A ja vlen që të të dua?!....
Pyetje ishte kjo ?
Pyet zemren .
Nese je e afte ti frenosh ndjenjat .
Normale qe nuk ja vlen .
A ja vlen që të të dua?!....
Pyetje ishte kjo ?
Pyet zemren .
Nese je e afte ti frenosh ndjenjat .
Normale qe nuk ja vlen .
Burrat Udhëheqin Botën, Ndërsa Gratë Udhëheqin Burrat
Ncuq nuk ja vlen...po fare ama![]()
The biggest difference between people is those who have had love in their life and those who haven't
Ja vlen qe ta duash,ama te vuash nuk ja vlen nese ai vetem me te ka larguar nga vetja e tij kjo do te thon nuk te do meeee
rrespekt me te mira
Jeta dhe vdekja jane pa emer.
Ju gocat po nuk vuajtet pak dhe po nuk qate.... Sju duket jeta normale!!!!!!!!!!
PA DASHURI JETA SKA KUPTIM........................
Jo,mikja ime nuk ia vlen.Nuk ia vlen ti perkushtohesh nje kulti shterpe!Te dashurosh dike,per te cilin ishe vetem nje kalim i bukur kohe,nje trofe me shume,nje e kaluar pa te tashme.Por vuajtja jone eshte e bindur si ai kali i stervitur mire,e ne i humbim freret.Keshtu qe ne kundershtim me logjiken,vazhdojme te vuajme.Zemer nuk ia vleeeeeeeeeeeen!Mesohu te jetosh ne simbioze me vuajtjen tende.
Elegance is an attitude.
Per pytjen e pare DI_ANA kom i pergjigje !
Smund ta duash dike me gjith shpirt kur ai ste do po ne te njejten menyre! Nuk mund ti japesh dot veten dhe shpirtin dikujt pa marre te njejten mase dashurie nga ai !
Ti mund te mundohesh gjithmon e me shume ta duash...por nqs ska "shperblim" per kte atehere smund te duash gjithmone kshu !
Per pytjen e dyte :
Ne nuk mund te jemi sakrifica e nje njeriu tjeter kurrsesi. Ne jemi sakrifica e mendimeve , e zgjedhjeve tona ! Nuk duhet ta leshojme fatin tone ne dore te asnjeriu. Ne e ndertojme vet fatin dhe jeten tone![]()
* Im a Slow Walker...But i Never Walk BaCk *
"Carpe Diem"
JO...... nuk ja vlen te humbasesh asnje sekond te jetes tende me nje njeri qe nuk te ka dashur kurre... por do ti humbasesh....sepse ndjenja eshte e poshter nuk pyet . eshte shkateruese, eshte egoiste e pandershme
NESSUNA VITA PUO' DIRSI COMPLETA SENZA UN PIZZICO DI FOLLIA (COELHO)
Pershendetje mik.....
Nuk jemi te mbrojtur dhe te vaksinuar kunder dhimbjes dhe zhgenjimit per fatin tone te keq!
Po a nuk mund ta quajme dhimbjen si nje pjese qe i perket jetes vete sikurse dhe gezimi?!
Jo Riza ky nuk ishte nje pershkrim letrar por diçka e perjetuar nga une,nga ti dhe shume te tjere....Cfare na ngelet tjeter?!
Te duam dhe te vleresojme veten dhe jam e bindur qe nje dite do ta gjejme patjeter ate gjysem qe aq shume na mungon,ate gjysem qe do na japi dashurine e mirepritur dhe kaq te kerkuar.
Faleminderit per pergjigjen.Te uroj gjithe te mirat gjithashtu.
Respekte
"Carpe Diem"
Krijoni Kontakt