Close

Rezultati i Sondazhit: Cfare Mendoni??

Votues
73. Nuk mund tė votoni nė kėtė sondazh
  • Kane mbeshtetje ne Islam

21 28.77%
  • S'kane mbeshtetje ne Islam

52 71.23%
Faqja 7 prej 9 FillimFillim ... 56789 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 61 deri 70 prej 86
    Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    01-08-2007
    Vendndodhja
    beyond the road... I lie in wait...
    Postime
    469
    Citim Postuar mė parė nga Julius Lexo Postimin
    Si mund tė pretendosh t'i ketė ai ato karakteristika mė lart kur:
    - I paedukuar ishte. Nuk kishte shkollė.
    - Pėr vetėvrasje nuk ishte ideja e tij, por u nxit nga tė tjerėt.
    - Nuk kishte dalė asnjėherė jashtė nga Palestina.
    - Martirizimin e shikonte si fundin e jetės sė vet, sepse nuk i pėlqente ajo qė kishte jetuar. Jo pėr rezistencė nė emėr tė diēkaje.
    - Rezistencė e quan tė shkosh nė njė autobuz me civilė e tė hidhesh nė erė?
    Julius... je i sigurte se e ke pare kete filmin? Jo per gje por une e kam pare disa here edhe e di se c'flas, nderkaq ne shume prej atyre qe ke thene duket sikur s'e ke kuptuar... ose sikur ke shkuar per ta pare me nje qerre me paragjykime.

I paedukuar???? Nuk e di se cfare dmth kjo fjale per ty... por nje palestinez nuk ka nevoje te lexoj filozofi franceze ose gjermane, as te kete udhetuar, as te kete njohur veprat e grekeve te lashte... as te jete ulur neper audiotoriume te universiteteve amerikane ose perendimore... qe ta quaj veten te edukuar. Jeta e tij, eshte deshmi e edukates se vete... dmth pervoja... eksperienca... dmth vendimi i protagonistit bazohet ne historine e popullit te vete, si edhe ne empiricizem, dmth ao qe ka eksperiencuar ai gjate jetes se vete.

ne film behet fjale per 2 te rinj, jo 1. Protagonisti kryesor perdor llogjike te ftohte... kurse tjetri eshte i indoktrinuar. I pari nuk e rruan shume per Islamin e fene por e ben thjesht ne emer te rezistes. I dyti e ben per fene, dhe per parajsen, dhe kur i thot ajo vajza se nuk ka parajse, se parajsa eshte ktu, tani, dhe jo me vone atje larte, ai ndryshon mendje dhe nuk do ta vras me veten. Kurse i pari nuk i ka kto deluzione, dhe shkon deri ne fund e hedh ne ere nje autobuz me ushtare Izraelite, pasi me pare refuzon te hypi ne nje autobuz me civile.

Ne te kundert me ate qe thua... ai mohohet pre grupit... dmth grupi organizues, me natyre predominuese fetare (per arsye indoktrinimi), i thon se ata nuk mund ta perdorin, sepse planet nuk shkuan ashtu sic duheshin... dhe i thon te vazhdoj te jetoj... POR, eshte ai qe kembngul, duke thene se per ata NUK ka rruge tjeter... dhe se ne emer te rezistes ata duhet te hedhin veten ne ere... dmth tek protagonisti zhduket komplet eementi indoktrinim, e as nuk u nxit nga te tjeret.

nqs e ke, shihe edhe nje here filmin.

God Bless You Maska e _Mersin_
    Anėtarėsuar
    21-05-2008
    Vendndodhja
    ne nota humori
    Postime
    2,593
    Citim Postuar mė parė nga Arrnubi Lexo Postimin
    Une kam lexuar nja dy tema ne internet per kete ceshtje dhe me duke dicka konfuze gjykimi per kete ceshtje sepse ka dijetare qe e ndalojne ka dijetare qe e lejojne .Nje teolog islam i ka shpjeguar shume qarte keto mendime ne linket e meposhteme.

http://www.rrugetepaqes.net/fikh/xhihadi/sulmet.html

Gjithsecili le ta kerkoje te verteten ne keto linke

http://www.revistaklan.com/material.php?id=370

http://www.rrugetepaqes.net/fikh/xhihadi/xhihadi.html

Vetvrasja si fenomen kamikaz per here te pare permendet ne bibel

26 Atėherė Sansoni i tha fėmijės, qė e mbante prej dore: "Lėrmė tė prek shtyllat mbi tė cilat qendron shtėpia,

27 qė tė mund tė mbėshtetem nė to". Shtėpia ishte pot me burra dhe gra; aty ndodheshin tėrė princat e Filistejve, dhe mbi ēati tre mijė veta, burra e gra, qė shikonin Sansonin ndėrsa ky bėnte palaēon.

28 Atėherė Sansoni kėrkoi ndihmėn e Zotit dhe tha: "O Zot, o Zot, tė lutem mos mė harro! Mė jep forcėn e nevojshme pėr kėtė herė vetėm, o Perėndi qė tė hakmerrem me Filistejtė me njė goditje tė vetme, pėr shkak tė humbjes sė dy syve tė mi".

29 Pastaj Sansoni kapi dy shtyllat qendrore, qė mbanin tempullin, dhe u mbėshtet tek ato, tek njera me dorėn e djathtė dhe tek tjetra me dorėn e majtė;

30 pastaj Sansoni tha: "Le tė vdes bashkė me Filistejtė!". U pėrkul pastaj me tė gjithė forcėn e tij, dhe shtėpia u shemb mbi princat dhe mbi gjithė popullin qė ndodhej brenda; dhe qenė mė shumė ata qė ai vrau duke vdekur se ata qė kishte vrarė kur qe gjallė.(|Gjygjtaret 16)
    Eh bibla, po me duket sy ky pasazh po per palestinezet beka fjale, Filistejte e vjeter.
    "Shoku Mjekesise"

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    04-10-2006
    Postime
    241
    Ajo diēkaja e shenjtė, nuk mund tė quhet e tillė, nėse nuk ėshtė e shenjtė. Zoti vetė ėshtė njė deluzion i rrezikshėm. Kush vret dhe vritet pėr zotin ėshtė injorant, psikopat dhe budalla.
    Cme flet tere pordhe tani? Thuaj ti e di qe ska Zot. Ti thjesh beson mor vlla, beson qe ska si ai tjetri qe beson qe ka. Ku eshte ndryshimi? Eshte e pamundur te mosbesosh o plak, ne mos ne Zot do besosh ne ateizem, komunizem, ne atdhe ne ku dreqin e di une cfare dhe do ta mbrash ate deri ne piken e fundit te gjakut nese duhet mendoj une. Pra ske si i thua atij besimtarit je k.r se te vret po i cenove besimine tij se edhe ti te njeten gje do beje. Erion Paradise now e kam pa nja..........999 here, eshte me verte film klas, kte felon do ta shoh.

p.s Eshte nje fare libri after the terrorr nga Ted Honderich per kte punen e Palestines e terrorrizmit n'pergjithsi, po me degjove lexoje ja vlen.

Caesar Tulipanus Maska e Julius
    Anėtarėsuar
    21-05-2003
    Vendndodhja
    ne boten e cudirave.
    Postime
    1,767
    Cme flet tere pordhe tani? Thuaj ti e di qe ska Zot. Ti thjesh beson mor vlla, beson qe ska si ai tjetri qe beson qe ka. Ku eshte ndryshimi?
    Unė nuk besoj, unė nuk e di nėse ka. NUK E DI MOR VLLA NĖSE KA, NUK E DI.

Eshte e pamundur te mosbesosh o plak, ne mos ne Zot do besosh ne ateizem, komunizem, ne atdhe ne ku dreqin e di une cfare dhe do ta mbrash ate deri ne piken e fundit te gjakut nese duhet mendoj une.
    Dakort. Po nuk ėshtė e thėnė qė besimi i dhėnė imi tė ketė njė formė tė caktuar, njė pėrkufizim tė njohur e tė kapshėm. Unė mund tė besoj nė njė formė tė pacaktuar ideje apo ideologjie.
    Nėse njė ditė psh shof njėrin tė mbytet nė lumė dhe vete pėr ta shpėtuar, mirėpo nuk arrij dot ta bėj dhe vdes, nuk do tė thotė se besoj nė altruizėm. Mund tė shkoj tė vritem nė luftė pėr atdheun psh, nuk do tė thotė se besoj nė patriotizėm.
    Edhe pėrgjithėsisht, unė po, besoj. Po nuk besoj nė asgjė qė pėrmbledh turmė njerėzish.

Pra ske si i thua atij besimtarit je k.r se te vret po i cenove besimine tij se edhe ti te njeten gje do beje.
    Ngopja kot tani. Kjo qė ke shkrujt ėshtė gjėja mė kot qė kam lexu najherė kėtu e shumė kohė nė forum.

http://www.youtube.com/watch?v=jCX0JJ16dFM
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Julius : 09-08-2008 mė 12:58
    Ezekiel 25-17.

Caesar Tulipanus Maska e Julius
    Anėtarėsuar
    21-05-2003
    Vendndodhja
    ne boten e cudirave.
    Postime
    1,767
    Citim Postuar mė parė nga artful dodger Lexo Postimin
    Julius... je i sigurte se e ke pare kete filmin? Jo per gje por une e kam pare disa here edhe e di se c'flas, nderkaq ne shume prej atyre qe ke thene duket sikur s'e ke kuptuar... ose sikur ke shkuar per ta pare me nje qerre me paragjykime.
    E kam parė, e sigurt kjo. Spo e gjej nė rrjet se do e shifsha prapė.
    Nuk kam pasur paragjykime jo, tė paktėn me aq sa kam kuptuar nga vetja.

I paedukuar???? Nuk e di se cfare dmth kjo fjale per ty... por nje palestinez nuk ka nevoje te lexoj filozofi franceze ose gjermane, as te kete udhetuar, as te kete njohur veprat e grekeve te lashte... as te jete ulur neper audiotoriume te universiteteve amerikane ose perendimore... qe ta quaj veten te edukuar. Jeta e tij, eshte deshmi e edukates se vete... dmth pervoja... eksperienca... dmth vendimi i protagonistit bazohet ne historine e popullit te vete, si edhe ne empiricizem, dmth ao qe ka eksperiencuar ai gjate jetes se vete.
    Dmth sipas teje ēdo njeri ėshtė i edukuar. Nuk ka njeri tė paedukuar. Ose mė thuaj kė konsideron tė tillė ti?
    Ai ishte aq i paedukuar sa tė mos e kuptonte se ata toēat qė e vunė tė vriste veten, ishin aq shk.. sa tė mos hudhnin veten nė erė, po tė gėnjenin kėtė ēunin.
    E mban mend atė skenėn qė po mbllaēiteshin kur po bėnin filmimet?

ne film behet fjale per 2 te rinj, jo 1. Protagonisti kryesor perdor llogjike te ftohte... kurse tjetri eshte i indoktrinuar. I pari nuk e rruan shume per Islamin e fene por e ben thjesht ne emer te rezistes. I dyti e ben per fene, dhe per parajsen, dhe kur i thot ajo vajza se nuk ka parajse, se parajsa eshte ktu, tani, dhe jo me vone atje larte, ai ndryshon mendje dhe nuk do ta vras me veten. Kurse i pari nuk i ka kto deluzione, dhe shkon deri ne fund e hedh ne ere nje autobuz me ushtare Izraelite, pasi me pare refuzon te hypi ne nje autobuz me civile.

E di qė janė dy po njeri vritet. Ai u vra prej injorancės, mungesės sė shpresės dhe hakmarrjes ndaj kujtimit tė tė atit, meqė mu kujtua dhe kjo.
    Edhe ti po i ngatėrron mė duket. Ai qė ishte mė i lidhur me atė femrėn shkon e vret veten. Ku ma gjen ti llogjikėn e ftohtė aty nė veprimet e tij, njė zot e di.

Ne te kundert me ate qe thua... ai mohohet pre grupit... dmth grupi organizues, me natyre predominuese fetare (per arsye indoktrinimi), i thon se ata nuk mund ta perdorin, sepse planet nuk shkuan ashtu sic duheshin... dhe i thon te vazhdoj te jetoj... POR, eshte ai qe kembngul, duke thene se per ata NUK ka rruge tjeter... dhe se ne emer te rezistes ata duhet te hedhin veten ne ere... dmth tek protagonisti zhduket komplet eementi indoktrinim, e as nuk u nxit nga te tjeret.
    Uau! Si mė ia "zhduke" indoktrinimin. U "mohua" prej grupit se vihej nė dyshim realizimi i suksesshėm. Dmth as qė e rruanin grupi pėr kėtė qė nga fillimi deri nė fund. Ajo qė donin ishte ta pėrdornin pėr tė arritur qėllimin. Kur realizimi u bė i vėshtirė, atėherė hoqėn dorė.
    Po indoktrinimi qėndron nėse ky do e merrte INICIATIVĖN vetė, pa i thėnė gjė mjekėrxhinjtė. Dhe mė thuaj, kur janė vetėm tė dy ata ēunat a bėjnė ndonjė llaf pėr bomba e hedhje nė erė tė vetes?

Ezekiel 25-17.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    04-10-2006
    Postime
    241
    Ngopja kot tani. Kjo qė ke shkrujt ėshtė gjėja mė kot qė kam lexu najherė kėtu e shumė kohė nė forum.
    [/AME]
    Pse? Me thuaj ti mua, po te vij une qe jetoj sipas sharia's e te them ty: jeto edhe ti si une, kjo eshte menyra me e mire nuk do me vrisje ti mua per demokracine tende po te vente deri aty puna? Tani ne momentin qe ti vjen ne emer te demokracise e me thuaj mua ndrysho menyren e te jetuarit qe ke zgjedhur skam te drejte une te rezistoj dhe fundja edhe te vras ty? Pse duhet te jete patjeter injorant, psikopat dhe budalla nje njeri qe jeton sipas kuranit, bibles a ku di une kte se marr vesh me verte.

Sami Frasheri Maska e Arrnubi
    Anėtarėsuar
    19-07-2003
    Vendndodhja
    dynja
    Postime
    741
    Ja mo kamikazet jane keto?

Shikoje pak kete ketu tek minutazhi 2-21

Kurse keto jane kuckat cifute qe po japin autografe femijve Libaneze me ane te predhave

Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Arrnubi : 12-08-2008 mė 10:57
    Sa budalla eshte "Odisea"

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    01-08-2007
    Vendndodhja
    beyond the road... I lie in wait...
    Postime
    469
    E kam parė, e sigurt kjo. Spo e gjej nė rrjet se do e shifsha prapė.
    Nuk kam pasur paragjykime jo, tė paktėn me aq sa kam kuptuar nga vetja.

Dmth sipas teje ēdo njeri ėshtė i edukuar. Nuk ka njeri tė paedukuar. Ose mė thuaj kė konsideron tė tillė ti?
    Ai ishte aq i paedukuar sa tė mos e kuptonte se ata toēat qė e vunė tė vriste veten, ishin aq shk.. sa tė mos hudhnin veten nė erė, po tė gėnjenin kėtė ēunin.
    E mban mend atė skenėn qė po mbllaēiteshin kur po bėnin filmimet?

E di qė janė dy po njeri vritet. Ai u vra prej injorancės, mungesės sė shpresės dhe hakmarrjes ndaj kujtimit tė tė atit, meqė mu kujtua dhe kjo.
    Edhe ti po i ngatėrron mė duket. Ai qė ishte mė i lidhur me atė femrėn shkon e vret veten. Ku ma gjen ti llogjikėn e ftohtė aty nė veprimet e tij, njė zot e di.

Uau! Si mė ia "zhduke" indoktrinimin. U "mohua" prej grupit se vihej nė dyshim realizimi i suksesshėm. Dmth as qė e rruanin grupi pėr kėtė qė nga fillimi deri nė fund. Ajo qė donin ishte ta pėrdornin pėr tė arritur qėllimin. Kur realizimi u bė i vėshtirė, atėherė hoqėn dorė.
    Po indoktrinimi qėndron nėse ky do e merrte INICIATIVĖN vetė, pa i thėnė gjė mjekėrxhinjtė. Dhe mė thuaj, kur janė vetėm tė dy ata ēunat a bėjnė ndonjė llaf pėr bomba e hedhje nė erė tė vetes?

Ne rrjet e ke, ne mininova. Ose, ktu:

http://search.utorrent.com/search.ph...6search%3d&u=1

Sipas meje njeriun e edukon pervoja e jetes... dhe 'edukimi', nuk ka menyre standarte per tu matur. Konkretisht nje njeri mund te jete mjaft i edukuar sipas perkufizimit tend... ai mund te jete lexues e nxenes i shume shkencave por te jete mjaft i pa-afte ne nje situate praktike. Kshtu qe te quash dike 'te paedukuar', eshte thjesht nje anakronizem snobist qe nuk ka asnje vlere shpjeguese nqs e nxjerr prej kontekstit.

Nuk po kerkoj debat mbi kete pike, por sipas llogjikes tende, nje njeri qe sakrifikon veten e jeten e vete per nje kauze... ti kete e shpjegon thjesht me "ngaqe eshte i pa-edukuar"... qe dmth se ky ehste nje anakronizem, ose nje paragjykim, pasi ti ne kete menyre shpjegon te gjitha rastetet e vetevrasjes me "mungese edukate, ose kulture". Kjo me ben te them se nuk e ke kuptuar filmin, pasi nqs filmi ka nje qellim, ai eshte pikerisht te konfrontoj njerezine me paragjykimet e veta e te vene ne pyetje anakronizmat shpjeguese ne menyren se si kuptojne kultin e vetevrasjes te palestinezeve.

Per mua nuk ka njeri te pa-edukuar... sepse edukata vjen me eksperience, dhe vetem nje njeri i sapo-lindur mund te quhet i pa-edukuar ne sensin absolut. vete shprehja "i pa-edukuar" nuk ka llogjike, sepse edukimi eshte proces relativ e nqs nuk e ben te qarte se ne lidhje me cfare, eshte nje njeri i pa-edukuar, atehere nuk je duke thene gje. Konkretisht protagonisti mund te quhet ne shume menyra i pa-edukuar, por ne lidhje me veprimet qe ai merr eshte mjaft i edukuar... pra per aq sa i nevojitet atij dhe kauzes se tij, ai eshte mjaft i edukuar dhe informuar pasi ka jetuar jeten e vete nen okupim... ka jetuar jeten e vete i turperuar e i cnderuar, si individ e si pjestar i kolektivit qe i perket, dhe kto jane te mjaftueshme per te.

Ata, tocat... ndoshta ishin vertete toca... dhe nqs e mban mend, regjizori e ka shpjeguar kete gje, dmth nuk eshte munduar ta fsheh... vete e permende se si ata mbllaciteshin nderkaq qe ky tjetri po incizonte fjalimin para se te vdiste... pra regjizori do qe ti ta dish se ka nje element indoktrinues ne kete fenomen... e ky element eshte fetar, e perdor individin e thjesht si nje instrument per te arritur qellimet e veta fetare, politike ose ideologjike... (dmth mish per top), sdq, (dhe kete kerkon te thot regjizori... ktu eshte thelbi i filmit...), kjo nuk eshte e gjitha... ka edhe nje element, regjizori kerkon te thot, qe nuk ka fare te beje me indoktrinimin, as me fene, por buron prej dinjitetit njerezor... dmth atij zeri qe kerkon drejtesi dhe e sheh drejtesine vetem nepermjet rezistes, dhe e sheh rezisten vetem nepermjet vetevrasjes. Kete ze e prezanton protagonisti. Ktu eshte i gjithe thelbi i filmit... nuk mund te reduktosh komplet fenomenin e vetevrasjeve se palestinezeve ne shpjegime te tilla anakroniste si "i pa-edukuar", ose "te semure psiqike", ose, "te indoktrinuar prej fese", sepse nqs e ben kete gje, ose je ne sherbim te pales okupuese, ose je nje cope druri qe nuk njeh dinjitetin e njeriut.

Shihe ne kete menyre... ate qe ti je duke thene eshte se nqs heq elementet indoktrinuese... nqs heq edhe fene... atehere ne palestine nuk do te kete me njerez qe vrasin veten. Je i sigurte per kete? Raste te tilla ka nje gjithe boten... thjesht nje shembull: Adem Jashari. Si do e quaje ti kete? Te pa-edukuar? Apo te indoktrinuar? Apo i thua kto ngaqe urren faktin se as ti as as une e as njeri tjeter si puna jone nuk kane by-the te bejne dicka te tilla per vendin e vete ne te njejtin shekull qe po e bejne edhe palestinezet???

Nejse, nuk ka shume rendesi, thjesht me ben pershtypje menyra se si i gjykojne shqiptaret njerez si kta... (flas per protagonistin dhe njerezit si ai, pra elementin racional, e jo ate te indoktrinuar. Jam kundra elementit te indoktrinimit dhe ashtu si ti, ajo organizata e tyre me duket nje organizate parazite qe ushqehet ne gjak te rinjsh). Personalisht kam qene shume i ndikuar prej ktij filmi, dhe kur shoh shqiptare qe gjykojne ne kete menyre, mendoj "hem dhi e zgjebosur, hem bishtin perpjete".

Me kujtohet se gjate filmit kam qene disi ne siklet, pikerisht prej idese se indoktrinimit dhe menyres se interpretimit. Ishte sikurse regjizori po mundohej te konfirmonte pikerisht ato qe bota njeh per vetevrasesit palestineze... por momenti ku gjithcka filloi te kishte kuptim ishte kur protagonisti kryesor dha pikepamjen e vete te situates ne qeli, pasi i kishin thene se nuk ishte i denje per misionin (nuk fliste shume... vetem ne kete fragment flet).
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga artful dodger : 12-08-2008 mė 13:32 Arsyeja: lapsus

i/e regjistruar Maska e extreme
    Anėtarėsuar
    29-04-2005
    Postime
    1,272
    pse askush nuk u pergjigj ne menyr direkte mor cfar keni o milet , a kan mbeshtetje ne islam bobmarduesit vetvrases te cilet vrasin gra fmi e pleq ????
    We are all Aliens

i/e regjistruar Maska e marolsi
    Anėtarėsuar
    14-11-2006
    Postime
    186
    Citim Postuar mė parė nga gatusso Lexo Postimin
    Meqense sot ne bote po ndodhin shume shperthime me bomba dhe po vriten te pafajshem ,femij dhe krijesa te pafajshme dhe po behen shume shkatrrime si ne Jetė ashtu edhe ne materje.

Sot disa te vetėquajtur "Musliman" bejne keto akte te ndyra dhe flasin dhe veprojn se kinse ne Emer te Allahut veprojn dhe se po e mbrojn Islamin.

Per ata musliman qe jan vertet Musliman te njemendet,sinqerisht duhet ne menyre publike te distancohen nga keta persona dhe keto etiketime qe i mvishen fes se tyre .

Pyetja ime ,ka te beje ,poashtu me kete qeshtje ,thjesht dua ,qe te di se A kan mbeshtetje keto akte vetevrasese ne Islam?thjesht a ka ndonje argument ne Islam qe i perkrah keto akte??

Po hapi poashtu nje sondazh ne menyre qe te njifet opinioni i komunitetit Musliman rreth kesaj qeshtje(RE e Zezė,qe e ka Mbulu Boten Islame).
    Bota Islame dhe cdo bote tjeter qe beson ne Zot eshte pa re i nderuar vella , rete qendrojne permbi krijesat e satanit a si i thone keta te fese.

desha te le dhe une mendimin tim meqe kam lexuar shume literature arabe te re dhe te vjeter ne lidhje me fene Islame

E para dhe pergjigja e pyetjes tende dhe qe eshte me e verteta eshte qe vetvrasesit ose (kamikazet) jane te denuar me ferr ose xhehnem ne Islam , pra ska shpetim per ata qe vetvriten .

Por pare nga nje kendveshtrim tjeter kjo ne disa vende eshte dhe pergjigje e reprezaleve te pushtuesve per vete faktin se skane me se tu pergjigjen tjeter.

Une mendoj se nje musliman i devotshem duhet tu shmanget ketyre akteve ti denoje ato ne menyren me te eger sepse nuk jane menyra e duhur per te gjetur te drejten ose te verteten .

P:S Cdo njeri qe beson nuk ka rendesi se cfare feje i perket mendoj se ka zgjedhur rrugen me te mire dhe me te begate per veten e tij , sepse kane nje shenje jane te orientuar diku , por mjere ata qe skane ku shohin e kurrkund nuk besojne dhe mendojne se erdhen nga majmuni.

Ju pershendes.

Faqja 7 prej 9 FillimFillim ... 56789 FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. VMRO-DMPNE mori mbeshtetje te fuqishme nga BDI !!!
    Nga faruk_01 nė forumin Bashkėpatriotėt e mi nė botė
    Pėrgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 05-04-2009, 18:56
  2. Sa Mbeshtetje Gjeni Ke i/e Dashuri/a Juaj...?
    Nga __SwEeT_GirL__ nė forumin Nė kėrkim tė romancės
    Pėrgjigje: 11
    Postimi i Fundit: 25-11-2005, 17:48
  3. "Aleanca e re për Kosovën" në mbështetje të pavarësisë së Kosovës
    Nga Zana e malit nė forumin Ēėshtja kombėtare
    Pėrgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 18-10-2005, 15:25
  4. Pėrgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 05-06-2005, 12:43
  5. Meta Svilanoviēit: AKSH s'ka mbėshtetje nė Tiranė
    Nga Beqari002 nė forumin Tema e shtypit tė ditės
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 14-02-2003, 09:42

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •