Close
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 8

Tema: Per stafin!

***LOVE*** Maska e Tironcja_BLN
    Anėtarėsuar
    01-02-2008
    Vendndodhja
    Berlin City
    Postime
    3,440

Per stafin!

kam nji pytje...
    jan ca antar(edhe une) qe dalin jasht teme dhe bejn muabet dhe tema mbyllet..
    a mundet te hapet nji tem qe njerzit te bejn muabet te shkruajn cafre ti doj zemra(po jo me shajt) qe temat e tjera mos te mbyllen per fain e te tjerve??
    thjesht nji pytje esht dhe shpresoj qe te me ktheni pergjigje..
    falimenderit
    zemra ime tull shpirti jot llac dashurija jon pallat 15 kac

Tironcja, ky s'eshte nje forum ku behen lloqe Kavaje. Ketu zgjidhen ceshtje te rendesishme te problematikes shqiptare, pse jo dhe boterore

P.S. Ka dhe chat, e dije kete?!
    ABCĒDDhEĖFGGjHIJKLLlMNNjOPQRRrSShTThUVXXhYZZh (Alfabeti Shqip, 36 gėrma)

Anėtarėsuar
    01-02-2008
    Vendndodhja
    Berlin City
    Postime
    3,440
    Citim Postuar mė parė nga brooklyn2007 Lexo Postimin
    Tironcja, ky s'eshte nje forum ku behen lloqe Kavaje. Ketu zgjidhen ceshtje te rendesishme te problematikes shqiptare, pse jo dhe boterore

P.S. Ka dhe chat, e dije kete?!
    haha edi mer po nuk dua te chatoj nuk me pelqen dhe ketu munden te shkrujn te gjith lomsh...e mire kot pyeta dhe une

.... ...
    Anėtarėsuar
    30-01-2005
    Postime
    4,049
    Tironcja, ne nje teme te tille me kerkese te tille dhe ti e Danieli (jo me qellim patjeter) e bete chit chat. (Postimet u fshine.) Po ashtu, dhe shume anetare te stafit (duke perfshire dhe veten) dalim nga tema ndonjehere, dhe me vone i fshijme postimet.

Eshte natyra e forumit, dhe komunikimit virtual qe detyrimisht krijon chit-chat. Ne pergjithesi temat mbyllen kur jane zgjatur shume, sepse jo vetem qe eshte veshtire te hapen per anetare me lidhje te ngadalte te internetit, por ne fund te fundit, shterojne dhe idete dhe pastaj kthehen ne postime chit-chat. Tema te tjera qe s'mbyllen pastrohen brenda mundesive nga stafi. Them brenda mundesive sepse dhe ne, ashtu si anetaret e tjere, kemi nje jete tjeter pervec forumit lol. Plus qe raporti anetar-staf eshte yyyyy shume me pak x.

Persa i perket nje teme te vecante "chati" nuk e di ku qendron vlera e ekzistences se kesaj teme. Persa i perket nje nen-forumi ka qene dikur padogana, por administratoret vendosen ta mbyllin njehere e mire.
    Pervec chatit qe ka permendur brook, forumi ka dhe opsionin e mesazheve private. Nqs s'mjafton kjo, ka mundesi te tjera komunikimi, msn, im etj.

Besoj se iu pergjigja pyetjes suaj

i'm not fragile Maska e Daniel Maker
    Anėtarėsuar
    17-03-2008
    Postime
    1,802
    vote Lioness for president..shum bukur foli!

na ncorre namin tironse me msn na dun..sta jap kot qe e lyp se mos te shkoj menja kot!

Anėtarėsuar
    01-02-2008
    Vendndodhja
    Berlin City
    Postime
    3,440
    per Lioness
    e mire kot thash te pyes dhe ma dhe pergjigjen shume bukur te falenderoj.....

per Daniel Maker
    hik ore ti se nuk edu msn tat se nuk me hy ne xhep dhe nuk ta kam kerku hic mos na bej gam gam tani..dhe pse namin ore kot thash te pyes se nuk kam qef te hy ne chat ose te jap msn tim te tjervet...

i'm not fragile Maska e Daniel Maker
    Anėtarėsuar
    17-03-2008
    Postime
    1,802
    po per kto eshte nje gje normale,per ne jo ca te them..un se vras menjen fort..
    nejse

.... ...
    Anėtarėsuar
    30-01-2005
    Postime
    4,049
    Meqe hapesja e temes eshte e kenaqur me pergjigjen, tema mbyllet me mirekuptim.

PS: Ju keshilloj miqesisht ju te dyve me lart, ne pamundesi te msn, perdorni MP-te .

Tema tė Ngjashme

1. Pėrshėndes stafin e #shqiperia
    Nga Albo nė forumin Pėrshėndetje dhe urime
    Pėrgjigje: 406
    Postimi i Fundit: 15-01-2017, 22:17
  2. Bumi ekonomik dhe Berisha, qeveria e epokės sė bilionit
    Nga DYDRINAS nė forumin Tema e shtypit tė ditės
    Pėrgjigje: 178
    Postimi i Fundit: 22-06-2009, 21:24
  3. Fotot e Operatoreve ne stafin #shqiperia
    Nga Vinjol nė forumin Humor shqiptar
    Pėrgjigje: 45
    Postimi i Fundit: 15-03-2009, 13:16
  4. Tifozat e Super Kampiones TIRONA <3>
    Nga BlueBaron nė forumin Sporti nėpėr botė
    Pėrgjigje: 274
    Postimi i Fundit: 15-10-2005, 01:39

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •