Close
Faqja 0 prej 5 FillimFillim 12 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 41
    i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    14-07-2007
    Vendndodhja
    london
    Postime
    19

si mund ta vertetojme se e duam dikend per jete

Pershendetje

Rasti per te cilin do flas ka te bej me veten time
    Ka plot tre vite qe jam i dashuruar me nje vajze dhe 2 vitete e fundit kemi bashkjetuar , ishim gjithcka per njeri tjetrin asgje sme bente me te plote se prania e saj por gjate 6 mujorit te fundit dicka ndodhi dhe lidhja jone po shkonte drejt nje rruge te pafund , dhe ndodhi ajo e papritura ajo u largua dhe me la te vetem duke vuajtur , qe nga dita qe eshte larguar deri me sot qe jane plote 2 muaj nuk arrij te fleje as te punoje se per te vtmen gje qe me punon truri eshte se si mund ta kthej prape ate qe te me besoje qe une jam i dashuruar marrezisht pas saj
    Por ajo pretendon se une do jem i njejti po une e njoh shume mire veten time e di qe gjithcka qe deshiroj ne jeten time eshte ta kem ate ne jeten time....

Pyetja ime eshte se si mundem une tia vertetoje qe une jam i marre pas saj dhe se cfare duhet te bej une qe ta ktheje ate te jete jeta ime si mundem une tia shpjegoj , se kjo po me kalon ne cmenduri dhe jam shume ne siklet ndihme kush mund te me ndihmoje

Faleminderit..

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    12-09-2005
    Vendndodhja
    Greece
    Postime
    25
    pershendetje murat bey
    Per mendimin tim ....largesa e se dashures tende nuk ka te beje me ty por me ate dhe shkaqet qe e shtyne qe te ikte nga kjo lidhje.
    Leri lutjet dhe shiko ti arsyetosh gjerat me llogjike.
    Propozoi nje ekskursion qe te jeni te dy.
    Foli hapur.

shendet

Trazuar nen qiellin blu Maska e Blue_sky
    Anėtarėsuar
    29-05-2004
    Postime
    2,300
    Ajo ka ikur. Let it go.
    Nese ke probleme te tilla vizito nje psikoanalist, keshtu te ndihmon te relativosh ca. Ti je thjeshte ne nje periudhe depresive, s'je as i cmendur, as asgje.
    Kam vetem nje limit: qiellin!

Argjentinas Maska e ArberXYZ
    Anėtarėsuar
    05-05-2005
    Postime
    867
    Kap naj femen tjeter, plumi nxjerr plumin. Normal nese rri me koken n'jastek, ke per t'vujt.

E Humbur Maska e elsaa
    Anėtarėsuar
    20-02-2008
    Vendndodhja
    Back Too Homme
    Postime
    2,685
    Me aq sa ke shpjeguar ti , nuk di te jap ndonje pergjigje te sakte.

Ti pyet " si mund tja vertetoj asaj qe e dua " ?

Nuk ka nevoje per vertetime , ajo nese eshte e interesuar e kupton vete se sa e don ti . Ma merr menja qe kjo eshte vetem nje arsyetim nga ana e saj . Megjithate shpresat mos i humb . Luaji te gjithe guret .

Bli nje unaze dhe shko tek ajo dhe propozoji martesen. ( unazen merre me drejte kthimi ).Dhe nese prap nuk i mbushet mendja qe ti e don , ateher vertet eshte ajo qe nuk don te vazhdoje lidhjen .

Te uroj fat .
    Burrat Udhėheqin Botėn, Ndėrsa Gratė Udhėheqin Burrat

i/e regjistruar Maska e alda09
    Anėtarėsuar
    08-02-2008
    Vendndodhja
    a casa
    Postime
    1,327
    Nese do te donte akoma nuk do largohej,njeriun e zemres e pranon dhe me te metat etij(kuptohet jo te meta shkaterruese)mendoj se i ka dhene fund sepse s'ka me dashuri per ty dhe ne keto raste eshte e kote te perpiqesh per rikthim.
    mendo per vehten dhe jeten tende,pas nje pauze kerko nje lidhje tjeter,koha sheron

i/e larguar Maska e Gloria83
    Anėtarėsuar
    24-09-2005
    Vendndodhja
    Askund
    Postime
    184
    Citim Postuar mė parė nga murat bey Lexo Postimin
    Pershendetje

Rasti per te cilin do flas ka te bej me veten time
    Ka plot tre vite qe jam i dashuruar me nje vajze dhe 2 vitete e fundit kemi bashkjetuar , ishim gjithcka per njeri tjetrin asgje sme bente me te plote se prania e saj por gjate 6 mujorit te fundit dicka ndodhi dhe lidhja jone po shkonte drejt nje rruge te pafund , dhe ndodhi ajo e papritura ajo u largua dhe me la te vetem duke vuajtur , qe nga dita qe eshte larguar deri me sot qe jane plote 2 muaj nuk arrij te fleje as te punoje se per te vtmen gje qe me punon truri eshte se si mund ta kthej prape ate qe te me besoje qe une jam i dashuruar marrezisht pas saj
    Por ajo pretendon se une do jem i njejti po une e njoh shume mire veten time e di qe gjithcka qe deshiroj ne jeten time eshte ta kem ate ne jeten time....

Pyetja ime eshte se si mundem une tia vertetoje qe une jam i marre pas saj dhe se cfare duhet te bej une qe ta ktheje ate te jete jeta ime si mundem une tia shpjegoj , se kjo po me kalon ne cmenduri dhe jam shume ne siklet ndihme kush mund te me ndihmoje

Faleminderit..
    Nuk eshte puna qe ti tregosh se e do !! Ajo te kerkon ti tregosh se do ndryshosh.Eshte humbur besimi qe ajo ka pas tek ty, tani edhe fjala qe ti i thua se do ndryshoj nuk i mjafton.Duhet ti tregosh me vepra qe ti po ndryshon, dhe ti kerkosh vajzes qe do te te jape edhe nje shans per te qene me te.Uroj te bashkohesh serisht me te, dhe te dish te kuptosh me shume njeriun qe ke prane.Perderisa ke jetuar 2 vjet me te dhe e ke dashur duhet te kishe kuptuar pak a shume se cfare gjerash e benin te ndihej keq.Te uroj gjithe te mirat......

***LOVE*** Maska e Tironcja_BLN
    Anėtarėsuar
    01-02-2008
    Vendndodhja
    Berlin City
    Postime
    3,440
    lej te hiki dhe vetmia merzia lendimi do te klaojne....esht nji shpreje ne gjermanisht"die Zeit heilt alle Wunden"qe do te thot"koha sheron cdo plag"..athere dhe ke ty keshtu do te shkoj ky muabet....ose ose duhet te perpiqesh te ndryshosh per me mire normal dhe po e pa ajo qe po ky nuk i ka fjal dhe po ndryshon cdo gje duhet te shkoj mire ma ha mendja...pac fat shpresoj qe te shkoj mire per ty...
    shpresoj qe ajo te doj akoma se po nuk te desh harroje fare ket gje as nuk ja vlen qe ti shkosh nga mbrapa!
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Tironcja_BLN : 06-08-2008 mė 09:27
    zemra ime tull shpirti jot llac dashurija jon pallat 15 kac

i/e regjistruar Maska e mia@
    Anėtarėsuar
    11-01-2008
    Vendndodhja
    Twilight Zone...
    Postime
    10,676
    Nuk na tregove cfare ndodhi midis jush qe ajo ka humb besimin te ty.Nuk mendoj se ftohja e saj ndaj teje ka ndodhur pa ndonje arsye .

Pasioni pėr shkencėn Maska e Erlebnisse
    Anėtarėsuar
    06-12-2007
    Postime
    3,438
    Cdo njeri nqs ben nje zgjedhje te tille (qe largohet) ka nje arsye qe ti zoteri i di mire.
    Mundohu te eliminosh "arsyet" per te cilat ajo vajz ka bere zgjedhjen e saj prej dy muajsh tashme (kohe relativisht e gjate per mendimin tim).
    Ajo nuk besoj se ka nevoje nga ana jote as per unaza, as per lule e per asnje gje materiale, perderisa te njeh shume mire duke qen se ka jetuar me ty per dy vjet me rradhe.
    Ti duhet te tregohesh e duhet te jesh ne syte, zemren, mendjen e saj ai djali qe ishe kur e bere per vete, dmth kur ajo u dashurua me ty. Duhet te jesh vetvetja, por duhet te besh edhe sakrifica per njeriun qe do duke u munduar te plotesosh ate mangesi qe ajo shikon tek ty.
    Shpresoj qe te rikthehet per ty!
    La vita č bella...

Faqja 0 prej 5 FillimFillim 12 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Kerkoj dikėnd qė jeton nė Prishtine!
    Nga Yllsen nė forumin Ndihmoni njėri-tjetrin
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 17-12-2006, 17:51
  2. Si ta kthejme dikend ne besim islam
    Nga Arber gerguri nė forumin Komuniteti musliman
    Pėrgjigje: 2
    Postimi i Fundit: 20-11-2006, 05:27
  3. Beselidhja Shqiptare 2002
    Nga illiriani nė forumin Ēėshtja kombėtare
    Pėrgjigje: 113
    Postimi i Fundit: 08-08-2002, 00:20

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •