Close
Faqja 30 prej 34 FillimFillim ... 202829303132 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 291 deri 300 prej 337
    USAlbania
    Anëtarësuar
    27-05-2008
    Vendndodhja
    With money you can buy a bed, but not sleep.
    Postime
    524
    Pasi kete vit startoj mesim-besimi fetar ne shkollat fillore te Maqedonise ne nje tekst te gazetes maqedonase Utrinski Vesnik shkruan se shqiptaret kajne zgjedhur 100% te mesojne fene ne shkolle ( ke mundesi te zgjedhes ne mes mesim-besimit te fese dhe njohjes se religjioneve ) kundrejt maqedonasve te cilet ne shumice perkrahin opcionin e dyte.

http://utrinski.com.mk/?ItemID=884D6...3DF2BC74D39838

mall Maska e bili99
    Anëtarësuar
    05-04-2007
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    1,804
    Edhe une jam ne mbrojtje te Coca-Cola-s, le qe nuk ka kush e heq nga alfabeti yne- vec XHuXHi-maXHuXhve "te gjuhesise ",por ka edhe emocion personal ne mbrojtjen e "XH"se ...falemnderit qe ma le emrin pa cenuar...lol...emrit tim turko-arab....POR une jam i fundit i Sojit me emer te huaj.

"PO" per njohjen e te gjithe besimeve-religjioneve,kjo eshte progresive dhe le mendjen e hapur per "ndryshimet" qe na paskan fete ne mes veti... dhe jo 100%shit qe kane zgjedhur mesimin-praktikimin -stilin e huaj,JOSHQIPTARE= mesjeten
    Deshiron te dijshe te luash futboll? apo te gjitha sportet? nga edhe ndoshta mund te zgjedhish ,kete zgjedhjen e kam plotesisht per sportin se nga fete nuk ke ndonje spekter zgjedhje...keta tregtaret e Zotit ne Toke..sikur i duhen njerezit per ta shpjeguar fuqine e e te plotefuqishmit...!

Eshte e turpshme dhe shume shqetsuese dukuria e shperndarjes se fanatizmit-mesjetare ekstrem tek trojet tona ne Maqedonine Perendimore...Ne vend te harXHimit te energjise kote...ta shendrrojme ne energji pozitive te nderrojme realitetin ne shtepite tona, familjet tona, lagjet, fshatrat dhe qytetet shqiptare ne Maqedoni qe edhe lart nga HENA te duken shqiponja ashtu sic kane qene gjithmone....te nderrojme pamjen e fanatizmit ferexhe-primitiv dhe te ecim drejt botes se qytetruar...te dukemi sic e quajm vehten dhe ne vend arabistan te quhemi Iliride sic kemi qene gjithmone...te shkyejm ferexhen e prapambeturise qe s'ka gje per te admiruar as eurot qe derdhin ata perdhunuesit me te medhenj te zotit dhe njerezimit.
    Ndryshuar për herë të fundit nga bili99 : 11-09-2008 më 22:00
    I Ilirides jam Iliri,
    dhe i lire dua me mbet.
    Per cfardo xhevahiri,
    Shqiperine se jap per jete

Caesar Tulipanus Maska e Julius
    Anëtarësuar
    21-05-2003
    Vendndodhja
    ne boten e cudirave.
    Postime
    1,767
    Citim Postuar më parë nga Coca-Cola Lexo Postimin
    Pasi kete vit startoj mesim-besimi fetar ne shkollat fillore te Maqedonise ne nje tekst te gazetes maqedonase Utrinski Vesnik shkruan se shqiptaret kajne zgjedhur 100% te mesojne fene ne shkolle ( ke mundesi te zgjedhes ne mes mesim-besimit te fese dhe njohjes se religjioneve ) kundrejt maqedonasve te cilet ne shumice perkrahin opcionin e dyte.

http://utrinski.com.mk/?ItemID=884D6...3DF2BC74D39838
    Bobo! Ky lajm është fatkeqësi. Këta që i kemi tashi vërdallë dhe i shohim e dimë dhe ua kemi pirë lëngun. Po me brezin e ri të ndodhë e njëjta gjë????

Kjo do jetë fatkeqësia kombëtare e rradhës! Gjynaf... Evropa po shkëputet gjithnjë e më shumë nga feja, këta duan ta futin në shkollë! Mjerë ne...
    Ezekiel 25-17.

srbe na vrbe Maska e pryll
    Anëtarësuar
    28-12-2005
    Vendndodhja
    ke prroi palpoçit
    Postime
    573
    Citim Postuar më parë nga Zombi Lexo Postimin
    Fatkeqsisht Darius kjo eshte shume e vertete. Une gjithnje duke u munduar te gjej arsyen e te qenurit ndryshe nga ju dhe nje zgjidhje te logjikshme, has perpara nje muri Kinez. Kur Evropa festonte 500 vjetorin e hapjeve te shkollave, ne kishim fshatra totalisht analfabete, qe nuk dinin ceshte gjuha e lere me ndonje germe. Kjo ndryshoi 50 vitet e fundit. Por na duhet edhe 50 vite, mbase edhe me shume, te vazhdojme te jetojme ne erresire, sepse ilac nuk ka! Nganjehere me duket se kemi edhe ndonje difekt gjenetik qe s'arrijme dot te kuptojme te verteten, te logjikshmen, te drejten.
    Nje perqindje shume e vogel heretike, gjendet ne mes dy zjarreve. Te dhelperive sllavo-maqedonase dhe trulareve-islamist. Keshtu qe nje lufte ideore apo klasike eshte e pamundur. Keto do te te vazhdojne te jetojne te vetmuar ne erresiren e 50 viteve te ardheshme apo me shume...e vetmja shprese mjekimi mbetet Shqiperia dhe Kosova, kuptohet nese egziton vullneti i mire. Perndryshe ne na mbetet vetem te presim dhe te qajme. Realiteti eshte shume me pesimist se sa ky shkrim!
    Hapi i parë është të fillojë t'ju dëgjohet zëri në shpi, në shkollë, në shoqni. Nuk vijnë gjonat nga qielli daku. Bjerini kokës arabve si renea, arrnubi, celyy, auloni e eldoneli me shokë. Kjo vle për të gjithë trojet jo vetëm për në Maqedoni. Arabizmi këtyre magjypëve është anakronik, e nuk i hy askujt në punë veç sllavit dhe arabit, dy racave më të ndyta në botë. Duke pas kët të qartë duhet të boheni agresivë kundër atyre që flasin në emër tuj. Psh. shiko se si vetëm arabët shqipfolës ndërhyjnë vazhdimisht në temë duke dash me e deviju sepse ndihen të rrezikum. Po mos keni frikë, se ka dalë pesticid dhe për ta. Nuk jena mo në shekullin XIX kur ka frikë robi me u shpreh, ça boni kshu. Dhunoni arabët shqipfolës me çdo mënyrë nga psikologjike e deri fizike në çdo rast që ju jepet. Shkathtësohuni. Identifikoni jevgjit dhe mënjanojini prej shoqërisë shqiptare. Na kanë ra për hise, na i futi turku e sllavi. Le të flasin llafe të bukura e le të jargaviten se sa nacionalistë e shqiptarë janë. Shqipëria s'është për ta, pesticidi është.

Është patetike me qenë në shek XXI me qenë shqiptarët në Maqedoni më shumë se sllavët dhe sllavi akoma me na e fut duke sundu mbi ne me anë të infiltrimit të jevgjve e arabëve shqipfolës që na predikojnë nënshtrim, analfabetizëm, prapambetje, pedofili dhe jevgjizim të mëtejshëm të kombit. S'erdhëm ne në kët ditë me u dhi prej arabve, a jena në vete a jo. Pesticid dhe dezinfektim në shkallë mbarëkombëtare. Për fat të mirë mikrobet në fjalë identifikohen lehtë.

where the slime Maska e Liqvid
    Anëtarësuar
    18-03-2005
    Postime
    76
    Citim Postuar më parë nga Hyj-Njeriu Lexo Postimin
    Proscriptor mos te harrojme se eshte edhe faji i shtetit shqiptar,qe nuk kontribuon me bursa masive studimi. Sado skandaloze te jene univeristetet tona ne kete moment, perseri ofrojne per ke do te mesoje nje alternative ndaj injorances.
    Le te favorizohen e te vijne ne mase studente nga maqedonia edhe pa i plotesuar kriteret.

Gjithe puna eshte tek brezi i ri, se brezi i vjeter fanatik do vdese. Ky brez i ri duhet te synohet.
    E sheh qe tek kjo foto shumica derrmuese jane 50 vjec e lart. Kjo nje domethenie e ka.
    Ideja e Universiteteve s'eshte e keqe, thjesht eshte problemi se dhe tani sic jane universitetet tek ne jane mbi numer. Megjithate nqs cunat e gocat nga Maqedonia ngulin pak kembe atje ku jane dhe fillojne me bo kerkesa ne Ministrine e Arsimit te RSH apo direkt ne universitetet e RSH, do t'i jepnin i fare shtyse kesaj pune. Psh. po te arrihej nje numer i konsiderushem studentesh, do detyroheshin dy shtetet te bejne marreveshje te posacme per kete pune, e me ate rast do fitoheshin lehtesira, etj. Pra ka ik koha ku cdo gje pritet me u bo nga shteti, sidomos kur ky eshte langaraq per vete, duhet me u aktivizu dhe vete, ne nivel individi, te pakten per gjona qe i kena ne dore.

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    11-04-2003
    Postime
    1,348
    Citim Postuar më parë nga eldonel Lexo Postimin
    E kam lexuar motiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii une kete qysh ne banka shkollore , problemi i gjuhesh eshte kombetar mos tentoni ta beni fetar se gaboheni rende , pasi e ceke pse spo ma cek edhe rrospine e fishtes kujt i thot rrospi qe ti me ngulm bene thirrje qe ta marresh kulturen e tyve andaj perderisa beni thirrje ne kulturen e rrospies e jo shiptare nuk keni kurfar te drejta ti thoni askujt asgje .
    I pelqeu dikujt ose jo ky eshte realiteti , mos tentoni qe problemet kombetare ti beni fetare .

Ajo qe thote Fishta per Europen, pra "rrospie"eshte totalisht e vertete ne sensin politik te fjales. Ajo dukuri, pra paqendrueshmeria politike e Europes ka qene totalisht normale kur shikon se Europa eshte nje bashkesi kombesh, kulturash dhe interesash mjaft te ndryshme qe sigurisht i ben ata te mos bien dakort ne shume drejtime. Ne jemi nje komb dhe prape jemi te paqendrueshem politikisht. Por Europa nuk ishte rruspie me Serbine, as me Greqine, as me Malin e Zi?

Edhe une po te isha Italian katolik nuk do deshiroja aspak formimin e nje shteti myslimanesh ne mes te europes, dhe jo shume larg meje? Perse duhet qe nje italian te mbroje interesat e nje kulture qe ne thelb detyron besimtaret e saj te vrasin e te presin cdo njeri qe nuk beson ne islam? Une nuk i ve faj Europes qe pa interesin e vet, por u ve faj shqiptareve qe nuk i sherbejne interesit te vet.

Me tej, shko meso mire historine e kombit tend. Shko meso sesi zonat shqiptare nen ndikimin e Europianeve (Austrise dhe Italise) ishin shekuj perpara atyre myslimane. Ishte pikerisht Vatikani ai qe financoi botimin e dhjetra veprave shqip ne mesjete, ishte Austria ajo qe harxhonte 1 milione franga ari ne vit per shkollimin e zonave katolike ne Shqiperi, ishin shkollat franceskane ku mesohej shqipja kur myslimanet e kishin harruar fare gjuhen e vet. Perse nuk gjen kurre nje kateder apo institut te kultures dhe gjuhes shqiptare ne Turqi, nderkohe qe katedrat e shqipes ne Vatikan, Vjene e Paris po mbushin 150 vjet.

Ku eshte diaspora shqiptare ne Turqi, jane mbi 7 milione shqiptare thuhet atje? Ku jane, perse nuk duken kurre per kombin e vet? Shko zoteri dhe meso se ishte Austro-Hungaria dhe Italia, dy vende keto thellesisht katolike qe mbeshteten planin e perfshirjes se Kosoven ne shtetin shqiptar ne 1913, panvaresisht se nuk triumfuan. Edhe sot nga Serbi te shpetuan po keto vende te krishtera, dhe Kosoven e kane njohur kryesisht vetem vende te krishtera, te paret ata Europiane.

Na e mbushe koken me gomarrlleqe. nga injoranca do te dalin brire ndonje dite. Zoteri, ti dukesh qarte qe je i paedukuar, dhe perserit fjalet e Fishtes si papagall. Nqs nuk di mos u angazho ne debate injorante.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    26-05-2008
    Postime
    644
    Citim Postuar më parë nga Zarathustra. Lexo Postimin
    Ajo qe thote Fishta per Europen, pra "rrospie"eshte totalisht e vertete ne sensin politik te fjales. Ajo dukuri, pra paqendrueshmeria politike e Europes ka qene totalisht normale kur shikon se Europa eshte nje bashkesi kombesh, kulturash dhe interesash mjaft te ndryshme qe sigurisht i ben ata te mos bien dakort ne shume drejtime. Ne jemi nje komb dhe prape jemi te paqendrueshem politikisht. Por Europa nuk ishte rruspie me Serbine, as me Greqine, as me Malin e Zi?

Edhe une po te isha Italian katolik nuk do deshiroja aspak formimin e nje shteti myslimanesh ne mes te europes, dhe jo shume larg meje? Perse duhet qe nje italian te mbroje interesat e nje kulture qe ne thelb detyron besimtaret e saj te vrasin e te presin cdo njeri qe nuk beson ne islam? Une nuk i ve faj Europes qe pa interesin e vet, por u ve faj shqiptareve qe nuk i sherbejne interesit te vet.

Me tej, shko meso mire historine e kombit tend. Shko meso sesi zonat shqiptare nen ndikimin e Europianeve (Austrise dhe Italise) ishin shekuj perpara atyre myslimane. Ishte pikerisht Vatikani ai qe financoi botimin e dhjetra veprave shqip ne mesjete, ishte Austria ajo qe harxhonte 1 milione franga ari ne vit per shkollimin e zonave katolike ne Shqiperi, ishin shkollat franceskane ku mesohej shqipja kur myslimanet e kishin harruar fare gjuhen e vet. Perse nuk gjen kurre nje kateder apo institut te kultures dhe gjuhes shqiptare ne Turqi, nderkohe qe katedrat e shqipes ne Vatikan, Vjene e Paris po mbushin 150 vjet.

Ku eshte diaspora shqiptare ne Turqi, jane mbi 7 milione shqiptare thuhet atje? Ku jane, perse nuk duken kurre per kombin e vet? Shko zoteri dhe meso se ishte Austro-Hungaria dhe Italia, dy vende keto thellesisht katolike qe mbeshteten planin e perfshirjes se Kosoven ne shtetin shqiptar ne 1913, panvaresisht se nuk triumfuan. Edhe sot nga Serbi te shpetuan po keto vende te krishtera, dhe Kosoven e kane njohur kryesisht vetem vende te krishtera, te paret ata Europiane.

Na e mbushe koken me gomarrlleqe. nga injoranca do te dalin brire ndonje dite. Zoteri, ti dukesh qarte qe je i paedukuar, dhe perserit fjalet e Fishtes si papagall. Nqs nuk di mos u angazho ne debate injorante.
    Shkrim shume, shume i logjikshem .Pajtohem plotesisht me ty ,por qa ti besh ketyre trumykyrve te gjore qe qe nuk shohin me larg se hunda e tyre.

Gone!
    Anëtarësuar
    02-03-2006
    Vendndodhja
    Larg nga ketu!
    Postime
    2,871
    Vizitoheni vetem nje here Kumanoven, Gostivarin, Dibren, Tetoven per tu kthyer te lebetitur, prej identitetit arabo-magjyp qe kaq shume dominon jeten e shqipfolesve atje.
    A je kone ti ne Maqedoni ndonjehere?

Dhe, une nuk e di ku e merr guximin t'i fyesh nje popullsi gati 1, 000, 000 ne kete menyre. Cfare shqiptari je ti?! Ata qe i quajne shqiptaret e Maqedonise arabe shqipfoles, le te dalin te na tregojne se cfare kane ba ata si shqiptare? Apo me shkresa forumore po ju duket se jeni ba shqiptare te vertete

Shqiptaret e Maqedonise kane jetuar dhe jetojne ne aso kushte qe te gjitha rrethanat ua kane mohuar dhe ua mohojne cdo te drejte kombetare. Bile ata te pakten nuk e kane humbur gjuhen e as nuk e mohojne kombesine e rrenjet e tyre, qe per to deri dje (e edhe sot) jane rrahur dhe maltretuar si kafshet nga bishat maqedone, qe juve sot ju bindin se nuk keni asgje te perbashket me ta.

Keni mbet ju ne forum tu tregoni se kush jane ata. Me qene ju shqiptare te vertet do te gjenit menyra tjera te adresoni ceshtjet, per t'i ba shqiptaret me shqiptare, e jo duke i fyer ata njerez qe kane jetuar deri dje ne kushte me brutale, vetem pse e kane qene shqiptare.

Deri dje jane quajtur dhe urryer nga maqedonet e sllavet, e sot po fyhen nga "shqiptaret" e shtetit ame. Ne vend se shteti ame t'i afroje, tash po i fyen ma zi se shkiet qe i fyenin e urrenin dikur!

Hecni bre merruni me fene e juj e identitetin e juj, se me qene ju shqiptare te vertete, nuk do ti trajtonit gjerat ne kete menyre, por do te gjenit menyra tjera. Kqyre se pari cfare titulli i eshte vene temes, duke i futur te gjithe shqiptaret e Maqedonise ne nje thes.

Turp e faqja e zeze eshte ba sot me qene shqiptar, kur e sheh qe cdokush po i thote vetes shqiptar. Tash po e shoh se nuk ka pase faj Fishta kur e ka mohuar shqiptarizmin e vet.

Problemi osht që tema vazhdimisht po del prej vije. Kurkush nuk po i shtin shqiptarët e Maqedonisë me ni thes me arabët që vendqëndrojnë atje.
    E, sa i përket patriotizmit t'shqiptarëve n'Maqedoni, nuk besoj që e mohon dikush ato (t'paktën jo me injorance trumpetuse si zarathustra), apo mos me i njoftë malltretimet që iu kanë bo prej derrkucave e klyshave të partisë së kuqe t'shkijeve (gja që ka ndodhë edhe n'Kosovë, padyshim je e informume Rina?).
    Ngjarja o ka eskalohet n'retorikë idiotike kur po përzihen edhe tipat e argumenteve n'bazë krahinore. (Sigurisht, që u ba e dukshme fort te ajo tema me k***at shkina)
    Nisma e temës shtatmdhetë faqëshe nuk o konë me i emnu shqiptarët e Maqedonisë si jo shqiptar (t'cilën disa e kanë bo, se kanë vner n'kry n'vend t'trunit), po fondacionet e mdhaja islamike n'qat krahinë pro intersit armik-ian. Shtjellimi i k'tij problemi o bo vazhdimisht n'ketë forum, po disa persona me kambngulje po kallzojnë ni lloj ngecje mentale me e kuptu thelbin, e po k'cejnë me demek mi ja k'put qafirave kryet se krejt bota i urren që jon myslimanë.

Ama, o ka dridhet Fishta n'vorr prej g'zimit(?) që fjalët e tij vlejnë edhe për sot.

Gone!
    Anëtarësuar
    02-03-2006
    Vendndodhja
    Larg nga ketu!
    Postime
    2,871
    Shqiperia si shtet eshte rast unik apo qysh po thone tash rast sui generis, sepse quhet shtet ame i shqiptareve, perderisa me teper ka shqiptare jashte saj sesa brenda saj. E keta shqiptare te lene jashte ketij shteti ame, te coptuar ne shtete te ndryshme jane munduar ta gjejne nje pike te perbashket referimi, ku do te bashkoheshin dhe ishte e kuptueshme qe ai vend te ishte Shqiperia.

Perderisa Shqiperia e merr dhe e pranon te drejten te quhet shtet ame i shqiptareve, atehere cfare politike ka zbatuar per afrimin dhe bashkimin e shqiptareve qe i ka lane jashte shtetit te vet me ata qe i ka brenda shtetit te saj? Cilat jane platformat per zhvillim dhe bashkim gjithkombetare te politikes shqiptare te Shqipnise? Kurrcilat (kur po them bashkim - nuk po mendoj ne bashkim fizik, se heret eshte me fol per kete pune).

Shqipnia si shtet ame jo qe nuk ka ndonje politike per bashkim te shqiptareve, por deri me sot i ka prire ndarjes e percarjes, tuj vene ne theks dallimin dhe duke u munduar t"i mohoj pikat e bashkimit, qe sipas gjitha rregullave e bashkojne nje grup etnik - gjuha, gjaku, etnosi, historia, simbolet kombetare etj.

Shqipnia apo i q'ashtuquajturi shteti ame ka zhvilluar nje politike ckombetarizuese, e sidomos me asimilin e minoriteteve qe ka perbrenda, tue e pasur parasysh qe sot nje minoritar i shqipnise fare thjesht paraqitet si shqiptar. Dhe, bile mua nganjehere me mundon pyetja, se sa shqiptare te pa perzier me tjeret ka perbrenda Shqiperise? Dhe se a jane shqiptaret e vertete brenda apo jashte saj?

Nje pike tjeter qe preket shume eshte feja kur jemi te raporti shqiptare jashte dhe brenda Shqiperise. Me kot le te mundohen disa te thone se fanatizmi fetar vjen nga trojet jashte shqiperise. fanatizmi dhe urrejtja fetare i ka rrenjet ne Shqiperi. une ne Kosove ende nuk kam degjuar se ka pasur ndonje perplasje fetare apo urrejtje ndaj ndonje shqiptari vec pse ka ndonje fe tjeter.

Une nuk e mohoj se ka ekstremizem fetar, por jo ne mase se cfare mundohet te paraqitet mu ne kete forum. Dhe, nuk eshte ekstremizmi musliman ai qe po i fryn percarjes, por jane pikerisht ata qe jane konvertuar dje ne dicka tjeter dhe te krishteret qe nuk mund te pajtohen se i takojne nje populli, qe shumica jane musliman, deshem kete ta pranojme ne apo jo. E sidomos kjo frike dhe ekstremizem behet me i madh kur e kuptojne se shqiptaret jashte shtetit te Shqiperise jane shumica musliman. Dhe, eshte mu kjo pike qe atyre u pengon me se shumti - feja, kur kemi te bejme me te gjitha llojet e raporteve me shqiptaret jashte Shqiperise se sotme.

Bile ndonjehere shkohet deri ne ate pike, sa qe humbin arsyen dhe dalin jashte realitetit duke i menduar shqiptaret - jashte kufirit te Shqiperise - si njerez me vetedije, kulture te huaj - si popull i huaj, joshqiptar. Ata/o pajtohen me shqiptaret musliman ne Shqiperi, sepse sipas tyre ata jane te mire, mirepo e keqja eshte te shqiptaret musliman jashte Shqiperise - sepse ata i njohin vetem ne forum. Thjesht eshte ceshjte paragjykimi dhe halucinacionesh. Dhe, eshte kjo pike ku disa shqiptare te Shqiperise ndihen me te afert me popuj tjere, sesa me shqiptaret tjere, gje, qe ka paraqitur dhe paraqet rrezik shume te madh per ne si komb. Dhe eshte kjo pike ku frikesohen se krijimi i nje shteti etnik shqiptar do ta prish edhe me teper strukturen fetare qe e ka sot Shqiperia.

Nga kjo semundje populli shqiptar nuk lengon sot, por kjo semundje nuk po mund te tejkalohet as edhe tash kur shumica e Shqiptareve jane te arsimuar. Eshte trashegimia e huaj ajo qe po na ndan ne si komb - ajo romake, bizantine dhe osmane. Dhe, nuk befasohem kur viktime e saj bien disa qe nuk kane tru, mirepo eshte cudi kur pre e saj bien edhe "elita kombetare" - si rasti i Kadarese dhe Qoses.

Une mendoj se ne nuk kemi kohe dhe as vullnet qe te presim qe keta njerez te vetedijesohen. Eshte koha qe nese jo Shqiperia, atehere Kosova, te zhvilloje aso politika, qe ta bashkoje shqiptaret, duke e goditur rende ate qe ne na ndan dhe qe nuk ka asnje fare rendesie se edhe eshte e huaj per ne - fene. Ne nuk duhet te na interesoje se cfare feje kane malesoret e Malit te Zi, apo shqiptaret e Presheves, Bujanovcit, Maqedonise e edhe te Camerise, mirepo duhet te na interesoje se sa individe kemi me gjuhe, gjak shqiptari dhe t'i ruajme e kujdesemi per ta si syte e ballit - duke mos i larguar, mirepo duke i afruar. E ne vazhdimesi te kesaj politike, sigurisht do te vije koha kur edhe do ta crrenjosim ate piken e vogel qe na ndan - fene - qe eshte krejtesisht e paperfillshme, kur eshte ne pyetje kombi.

Faqja 30 prej 34 FillimFillim ... 202829303132 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Identiteti evropian i shqiptarëve
    Nga Iliriani në forumin Portali i forumit
    Përgjigje: 572
    Postimi i Fundit: 02-05-2012, 15:45
  2. Ortodoksia Shqiptare sot
    Nga Orientalist në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 2
    Postimi i Fundit: 08-09-2010, 10:11
  3. Plavë e Guci
    Nga Davius në forumin Bashkëpatriotët e mi në botë
    Përgjigje: 8
    Postimi i Fundit: 05-10-2008, 23:36
  4. Nga Iliret deri tek Shqiptaret!
    Nga tani_26 në forumin Historia shqiptare
    Përgjigje: 111
    Postimi i Fundit: 06-03-2007, 21:53

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •