Close

Rezultati i Sondazhit: Ciles kategori i takoni?

Votues
70. Nuk mund tė votoni nė kėtė sondazh
  • Syte Amber (prej Mjalti)

8 11.43%
  • Syte e Kaltert

8 11.43%
  • Syte e Kafte

21 30.00%
  • Syte Gri apo te Hirte

5 7.14%
  • Syte e Gjelbert

19 27.14%
  • Syte Lajthi

4 5.71%
  • Tjeter

5 7.14%
Faqja 2 prej 6 FillimFillim 1234 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 56
    i/e larguar Maska e GL_Branch
    Anėtarėsuar
    02-11-2003
    Vendndodhja
    Arbany
    Postime
    1,592
    Citim Postuar mė parė nga Zėu_s Lexo Postimin
    Bebzat e syve te mi jan te rrethekuara me te kaft, mirpo e gjelberta dominon, pra po them te gjelbert.
    atehere Zeu_s edhe ti i paske te perzier pra Lajthi...Ngjyra e gjelbert osht shume i rralle kjo ngjyre eshte me e perhapur te Irlandez dhe Skocezet.

Kam harruar me fut edhe nje lloje tjeter ngjyre perzierje qe eshte kalter-gjelbert:

Ndryshuar pėr herė tė fundit nga GL_Branch : 05-08-2008 mė 16:48

Syte midis grise dhe bluse, por le te themi gri. Dmth jam me origjine nga Finlanda apo Rusia?!
    ABCĒDDhEĖFGGjHIJKLLlMNNjOPQRRrSShTThUVXXhYZZh (Alfabeti Shqip, 36 gėrma)

Anėtarėsuar
    02-11-2003
    Vendndodhja
    Arbany
    Postime
    1,592
    Citim Postuar mė parė nga brooklyn2007 Lexo Postimin
    Syte midis grise dhe bluse, por le te themi gri. Dmth jam me origjine nga Finlanda apo Rusia?!
    shikoje mire mbase i ke Kalter-Kafte ...kjo ngjyra gri eshte me shume e perhapur ne vendet Baltike me pak Filande e Rusi kurse vendet tjera shume rralle.

Perjashtuar Maska e Zėu_s
    Anėtarėsuar
    02-05-2006
    Postime
    1,672
    Citim Postuar mė parė nga GL_Branch Lexo Postimin
    atehere Zeu_s edhe ti i paske te perzier pra Lajthi...Ngjyra e gjelbert osht shume i rralle kjo ngjyre eshte me e perhapur te Irlandez dhe Skocezet.
    Paj me ta thene te drejten s'po e di as une se ēfar lloji te syve kam, i ngjajne me shum atyre syve Amber, vetem se jan me te erret se ata syte amber qe i paska ai/ajo ne foto te pare dhe kan pak me teper ngjyre te gjelbert anash dhe e kafta ne mes eshte me e erret. Sy te quditshem kam une .

Ps.: m'shtine me u que e me i kshyre edhe nihere n'pasqyre, hehehhe

me 40 hajdutė Maska e alibaba
    Anėtarėsuar
    12-12-2005
    Vendndodhja
    Ne shpellen e pirateve
    Postime
    5,671
    I ki syt e shkrun, a ke nie pėr kta a jo, se llaken femnat mas syve tshkrun, edhe une qashtu diqysh i kom.

Anėtarėsuar
    02-11-2003
    Vendndodhja
    Arbany
    Postime
    1,592
    Citim Postuar mė parė nga Zėu_s Lexo Postimin
    Paj me ta thene te drejten s'po e di as une se ēfar lloji te syve kam, i ngjajne me shum atyre syve Amber, vetem se jan me te erret se ata syte amber qe i paska ai/ajo ne foto te pare dhe kan pak me teper ngjyre te gjelbert anash dhe e kafta ne mes eshte me e erret. Sy te quditshem kam une .

Ps.: m'shtine me u que e me i kshyre edhe nihere n'pasqyre, hehehhe
    hahahah Zeu_s hiq mos e ki merak se ngjyra lajthi ma shume mbizotron knej ka anamorava plus i kom njof 5 veta nga Dardana dhe krejt pi ktynve i kam pas ngjyre lajthi.

Une e pershkrova ma heret se syte lajthi marrin 3 forma ngjyrash kafta, verdhe dhe gjelbert vetem se nvaret prej ambienit te jashtem...naten zakonisht rrijne kafta, diten pa diell (p.sh gjate dimrit ose edhe vjeshtes) marrin ngjyre te kafte te celur, gjate pranveres-veres marrin ngjyre te gjelbert dhe verdhe/te arte (nese dielli eshte ma i forte syte marrin ma shume ngjyre verdhe apo si te arte).

Ajo ngjyra Amber osht e afert me Lajthin vetem se kjo Amber nuk ka prezence te ngjyres se gjelbert.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga GL_Branch : 05-08-2008 mė 17:54

Anėtarėsuar
    02-05-2006
    Postime
    1,672
    Ashtu me regjione nuk mundesh me u bazue (Anamorava dhe Gallapi deri frik nuk jan martue mes veti, une jam i Gallapit me gjysh e gjyshe, me sterrgjysh e sterrgjyshe etj.) se p.sh. gjyshi im ka sy te kaltert dhe ka floke bjond mbyllur, une ashtu te perzier me te gjelbert dhe te kaft me floke geshtenje (si femije kisha edhe une floke bjond) ndersa djali im ka sy te kaltert dhe ka floke bjond sikur gjyshi im.

Anėtarėsuar
    02-05-2006
    Postime
    1,672
    Citim Postuar mė parė nga alibaba Lexo Postimin
    I ki syt e shkrun, a ke nie pėr kta a jo, se llaken femnat mas syve tshkrun, edhe une qashtu diqysh i kom.
    hahahahha, llaken valla, na kemi sy deportues/shpues, e shumices se femnave iu pelqen kur ti shikosh ashtu tepertej ne sy, apo ?

me 40 hajdutė Maska e alibaba
    Anėtarėsuar
    12-12-2005
    Vendndodhja
    Ne shpellen e pirateve
    Postime
    5,671
    hahahahha, llaken valla, na kemi sy deportues/shpues, e shumices se femnave iu pelqen kur ti shikosh ashtu tepertej ne sy, apo ?
    hahahah magnet se jo mahi LOL

Anėtarėsuar
    02-05-2006
    Postime
    1,672
    Citim Postuar mė parė nga alibaba Lexo Postimin
    hahahah magnet se jo mahi LOL
    pasha ni zot po, edhe ēka asht ma interesant qe na e bajme kete pa qellim , mirpo pasojat ..... e diktojme menihere qe u dhez zjermi n'tjetren ane, hehehhehehe

Faqja 2 prej 6 FillimFillim 1234 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Pėrgjigje: 32
    Postimi i Fundit: 26-09-2009, 12:57
  2. Njesimi i Zotit (llojet) dhe Bazat e Besimit - Me shprehje te Ibn Tejemijes
    Nga tulipanonero nė forumin Komuniteti musliman
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 21-06-2009, 16:36
  3. Konkurset, programi dhe modeli i testit pėr gjuhė-letėrsi
    Nga Davius nė forumin Mentori akademik
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 21-06-2005, 06:47
  4. Psikologjia e ngjyrave
    Nga ORIONI nė forumin Filozofi-psikologji-sociologji
    Pėrgjigje: 15
    Postimi i Fundit: 04-05-2005, 03:16
  5. Llojet e Mortgage-ve dhe aplikimi per kredi
    Nga R2T nė forumin Ekonomi & biznes
    Pėrgjigje: 6
    Postimi i Fundit: 12-09-2003, 15:00

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •