Close
Faqja 3 prej 8 FillimFillim 12345 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 30 prej 77
    E Humbur Maska e elsaa
    Anëtarësuar
    20-02-2008
    Vendndodhja
    Back Too Homme
    Postime
    2,685
    A ja vlen që të të dua?!....

Pyetje ishte kjo ?
    Pyet zemren .
    Nese je e afte ti frenosh ndjenjat .
    Normale qe nuk ja vlen .
    Burrat Udhëheqin Botën, Ndërsa Gratë Udhëheqin Burrat

Creator Spiritus Maska e Dito
    Anëtarësuar
    02-04-2004
    Vendndodhja
    Ne Bahçen time
    Postime
    3,882
    Citim Postuar më parë nga DI_ANA Lexo Postimin
    Netet pas nje ndarje ashtu si dhe ditet jane dhe na duken aq te gjata sa nuk mbarojne kurre!!
    Si neper legjenda pret nje trokitje ne dere nga nje zane malesh qe te te tregoje histori te pambarueshme qe bashke me fundin e tyre te marrin me vete naten dhe diten dhe te sjellin ndriçimin e nje dite plot jete!
    Por ne netet tona ajo qe sundon me pas,eshte vetmia ajo qe ve siparin kryesor ne ditarin e nates duke vene nje autograf te madh aq sa vete nata....
    Shtresa te ftohta qe nuk ngrohen dot....vuajtje!
    Nje njeri nuk mund te zere ngrohte me veten e tij duke u dridhur...
    Trupi i atij qe vuan mbeshtillet si kermill qe te futet ne bark duke te lene duart,krahet,kembet,gishtat te ftohta deri ne ngrirje.Kjo ngrirje vazhdon deri ne mengjes ku aty mundohesh te gjesh ngrohtesine diku mes turmes,punes,shoqerise...
    Por edhe atje te mohohet si pakuptuar nga te gjithe ata qe njohim!!
    Dashuria e te tjereve na duket kaq e pakuptimte...
    Qarte kur dashuria vdes....por kur ne fund e kupton se kurre nuk te kane dashuruar atehere vuajtja eshte e dyfishte!!!!
    E tmerrshme....

A je vlen te vuash per dike qe kurre ste ka dashur dhe e ke dashur me gjithe forcen e shpirtit?
    A meritojme te vuajme dhe te jemi sakrifice e nje njeriu qe ka "pretenduar" qe te ka dhene dashurine?

Mendoj qe jo.....mendoj.............
    Ju mire e keni, por cdo gje eshte relative, dhe ai/ajo qe nuk fal dashuri diku tjeter nuk gjen ate qe do me aq shume force, pra perfundimi; Te rrosh apo mos rrosh.

Dito

i/e regjistruar Maska e ani-d
    Anëtarësuar
    18-11-2006
    Postime
    208
    Ncuq nuk ja vlen...po fare ama
    The biggest difference between people is those who have had love in their life and those who haven't

i/e regjistruar Maska e THALESI
    Anëtarësuar
    28-06-2008
    Postime
    90
    Ja vlen qe ta duash,ama te vuash nuk ja vlen nese ai vetem me te ka larguar nga vetja e tij kjo do te thon nuk te do meeee

rrespekt me te mira
    Jeta dhe vdekja jane pa emer.

i/e regjistruar Maska e xhorbas1
    Anëtarësuar
    15-04-2008
    Vendndodhja
    Athens & korffu
    Postime
    41
    Ju gocat po nuk vuajtet pak dhe po nuk qate.... Sju duket jeta normale!!!!!!!!!!

PA DASHURI JETA SKA KUPTIM........................

back to origin Maska e ☆Angie☆
    Anëtarësuar
    02-11-2007
    Vendndodhja
    Skyline
    Postime
    2,559

A ia vlen qe te te dua?

Jo,mikja ime nuk ia vlen.Nuk ia vlen ti perkushtohesh nje kulti shterpe!Te dashurosh dike,per te cilin ishe vetem nje kalim i bukur kohe,nje trofe me shume,nje e kaluar pa te tashme.Por vuajtja jone eshte e bindur si ai kali i stervitur mire,e ne i humbim freret.Keshtu qe ne kundershtim me logjiken,vazhdojme te vuajme.Zemer nuk ia vleeeeeeeeeeeen!Mesohu te jetosh ne simbioze me vuajtjen tende.
    Elegance is an attitude.

ExceLlenCe Maska e LlaCiPaCi
    Anëtarësuar
    10-01-2004
    Vendndodhja
    InsaNe In The MembranE
    Postime
    895
    Citim Postuar më parë nga DI_ANA Lexo Postimin
    A je vlen te vuash per dike qe kurre ste ka dashur dhe e ke dashur me gjithe forcen e shpirtit?

A meritojme te vuajme dhe te jemi sakrifice e nje njeriu qe ka "pretenduar" qe te ka dhene dashurine?

Mendoj qe jo.....mendoj.............
    Per pytjen e pare DI_ANA kom i pergjigje !

Smund ta duash dike me gjith shpirt kur ai ste do po ne te njejten menyre! Nuk mund ti japesh dot veten dhe shpirtin dikujt pa marre te njejten mase dashurie nga ai !
    Ti mund te mundohesh gjithmon e me shume ta duash...por nqs ska "shperblim" per kte atehere smund te duash gjithmone kshu !

Per pytjen e dyte :

Ne nuk mund te jemi sakrifica e nje njeriu tjeter kurrsesi. Ne jemi sakrifica e mendimeve , e zgjedhjeve tona ! Nuk duhet ta leshojme fatin tone ne dore te asnjeriu. Ne e ndertojme vet fatin dhe jeten tone
    * Im a Slow Walker...But i Never Walk BaCk *

Ngelem unë! Maska e DI_ANA
    Anëtarësuar
    30-12-2006
    Vendndodhja
    France.
    Postime
    5,874
    Citim Postuar më parë nga Bejbi Lexo Postimin

Ndersa a ja vlen te duash dike qe s'te ka dashur kurre, do te pergjigjesha me nje fjale te urte:"PO TE DIJA SE KUR VDES E HAP VETE VARRIN TIM".
    Urime per te gjitha temat diana, por tani duam nje teme pa vuajtje e lote,dhe me plot optimizem.
    RESPEKTE
    E ke thene shume bukur Bejbi.E drejte dhe llogjike si gjithmone.
    Te jap fjalen qe do bej tema te gezueshme,pasi ndonese e zhgenjyer jam e bindur se dashuria ekziston ashtu sikurse ekziston e mira ne kete bote...Dhe e mira mbi te keqen per mua fiton!

Respekte Gjithashtu
    "Carpe Diem"

life is a flower Maska e maryp
    Anëtarësuar
    02-05-2006
    Vendndodhja
    ne univers
    Postime
    3,897
    JO...... nuk ja vlen te humbasesh asnje sekond te jetes tende me nje njeri qe nuk te ka dashur kurre... por do ti humbasesh....sepse ndjenja eshte e poshter nuk pyet . eshte shkateruese, eshte egoiste e pandershme
    NESSUNA VITA PUO' DIRSI COMPLETA SENZA UN PIZZICO DI FOLLIA (COELHO)

Ngelem unë! Maska e DI_ANA
    Anëtarësuar
    30-12-2006
    Vendndodhja
    France.
    Postime
    5,874
    Citim Postuar më parë nga riza2008 Lexo Postimin
    Djana e kuptoj qe diçka te ka lënduar ne jete ndoshta dhe e ka tronditur fort shpirtin tend,por duhet me gjetur forca per ta kaluar kete situate.Te keshilloj qe nqse e kaluara jote ka qene shume problematike jo per fajin tend HARROJE ktheju jetes normale dhe çdo gje do eci normalisht.Ne qofte se ka pengesa te jashtme per tu kthyer ne normalitet atehere duhet te gjesh mbeshtetje tek njerzit me te afert qe ke per rreth duke ua shpeguar me kujdes situaten.Une duke te njojtur ne permjet forumit kam krijuar bindjen se ti i ke kapacitetet e nevojshme per ti dhene zgjidhje ç'far do lloji problemi,por se di se ku ke ngecur.Ne qofte se ky ishte nje pershkrim letrar atehere ti si gjithmon shkruan shume bukur.Djana faleminderit qe mu drejtove ne kete forme se eshte nje shenje respekti,por se di se ç'far mun te te shkruaj me teper se kaq.Te u roj ne radhe te pare shendet dhe krijimtari sa me te bollshme dhe cilesore si çna ke sjelle nderi me tani ne forum.Faleminderit Djana.
    Pershendetje mik.....

Nuk jemi te mbrojtur dhe te vaksinuar kunder dhimbjes dhe zhgenjimit per fatin tone te keq!
    Po a nuk mund ta quajme dhimbjen si nje pjese qe i perket jetes vete sikurse dhe gezimi?!
    Jo Riza ky nuk ishte nje pershkrim letrar por diçka e perjetuar nga une,nga ti dhe shume te tjere....Cfare na ngelet tjeter?!
    Te duam dhe te vleresojme veten dhe jam e bindur qe nje dite do ta gjejme patjeter ate gjysem qe aq shume na mungon,ate gjysem qe do na japi dashurine e mirepritur dhe kaq te kerkuar.
    Faleminderit per pergjigjen.Te uroj gjithe te mirat gjithashtu.

Respekte
    "Carpe Diem"

Faqja 3 prej 8 FillimFillim 12345 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •