Close
Faqja 6 prej 8 FillimFillim ... 45678 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 51 deri 60 prej 77
    KuCoVaR Maska e Olimp
    Anëtarësuar
    24-03-2006
    Vendndodhja
    QS
    Postime
    484
    Nuk eshte ne doren tone nese dashurohesh do kesh edhe vuajtjet...
    Ere mire mire

Ngelem unë! Maska e DI_ANA
    Anëtarësuar
    30-12-2006
    Vendndodhja
    France.
    Postime
    5,874
    Citim Postuar më parë nga Shkelqesia_E_Tij Lexo Postimin
    ahahahahah pyes vehten qe kur ke filluar te me ngjash ne te shkruar jo per gje por mu duk sikur e kisha shkruar une kete postim

Si gjithmone ngelesh burim i pashtershem ndjenjash dhe mendihmesh qe vetem ti di si ti nxjeresh ne siperfaqe me ane te ketyre fjaleve kaq te sinqerta dhe kaq shprehese...

Bissou ma cher
    Pershendetje

Do te thoja qe te gjithe flasim me gjuhen e dashurise dhe mendimet ndonjehere i shprehim me zemren dhe ne raste humbjeje dhe deshtimi si papritur e kuptojme qe llogjiken e trurin si kemi vene ne funksionim.

Te falenderoj

respekte
    "Carpe Diem"

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    20-06-2003
    Postime
    1,550
    Citim Postuar më parë nga DI_ANA Lexo Postimin
    Netet pas nje ndarje ashtu si dhe ditet jane dhe na duken aq te gjata sa nuk mbarojne kurre!!
    Si neper legjenda pret nje trokitje ne dere nga nje zane malesh qe te te tregoje histori te pambarueshme qe bashke me fundin e tyre te marrin me vete naten dhe diten dhe te sjellin ndriçimin e nje dite plot jete!
    Por ne netet tona ajo qe sundon me pas,eshte vetmia ajo qe ve siparin kryesor ne ditarin e nates duke vene nje autograf te madh aq sa vete nata....
    Shtresa te ftohta qe nuk ngrohen dot....vuajtje!
    Nje njeri nuk mund te zere ngrohte me veten e tij duke u dridhur...
    Trupi i atij qe vuan mbeshtillet si kermill qe te futet ne bark duke te lene duart,krahet,kembet,gishtat te ftohta deri ne ngrirje.Kjo ngrirje vazhdon deri ne mengjes ku aty mundohesh te gjesh ngrohtesine diku mes turmes,punes,shoqerise...
    Por edhe atje te mohohet si pakuptuar nga te gjithe ata qe njohim!!
    Dashuria e te tjereve na duket kaq e pakuptimte...
    Qarte kur dashuria vdes....por kur ne fund e kupton se kurre nuk te kane dashuruar atehere vuajtja eshte e dyfishte!!!!
    E tmerrshme....

A je vlen te vuash per dike qe kurre ste ka dashur dhe e ke dashur me gjithe forcen e shpirtit?
    A meritojme te vuajme dhe te jemi sakrifice e nje njeriu qe ka "pretenduar" qe te ka dhene dashurine?

Mendoj qe jo.....mendoj.............

ose ke kaluar nje experience teper te hidhur, ose ke mendje tej mase krijuese...

cilido qofte rasti, kj oeshte nje situate teper e ndyre dhe e dhimbeshme sic edhe e ke pershkruar vet.

pa u zgjatur shume, te gjith bejn gabime ne jete, e rendesishme eshte te mesosh nga gabimet...

nuk ia vlen fare te vuash ne nje rast te tille, normale s'eshte kollaj te kalohet edhe mbase te vjen edh einat ne vetvete, por populli thot qe koha eshte ilaci me mire...

te uroj gjith te mirat

LZ

Ngelem unë! Maska e DI_ANA
    Anëtarësuar
    30-12-2006
    Vendndodhja
    France.
    Postime
    5,874
    Citim Postuar më parë nga white_snake Lexo Postimin

.... populli thot qe koha eshte ilaci me mire...

te uroj gjith te mirat

LZ
    I ke bere ndonjehere pyetje vetes sesa persona mund te jene ngushelluar me kete pergjigje..??
    A ju ka mjaftuar valle?!
    Sigurisht qe ke shume te drejte por lind pyetja...Sa kohe na duhet?Si ta mundim dhimbjen duke pritur harrimin dhe kalimin e kohes?!

Gjithe te mirat gjithashtu
    "Carpe Diem"

Trazuar nen qiellin blu Maska e Blue_sky
    Anëtarësuar
    29-05-2004
    Postime
    2,300
    Citim Postuar më parë nga white_snake Lexo Postimin
    nuk ia vlen fare te vuash ne nje rast te tille, normale s'eshte kollaj te kalohet edhe mbase te vjen edh einat ne vetvete, por populli thot qe koha eshte ilaci me mire...
    Ne fakt, nuk eshte koha ilaçi me i mire por çfare ben gjate asaj kohe dhe proceset qe vendos te ndermarresh qe eshte ilaçi qe sheron. Njoh njerez qe dhe mbas 10 vjetesh prape vazhdojne te jene te fiksuar ne nje dashuri te kthyer ne obsesion, ashtu siç njoh te tjere qe ne pak muaj "harrojne" nje lidhje 5-vjeçare.
    Kam vetem nje limit: qiellin!

bubbly
    Anëtarësuar
    05-05-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    13,657
    JOOOOOOO !

Sepse se kemi dashurine te tepert
    Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....

yep Maska e Izadora
    Anëtarësuar
    11-09-2008
    Vendndodhja
    ne zemren e atij qe ka "zemer"
    Postime
    8,793
    A ja vlen qe te te dua?!

ndoshta ja vlen nuk i dihet
    Jeto sot se neser nuk i dihet

life is a flower Maska e maryp
    Anëtarësuar
    02-05-2006
    Vendndodhja
    ne univers
    Postime
    3,897
    te tjere duam, te tjere na duan e te tjere marrim..(mbase).............. mos humbasim kohe kot me njerez qe nuk na duan e nuk na meritojne... nuk ja vlen... jeta eshte e bukur dhe e shkurter, perse duhet te veteshkaterrohemi???? ketej nga italia thone '' morto un papa se ne fa un altro'' AMEN.. ashtu qofte
    Ndryshuar për herë të fundit nga maryp : 28-10-2008 më 14:31
    NESSUNA VITA PUO' DIRSI COMPLETA SENZA UN PIZZICO DI FOLLIA (COELHO)

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    20-06-2003
    Postime
    1,550
    Citim Postuar më parë nga DI_ANA Lexo Postimin
    I ke bere ndonjehere pyetje vetes sesa persona mund te jene ngushelluar me kete pergjigje..??
    A ju ka mjaftuar valle?!
    Sigurisht qe ke shume te drejte por lind pyetja...Sa kohe na duhet?Si ta mundim dhimbjen duke pritur harrimin dhe kalimin e kohes?!

Gjithe te mirat gjithashtu
    DI_ANA pyetjen e pergjigjies sate e ka dhen Blue_sky pak a shume tek posti qe kam kuotuar ketu poshte...

Ka njerez nje ju mjafton vetem pak kohe per et harruar e per tu rikthyer ne jeten normale dhe atyre iu mjafton ky ngushellim, sepse mbase mendoje.....dreqi ta haje do njoh dike tjeter e do e harroj ate...

pastaj ne krahun tjeter ka nga ata qe e kthejn ne obsesion, edh ekjo eshte dicka e rende, edhe me vjen keq qe e them por ma merr mendja se ne kto raste njeriu ne fjale ka nevoj per ndihme profesionale..

Citim Postuar më parë nga Blue_sky Lexo Postimin
    Ne fakt, nuk eshte koha ilaçi me i mire por çfare ben gjate asaj kohe dhe proceset qe vendos te ndermarresh qe eshte ilaçi qe sheron. Njoh njerez qe dhe mbas 10 vjetesh prape vazhdojne te jene te fiksuar ne nje dashuri te kthyer ne obsesion, ashtu siç njoh te tjere qe ne pak muaj "harrojne" nje lidhje 5-vjeçare.
    po prap kto aksione ekzekutohen pergjat kohes, po mos kish ekohen cdo te bje

***VIP***
    Anëtarësuar
    26-08-2008
    Postime
    800
    Pergjigje postimit te pare se te tjerat po pertoja ti lexoja:
    Nuk ja vlen! Madje nuk ja vlen qe ke harxhuar dhe kohen te shkruash per te.
    Moderator, e di vet ti...

Faqja 6 prej 8 FillimFillim ... 45678 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •