Sponsor .. bwin.com !
Un rezultatin e kam dite ateher kur e kam par koficienten ne webfaqen oficiale te bwin.com , kush kupton futbollin ne minutat e fundit ka qen ajo u pa se kjo loj ka qen e kurdisur ne kete rezultat .. !!
turp
niemand
Sponsor .. bwin.com !
Un rezultatin e kam dite ateher kur e kam par koficienten ne webfaqen oficiale te bwin.com , kush kupton futbollin ne minutat e fundit ka qen ajo u pa se kjo loj ka qen e kurdisur ne kete rezultat .. !!
turp
niemand
Mė gėnjeu pasuria, jeta vrap mė iku shpejt dhe u thinja u dergja u plaka nė dhe tė huaj do tė vdes..
Dobet , shum dobet .
Presim permisime..![]()
SPECIAL ONE
RAUL # 7
real ca eshte ai kokeziu qe ke ne ikone
JO SEKS PARA MARTESE
ore e pe ca postimi citova un apo se pe ?!
a the ti qe realit i mohuan golat apo jo ?!!
po me almerin i mohuan golat qe sfitoje?
dhe un e vura ta dish ti te rrifesh reali po megjith ate 1x e kisha van me nje skedin tjeter kshu qe leket e mija-
i mora prap mrapsh, se sme ka lan trruni mu me lujt realin 2![]()
Dhe kau i mirė po s'e ngacmove, s'tėrheq nė brazdė.
Hahahahahaha, sa e fortė kjo. (Mos nxirni kėsi lloj justifikimesh se ėshtė turp kush t'ju lexoj lol)
Ku je humb de?si humbėt prej Juventusit nė Champions League nuk jeni duk ktu pari nė forum.(Se kur fitoni direkt tė parėt vini e shkruani ktu nė forum hihihi)
(Edhe Davius qė ishe aq optimist pėr ndeshjen me Juvėn, para ndeshje ishe ktu e pastaj humbi mo, spo ja shoh sytė kėndej pari. Mos u dorzo prej tash)![]()
P.S
Reali nė pjesėn e parė luajti mė mirė, por nė pjesėn e dytė i ra loja... edhe sulmues nuk keni hiq, vallahi ju duhet njė sulmues klasik.
Atė golin qė e dha Almeria, edhe 100 Casilias tė ishin nė portė nuk e pritshin dotė.
Ska gjė se nuk u ba nami, hajt ngushėllime. :P
Mos u mėrzitni se do bėhet mė mirė, vendin e (4)katėr do e kapni sa pėr tė marė pjesė nė Champions League vitin tjetėr.![]()
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga no name : 03-11-2008 mė 15:31
#VamosArgentina
thektho prit mos fol se eshtr shume heret
JO SEKS PARA MARTESE
Ē'do gjė shifet qė nė fillim o goldo, kur s'tė ngroh dielli i mėngjesit ēdo presėsh nga ai i "hakshamit" ? lol.![]()
#VamosArgentina
ketu folni veq sikur me kan ne klas te par nuk e di une dhe pse hin ketu e bon postime palidhje po a ke qyky real madrdid-i qe ja mori titullin e barces ne fund te 2006-07 fundit ne futboll gjhethqka ndodh edhe eshte shum heret me than haverit 2 pik nuk jan kurgjo hiq ne futboll
Krijoni Kontakt