Close
Faqja 4 prej 8 FillimFillim ... 23456 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 31 deri 40 prej 77
    Ngelem unë! Maska e DI_ANA
    Anëtarësuar
    30-12-2006
    Vendndodhja
    France.
    Postime
    5,874
    Citim Postuar më parë nga Dito Lexo Postimin
    Ju mire e keni, por cdo gje eshte relative, dhe ai/ajo qe nuk fal dashuri diku tjeter nuk gjen ate qe do me aq shume force, pra perfundimi; Te rrosh apo mos rrosh.

Dito
    Cdo gje eshte relative te kuptoj shume mire.....
    Te rrosh apo mos rrosh?
    E perse jo te rrosh,te dashurosh dhe kurre mos vuash?!

Respekte Dito
    "Carpe Diem"

Anëtarësuar
    30-12-2006
    Vendndodhja
    France.
    Postime
    5,874
    Citim Postuar më parë nga elsaa Lexo Postimin
    A ja vlen që të të dua?!....

Pyetje ishte kjo ?
    Pyet zemren .
    Nese je e afte ti frenosh ndjenjat .
    Normale qe nuk ja vlen .
    Sa mire do te ishte te funksiononim si makinat....Ndoshta do ta kishim me te lehte te harronim.Zemra ndonjehere ben gjera qe llogjika si pranon.Sa here pyesim zemren bejme gabime te pashmangshme....
    Por te jap te drejte kur thua qe nuk ja vlen.....
    "Carpe Diem"

i/e regjistruar Maska e Besoja
    Anëtarësuar
    24-07-2008
    Vendndodhja
    Prrenjas, Shqiperi
    Postime
    3,260
    Kur perfundon nje lidhje dashurore,natyrisht qe ka vuajtje dhe vuan me i dobeti.Ne se ja vlen te vuash per nje qe nuk te do,eshte nje emocion qe varet nga secili sepse secili ka menyren e vet te perjetimit te asaj ndarjeje.Kur behet fjale per nje ndarje,ka ekzistuar nje lidhje,nje ndjeje dhe nuk eshte e lehte ta pranosh.Natyrisht qe do ta perjetosh keq.

Anëtarësuar
    30-12-2006
    Vendndodhja
    France.
    Postime
    5,874
    Ne jeten e perditeshme , dashuria duhet të jetë bazë e një besnikerie , ndershmerije dhe sinqeriteti , sepse verbesia ne dashuri , eshte sikur të ofron dikush ushqim dhe nuk posedon sy por ushqehesh pa e ditur se çfare je duke ngrënë...........
    Njerëzit e uritur per nevoja te ndryshme sikur ato trupore seksuale , ne fakt nuk njofin kufijtë e logjikes dhe as nuk mendojnë me tru,e njejtë sikur i urituri qe nuk mund të zgjedhë se cilin ushqim do ta haj dhe si dallon shije , sepse urija e ka pushtuar dhe ska kohë të mendojë me gjatë .....
    E njejtë eshtë edhe ajo e ashtu quajtura dashuri e verber qe nuk paska sy.....
    Te dashurosh , do të thotë te jesh ne shkallen e pregatitjes së sferave jetësore , te pjekurisë sociale dhe të asaj personale, me një fjalë , shkruaj dhe mendoj për një dashuri te vertetë dhe jetë gjatë , e nëse flasim per avanturizem , atehere jemi të prirë vetem nga ndjenja dhe verbesia.....
    Dhe kështu cdo gjë qe fillon shpejtë , perfundon shpejtë , cdo gjë qe fillon nga verbesia perfundon ne verbesi , ku vonë gjindet drita e vertet e nevojes jetësore.......
    Shumë dashuri kan qenë pjesë e disfates nga verbesi dhe besimi i tepërt , sepse jeta ka binarë të ndryshem dhe të gjatë e në ata binarë kemi edhe vendet e stacionet e ndryshme të jetes.......
    Per mua , dashurija e verber , nese dikush do të dashurohej ashtu ne mua , do ta quaja vetem një njeri shpirt semurë dhe i frikesuar nga vetmia , dhe asnjëherë nuk do ta llogaritja si pjesë e ardhmerisë dhe bashkejeteses ne jeten time.....
    Por njeriun që nuk më deshi kurrë si do mund ta quaja?......Nuk kam vend për të....nuk kam as emër!!
    "Carpe Diem"

Anëtarësuar
    30-12-2006
    Vendndodhja
    France.
    Postime
    5,874
    Mendoj se ne femrat jemi te brishta dhe perveç dashurise kemi nevoje te marrim nga meshkujt dhe njefare mbrojtje pa te cilen na duket e pamundur te jetojme!
    Por,ne te vertete ky eshte nje iluzion.....Gjate gjithe kohes qe kam qene e lidhur kam kuptuar se nuk jemi ne qe kemi nevoje per mbrojtjen e tyre.ky eshte vetem nje mantel virtual,jane ata qe kane nevoje per ne....
    I them keto me nje ton bute ku kam pershtypjen qe nga momenti ne moment do te fiket...
    "Carpe Diem"

i/e regjistruar Maska e Besoja
    Anëtarësuar
    24-07-2008
    Vendndodhja
    Prrenjas, Shqiperi
    Postime
    3,260
    Qe vuan njeriu i dashuruar,kjo dihet por nuk ja vlen te vuash sepse dihet qe jeta eshte e shkurter dhe nuk ka kohe.
    Vetem per prinderit dhe femijet,edhe ne se nuk ke kohe,merre borxh.

' Maska e Earta
    Anëtarësuar
    11-08-2008
    Postime
    336
    Shpesh here mendoj qe nuk ia vlen të të dua...
    **** ** ** ***** ** ***!

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    30-03-2008
    Postime
    208
    Citim Postuar më parë nga DI_ANA Lexo Postimin
    Mendoj se ne femrat jemi te brishta dhe perveç dashurise kemi nevoje te marrim nga meshkujt dhe njefare mbrojtje pa te cilen na duket e pamundur te jetojme!
    Por,ne te vertete ky eshte nje iluzion.....Gjate gjithe kohes qe kam qene e lidhur kam kuptuar se nuk jemi ne qe kemi nevoje per mbrojtjen e tyre.ky eshte vetem nje mantel virtual,jane ata qe kane nevoje per ne....
    I them keto me nje ton bute ku kam pershtypjen qe nga momenti ne moment do te fiket...
    Dashuria nuk matet me llogjikë, aty nuk funksionon(vepron) logjika (arsyeja).
    Ja vlen apo nuk ja vlen përsëri nuk vendos llogjika por shpirti, dhe shpirti nuk ka vijë të kuqe, do t'a bëjë punën e vet derisa do të lodhet, nëse lodhet...!!!

Anëtarësuar
    30-12-2006
    Vendndodhja
    France.
    Postime
    5,874
    Citim Postuar më parë nga antina Lexo Postimin
    Dashuria nuk matet me llogjikë, aty nuk funksionon(vepron) logjika (arsyeja).
    Ja vlen apo nuk ja vlen përsëri nuk vendos llogjika por shpirti, dhe shpirti nuk ka vijë të kuqe, do t'a bëjë punën e vet derisa do të lodhet, nëse lodhet...!!!
    Mbase po te vepronim me llogjike nuk do te vuanim dhe nuk do dinim diferencen midis dhimbjes dhe lumturise!Ne jete pesojme dhe marrim mesimet e duhura...
    E di shume mire qe dashuria nuk matet me llogjike,por ja qe tani mendoj qe vetem rruga e llogjikes mund te me çoje drejt nje dashurie te vertete.

Pershendetje
    "Carpe Diem"

Lux Libera Nos Maska e Shkelqesia_E_Tij
    Anëtarësuar
    23-09-2002
    Vendndodhja
    Where ladies pray the God
    Postime
    1,028
    Citim Postuar më parë nga DI_ANA Lexo Postimin
    E di shume mire qe dashuria nuk matet me llogjike,por ja qe tani mendoj qe vetem rruga e llogjikes mund te me çoje drejt nje dashurie te vertete.

Pershendetje

ahahahahah pyes vehten qe kur ke filluar te me ngjash ne te shkruar jo per gje por mu duk sikur e kisha shkruar une kete postim

Si gjithmone ngelesh burim i pashtershem ndjenjash dhe mendihmesh qe vetem ti di si ti nxjeresh ne siperfaqe me ane te ketyre fjaleve kaq te sinqerta dhe kaq shprehese...

Bissou ma cher

Blossoms of heaven, Ashes of hell...

Faqja 4 prej 8 FillimFillim ... 23456 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •