02-05-2006
    Vendndodhja
    ne univers
    Postime
    3,897
    me sa kuptoj kjo femer ka bere zgjedhjen e saj...
    mos bej asgje tjeter pervecse te jesh vetvetja... dhe leri ne dore gjithcka kohes..
    koha eshte padronja e gjithckaje..
    tutto ha un rimedio purchč la morte..
    NESSUNA VITA PUO' DIRSI COMPLETA SENZA UN PIZZICO DI FOLLIA (COELHO)

PO cfar kohe e sheron more..kurre hiq! Djali nese pret 2 vite mu sheru do te bej vetvrasje nga gjendja depresive...
    Jo murato jo, ngom mire; pika e pare, bej rreth 200 E, edhe shko ne nje shtepi publike dhe zgjedhe me te forten , te nesermen, fillo dhe dil ne ndonje nightclub pi naj tueqila te fort dhe birra sa te mundesh...dhe qeshju femrave, me mase-kuptohet, luaje ndonje rol "strangers" se ndonjera do te te bjer ne grep... Eh kur ta rroke grepi naj njo qe ka stil, ajo krejt semundjen ta hjek....
    edhe nje send ti ket qikin e ke ngulfate nga dashnia e tepert, boll te paska bajt 2 vjet...
    bane ate qe te thash, se keshtu maron.

i/e regjistruar Maska e theodora*
    Anėtarėsuar
    16-01-2004
    Postime
    879
    Citim Postuar mė parė nga murat bey Lexo Postimin
    Pershendetje

Rasti per te cilin do flas ka te bej me veten time
    Ka plot tre vite qe jam i dashuruar me nje vajze dhe 2 vitete e fundit kemi bashkjetuar , ishim gjithcka per njeri tjetrin asgje sme bente me te plote se prania e saj por gjate 6 mujorit te fundit dicka ndodhi dhe lidhja jone po shkonte drejt nje rruge te pafund , dhe ndodhi ajo e papritura ajo u largua dhe me la te vetem duke vuajtur , qe nga dita qe eshte larguar deri me sot qe jane plote 2 muaj nuk arrij te fleje as te punoje se per te vtmen gje qe me punon truri eshte se si mund ta kthej prape ate qe te me besoje qe une jam i dashuruar marrezisht pas saj
    Por ajo pretendon se une do jem i njejti po une e njoh shume mire veten time e di qe gjithcka qe deshiroj ne jeten time eshte ta kem ate ne jeten time....

Pyetja ime eshte se si mundem une tia vertetoje qe une jam i marre pas saj dhe se cfare duhet te bej une qe ta ktheje ate te jete jeta ime si mundem une tia shpjegoj , se kjo po me kalon ne cmenduri dhe jam shume ne siklet ndihme kush mund te me ndihmoje

Faleminderit..

Pershendetje
    me vjem shum keq per kete qe ndodhi.
    Per mendimin tim mere ne telefon e lini nje takim t'i sjaroni gjerat nga afer dhe pyete perse ajo u largua.Car ke bere qe e merziti kaq shume qe ajo te largohet nga ty.
    Jam e sigurte qe do te ta thote.

Dhe nese pas kesaj levizjes tende ajo prape nuk do kthehet ateheren degjo se nese dicka e do shum-shum lere te ike.Nese ajo do kthehet eshte tendja pergjithmone e mos e ker kurre te ike.Por aman nese nuk kthehet ta dish se nuk ka qene per ty.

good luck
    "MY LOVE IS YOUR LOVE AND YOUR LOVE IS MY LOVE"

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    02-03-2008
    Postime
    1
    mendimiim esht mos e nenqmo vetveten per nje femer nese pa as ni arsyje te keqe esht largua nga ti .se po te kuptoj ajo qa ti ke shkruar keshtu qe e do akoma . ajo do te luante me ty ter jeten dhe me fatin tend po behu i fort e mos ju perkul se do te korresh suksesin qe ke per mbrenda vetes . te prift fati .mburru e mos e nenqmo vetveten

i/e regjistruar Maska e alproud
    Anėtarėsuar
    03-05-2008
    Postime
    292
    mos e lere kurre, pranoje ashtu sic eshte, mundoju ti dhurosh momente sa me te mira, sa me pak lendime dhe gjithmone i qete. I hapur, besnik dhe i dashur gjithmone me te.
    Fali armiqte e tu por asnjehere mos harro emrat e tyre.

i/e regjistruar Maska e Linda5
    Anėtarėsuar
    03-10-2007
    Postime
    7,276
    Po ajo qe eshte larguar e ka patur nje arsye (mos te ka kapur me ndonje femer tjeter lol)
    Ne qofte se je ti fajtor(se asnje nuk tregon kush e ka fajin) qe ajo ka ikur duhet te luftosh per te dhe ti kerkosh falje
    Ne rast te kunder mblidh mendjen e kokes dhe gjej nje femer tjeter dhe harroje ate. Se mire vet mund te cmendesh po mendo dhe per familjen
    Te uroj qe te gjesh nje zgjidhje

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    29-10-2007
    Postime
    107
    mjafton te imagjinojme jeten tone pa ate person qe dashurojm...nese eshte e pamundur ta imagjinojm atehere eshte dashuri e perjjetshme

Hot & Horny Maska e eva87
    Anėtarėsuar
    02-08-2008
    Vendndodhja
    U.S.A
    Postime
    15
    nuk ekziston dashuria e perjetshme jo, po lum si ata qe i besojne akoma thuaj.

Faqja 2 prej 5 FillimFillim 1234 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Kerkoj dikėnd qė jeton nė Prishtine!
    Nga Yllsen nė forumin Ndihmoni njėri-tjetrin
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 17-12-2006, 17:51
  2. Si ta kthejme dikend ne besim islam
    Nga Arber gerguri nė forumin Komuniteti musliman
    Pėrgjigje: 2
    Postimi i Fundit: 20-11-2006, 05:27
  3. Beselidhja Shqiptare 2002
    Nga illiriani nė forumin Ēėshtja kombėtare
    Pėrgjigje: 113
    Postimi i Fundit: 08-08-2002, 00:20

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •