Ndryshuar pėr herė tė fundit nga GL_Branch : 05-08-2008 mė 16:48
Syte midis grise dhe bluse, por le te themi gri. Dmth jam me origjine nga Finlanda apo Rusia?!![]()
ABCĒDDhEĖFGGjHIJKLLlMNNjOPQRRrSShTThUVXXhYZZh (Alfabeti Shqip, 36 gėrma)
Paj me ta thene te drejten s'po e di as une se ēfar lloji te syve kam, i ngjajne me shum atyre syve Amber, vetem se jan me te erret se ata syte amber qe i paska ai/ajo ne foto te pare dhe kan pak me teper ngjyre te gjelbert anash dhe e kafta ne mes eshte me e erret. Sy te quditshem kam une.
Ps.: m'shtine me u que e me i kshyre edhe nihere n'pasqyre, hehehhe
I ki syt e shkrun, a ke nie pėr kta a jo, se llaken femnat mas syve tshkrun, edhe une qashtu diqysh i kom.
hahahah Zeu_s hiq mos e ki merak se ngjyra lajthi ma shume mbizotron knej ka anamorava plus i kom njof 5 veta nga Dardana dhe krejt pi ktynve i kam pas ngjyre lajthi.
Une e pershkrova ma heret se syte lajthi marrin 3 forma ngjyrash kafta, verdhe dhe gjelbert vetem se nvaret prej ambienit te jashtem...naten zakonisht rrijne kafta, diten pa diell (p.sh gjate dimrit ose edhe vjeshtes) marrin ngjyre te kafte te celur, gjate pranveres-veres marrin ngjyre te gjelbert dhe verdhe/te arte (nese dielli eshte ma i forte syte marrin ma shume ngjyre verdhe apo si te arte).
Ajo ngjyra Amber osht e afert me Lajthin vetem se kjo Amber nuk ka prezence te ngjyres se gjelbert.
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga GL_Branch : 05-08-2008 mė 17:54
Ashtu me regjione nuk mundesh me u bazue (Anamorava dhe Gallapi deri frik nuk jan martue mes veti, une jam i Gallapit me gjysh e gjyshe, me sterrgjysh e sterrgjyshe etj.) se p.sh. gjyshi im ka sy te kaltert dhe ka floke bjond mbyllur, une ashtu te perzier me te gjelbert dhe te kaft me floke geshtenje (si femije kisha edhe une floke bjond) ndersa djali im ka sy te kaltert dhe ka floke bjond sikur gjyshi im.
hahahah magnet se jo mahi LOLhahahahha, llaken valla, na kemi sy deportues/shpues, e shumices se femnave iu pelqen kur ti shikosh ashtu tepertej ne sy, apo ?
Krijoni Kontakt