Close
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 7
    i/e regjistruar Maska e s138942
    Anėtarėsuar
    24-06-2007
    Vendndodhja
    Torino
    Postime
    172

Unhappy Sondazh i mbyllur pa arsye...?

Hapa nje sondazh rreth menyres se si anetaret e forumit flejne gjume gjat nates, ne kete link Gjat nates juve flini... dhe direkt brenda dites ky sondazh u mbyll dhe duke pare qe personi i fundit qe kishte shkruajtur ishte ClaY_MorE qe eshte dhe moderator aty mendova qe eshte mbyllur nga ai dhe i shkruajta nje pm dyke e pyetur pse eshte mbyllur dhe duke kerkuar qe te rihapet, por edhe pse po kalojne dy dite dhe ClaY_MorE eshte ne linje vazhdimisht (edhe tani qe po shkruaj ketu) as nuk ka marr mundimin te me ktheje nje pergjigj'je dhe keshtu vendosa te shkruaj ketu pasi nje tem apo sondazh qe nje anetar vendos krijimtarin e vet, kohen dhe dijet qe ka, nuk eshte e drejte qe dikush qe mbahet per me i fuqishem tja mbylle ashtu pa arsye.
    1) Se eshte nje teme e papershtateshme, eshte pergjigj'je pa vlere pasi e kam degjuar ne nje kuriozitet ne mediat italiane, dhe derisa nje media trasmeton nje kuriozitet te tille sbesoj qe eshte e ndaluar nje tem e tille ketu.
    2) Edhe pse tema mori paksa drejtimin e chit chat dhe mund te thuhet qe ishte e pakontrollueshme sme duket pergjigj'je pasi as su mor mundimi te fshihet nje mesazh por u kyq e gjith tema direkt.
    3) Nese personi qe e mbylli ka nje arsye vertet te vleshme mund te ma shpjegoje ketu dhe do jem i bindur nese eshte vertet diqka e drejte dhe e arsyeshme per mbylljen e sondazhit, pyrndryshe eshte i lutur qe ta rihape.

Nje Faliminderim Paraprak.
    URL .net http:// .com www. .it ftp:// .al https:// . . . . . . . . .

DuRrEsAk&MoDeRaToR Maska e Bledari
    Anėtarėsuar
    22-04-2002
    Vendndodhja
    Durres - Shqiperi
    Postime
    2,071
    Pergjigjen po ta jap une, tema eshte bere chit chat dhe ka dalur nga forma e saj qe eshte vene ne titull lart prandaj tema eshte mbyllur.

Kalofsh Mire
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Bledari : 29-07-2008 mė 15:34

i/e regjistruar Maska e mia@
    Anėtarėsuar
    11-01-2008
    Vendndodhja
    Twilight Zone...
    Postime
    10,676
    Do me dukesh me e drejte te fshiheshin mesazhet e formes chit-chat te kesaj teme dhe jo tema .

***LOVE*** Maska e Tironcja_BLN
    Anėtarėsuar
    01-02-2008
    Vendndodhja
    Berlin City
    Postime
    3,440
    ne tu bo muabet dhe ju e mbyllet cafre esht kjo mer?nuk ishte qellimi im te mbyllet kjo tem nuk edija qe i mbyllin kur behet pak muabet ne nji tem....po dhe une jam me dea 07 hiqni postimet dhe jo te mbyllet tema nuk esht e drejt qe shkruajne dy ose tre antar dhe mos te ken mundsin dhe te tjeret prej fain e tyre....
    zemra ime tull shpirti jot llac dashurija jon pallat 15 kac

automotive Maska e ClaY_MorE
    Anėtarėsuar
    16-05-2004
    Vendndodhja
    Deutschland
    Postime
    4,456
    Kur nuk e ke idenė se mesa mesazhe duhet tė pėrballem unė ēdo ditė si edhe mėnyra qė duhet tu kthej pėrgjigje, nuk ma merr mendja tė ishe nxituar tė hapje temė nė kėtė forum. Gjithsesi meqė paskan kaluar 2 ditė dhe nuk ke marrė pėrgjigje tė kėrkoj ndjesė(kam qėnė tepėr i zėnė me punė nė jetėn reale si edhe me moderimin e forumit).

Kalojmė tek arsyeja e mbylljes sė temės. Tema tė tilla degradojnė nė chit-chat dhe tema banale siē edhe ka ndodhur. Edhe sikur unė tė hiqja postimet e para tė jesh i bindur se po njėlloj do pėrfundonte. Nuk ėshtė faji im qė shqiptarėt nuk i marrin seriozisht sondazhet. Ēdo temė kėrkoni ta ktheni nė tema banale, tė mos respektoni rregulloren e forumit, tė ofendoni njėri-tjetrin, tė diskutoni rreth seksit edhe pse nuk ka asnjė lidhje.

Dhe jo vetėm kaq, i jam pėrgjigjur temės dhe mė pas mbyllur atė pėr tė tė bėrė tė qartė se tema do kalojė nė kosh. Nėse do ta kaloja nė kosh do ishe i vetmi qė do merrje sqarimin, ndėrsa anėtarėt do tė qėndronin pa shpjegim. Nė kėtė mėnyrė je shpjeguar si ti dhe anėtarėt qė temėn e pret koshi.

Tema tė tilla nuk do tė lejohen nė forum deri nė kohėn qė anėtarėt do jenė nė gjendje tė diskutojnė vėrtetė mbi subjektin e saj dhe jo tė kthejnė temat nė chit-chat.

Herėn tjetėr(nėse do tė ketė) do kėrkoja tė ishe mė i durueshėm.

Gjithė tė mirat.

Ps. Pėrgjigja vlen pėr tė gjithė anėtarėt qė kanė kundėrshtim nė lidhje me mbylljen e temės. Jeni po ju ata qė keni replikuar nė temė e vini kėrkoni pse mbyllet tema.
    Jeta ime, mban emrin e saj..

i/e regjistruar Maska e s138942
    Anėtarėsuar
    24-06-2007
    Vendndodhja
    Torino
    Postime
    172
    ClaY_MorE se kam vertet iden se sa mesazhe duhet te perballesh ti po nje gje jam i sigurte, qe ato nuk arrijne as 1/50 e atyre qe duhem te perballem un ne ato vende qe kam poziten tende, por gjithsesi ndryshimi eshte se ti e ben ne menyre vullnetare dhe te faliminderoj per kete si dhe gjith moderatoret e tjere te forumit.
    Sa per mbylljen e sondazhit per mendimin tim ja vlente qe nje prove ta beje te pakte per ta stabilizuar ate tem para se te kyqej si gjeja me e thjeshte qe arrite te beje, edhe sondazhi im i meparshem ''A jeni perdorues droge'' e kaloj cakun e vet por me nje nderhyrje nga bVizion nese nuk gabohem, tema u stabilizua dhe eshte akoma e hapur per te gjith. Gjithsesi un qe i hap keto sondazhe jam Shqiptar dhe skam ndonje nivel mendor, kulturor apo gje tjeter me shum se anetaret e tjere te forumit qe te hap sondazhe qe nuk bejne per to. Dhe nese ti mendon se edukata Shqiptare nuk eshte ne gjendje te diskutoje tema te tilla dhe do i duhet kohe, atehere un te siguroj qe kjo kohe do jete 3, 4-fish ose me shum e gjate nese gjera te tilla ndalohen te diskutohen

Shpresoj qe heren tjeter te jesh pak me i duruar dhe te bejsh te pakten nje tentativ per vendosjen e temes ne binaret qe eshte nisur, gjithsesi vendimi yt eshte i pranueshem nga ane ime dhe te faliminderoj per pergjigj'jen.

PS: Ju lutem mos e diskutoni me gjat kete tem pasi un pergjigj'jen e mora, ose ndonje moderator ta mbylle pasi nuk me pelqen qe ndonje anetar me mesazhet e veta te shtremberoje ate qe shpreha me siper.
    URL .net http:// .com www. .it ftp:// .al https:// . . . . . . . . .

...beyond Maska e Alienated
    Anėtarėsuar
    19-09-2005
    Vendndodhja
    Cassiopeia Constellation
    Postime
    3,139
    E di qe do ma fshine kete postim por do e them mendimin tim gjithsesi ... per ata qe do e kapin per ta lexuar...

Sondazhi ne fjale jo vetem qe eshte mbyllur pa arsye, por edhe ishte hapur pa arsye. Ishte kot...
    Koha ėshtė e maskarenjėve
    Por atdheu i Shqiptarėve

Tema tė Ngjashme

1. Sondazhet dhe shqiptarėt
    Nga Albo nė forumin Kulturė demokratike
    Pėrgjigje: 2
    Postimi i Fundit: 19-09-2009, 19:32
  2. Sondazh mbi zgjedhjet parlamentare nė Shqipėri
    Nga Albo nė forumin Portali i forumit
    Pėrgjigje: 104
    Postimi i Fundit: 08-03-2006, 09:08
  3. Sondazh pėr krijuesit nė forumin e letėrsisė
    Nga ...askushi... nė forumin Letėrsia shqiptare
    Pėrgjigje: 25
    Postimi i Fundit: 16-02-2006, 22:46
  4. Buletini javor nga Forumi Shqiptar
    Nga Fiori nė forumin Na bashkoi Albasoul
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 28-12-2003, 18:40
  5. Buletini javor nga Forumi Shqiptar
    Nga Albo nė forumin Na bashkoi Albasoul
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 09-06-2003, 19:20

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •