Aq me shum te duash te tjeret, aq me shum ta marrin per dobesi.Mendoj se qe te duash ja vlen
Sikur ti shkelesh me kembe, nuk e ke idene se sa do te te duan![]()
Aq me shum te duash te tjeret, aq me shum ta marrin per dobesi.Mendoj se qe te duash ja vlen
Sikur ti shkelesh me kembe, nuk e ke idene se sa do te te duan![]()
There is no never ending banquet under the sun. All good things must come to an end.
Vallai Di, e forte qe je qe ben keto pyetje (nuk dua te te imagjinoj ne nje situate te tille.) Meqe s'eshte e qarte pergjigja ime, nje JO te madhe desha ta shtoja per sqarim.A je vlen te vuash per dike qe kurre ste ka dashur dhe e ke dashur me gjithe forcen e shpirtit?
A meritojme te vuajme dhe te jemi sakrifice e nje njeriu qe ka "pretenduar" qe te ka dhene dashurine?
Xhuxh, gin dhe rum??? Yeak! Mpleksur bashke? Yeak tjeter.
Cheers me nje "pate gri".
Nuk ja vlen te duash asnjeri.
Me mire lidhje te lira jo emocionale, just for fun you know.
Nyx, me duket se e paskeni keqkuptuar ate qe doja te thoja,
nuk ka fare lidhje me "one night stand". Por qe te rrish me nje person nuk duhet patjeter te ekzistoje dashuria, mjafton simpatia dhe terheqja fizike e intelektuale. Kete doja te thoja me "jo-emocionale".
Perse duhet te digjesh per dashuri keshtu qe te mund te kalosh mire me nje person per nje kohe te gjate?
sigurisht qe ja vlen te duash!
se pari te drejtohem ty djana. shkrimi yt ishte vertet mbreselenes, me pelqeu jashte mase. gjithsesi ja vlen qe te duash. nuk e besoj se ka gje me te bukur se dashuria qofte ajo edhe e verber. ai qe nuk e ka provuar sigurisht qe ka humbur shume.... une do thoja nuk ka jetuar vertet. per mua me mire nja dashuri me dhimbje sesa nje jete pa dashuri.dhe ato qe e bejne me te bukur kete ndjenje jane edhe vete dhimbjet, perkushtimi, verberia.
gjithsesi eshte nje teme e bukur qe ja vlen te flasesh pambarimisht. mbase jam edhe ca me teper romantik nga c'duhet, por me siguri qe ja vlen te duash.
fatjoni.
Dashuria ia vlen te konsumohet me njerez qe jo vetem marrin por dhe japim. Shihe si nje art shit-blerjeje, ti s'do doje te paguaje per mallra qe nuk merr apo per mallera jo-kualitative...apo jo?![]()
Kam vetem nje limit: qiellin!
C'jane keto qe ti ke renditur me larte ... a nuk jane emocione ne nje menyre apo nje tjeter.
Ti thua veri nje gure zemres ... he e ben dot, edhe pse thjesht mund ta simpatizosh dike, gje qe s'ma do mendja se vlen te thuhet ne nje lidhje, c'emer do i vije ti asaj ndjenjes "jo-emocionale" qe ke per partnerin tend?!
Ka emocione , ka dhe emocione. Nuk i duroj dot ata njerez qe qurraviten per dashuri. Dhe me siguri nuk ja vlen te harxhosh asnje grimce energjie per te dashuruar dike , lere me nese ai nuk ma kthen ndjenjen...
Krijoni Kontakt