Close
Faqja 27 prej 34 FillimFillim ... 172526272829 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 261 deri 270 prej 337
    Sami Frasheri Maska e Arrnubi
    Anëtarësuar
    19-07-2003
    Vendndodhja
    dynja
    Postime
    741
    Citim Postuar më parë nga Jack Watson Lexo Postimin
    Ja psh, une shof kulturen arabe te kjo video (ne veshje bi fjala):

(Maqedonsa jan)

http://www.youtube.com/watch?v=uvDmQ...&feature=email
    O palle sa frike keni nga qerosat me mjekrra ju.Po jane haxhinj qe kane mbaruar ritualin e haxhit dhe nga pjeset e ritualit eshte dhe qethja e kokes. Ska asgje per tu frikesuar.

Kush nuk i do mjekrrat mos te mbaje asnje lek shqiptar ne xhep se te gjithe leket jane me mjekrra nga Skenderbeu, Fan Noli megjithese ky e rrrujti ne amerike Naimi, Ismaili etj.Kur keto jane simbole kombetare mos doni me i ba muslimanet simbole antikombetare.Fatkeqesi per ju dhe mentalitet tuaja por shyqyr Zotit nuk jane gjerat ne doren e budallenjeve, ateisteve kristianeve megjithe nismave tuaja perfundoni pastaj si kryqtaret vdisni nga mllefi vdisni.

Booooo As per Ramazan sna lini rehat.
    Ndryshuar për herë të fundit nga Arrnubi : 10-09-2008 më 04:47
    Sa budalla eshte "Odisea"

where the slime Maska e Liqvid
    Anëtarësuar
    18-03-2005
    Postime
    76
    Citim Postuar më parë nga Arrnubi Lexo Postimin
    O palle sa frike keni nga qerosat me mjekrra ju.Po jane haxhinj qe kane mbaruar ritualin e haxhit dhe nga pjeset e ritualit eshte dhe qethja e kokes. Ska asgje per tu frikesuar.

Kush nuk i do mjekrrat mos te mbaje asnje lek shqiptar ne xhep se te gjithe leket jane me mjekrra nga Skenderbeu, Fan Noli megjithese ky e rrrujti ne amerike Naimi, Ismaili etj.Kur keto jane simbole kombetare mos doni me i ba muslimanet simbole antikombetare.
    1. Kush po thote qe ka frike nga mjekrat i here?

2. Pse e dredh muhabetin si skile arabe duke bo retorike per kalafmij 4-vjecare duke u heq sikur nuk merr vesh ate qe tha Jacku.

3. Ajo qe vihet ne dukje ketu eshte jevgjilleku i pjesemarresve ne ato foto bashke me kulturizimin total arab te tyre si jevgj qe jane, mjekra e tyre tipike arabe eshte vetem nje nga elementet. Qe dmth qe kur ti e thjeshto muhabetin me bythsqutizem jevgoid thjesht tregon afinitetin tat instinktiv me kontinentin mes Evropes dhe Oqeanise.

Fatkeqesi per ju dhe mentalitet tuaja por shyqyr Zotit nuk jane gjerat ne doren e budallenjeve, ateisteve kristianeve megjithe nismave tuaja perfundoni pastaj si kryqtaret vdisni nga mllefi vdisni.
    4. Ketu po i jep rendesi vetes e? Te gjithe po merren me "ju" dhe kjo ju jep nje gezim tipik prej arabi - e ke parasysh, kur ke ndjenja inferioriteti arabi (afgani, pakistanezi, palestinezi, etj) subjekti fiton nje zgerdhirje ne fytyre e ne shprehje qe eshte tipike e popujve ne fjale. Pikerisht si shprehja jote e mesiperme.

5. Te erdhi njeri ne shpi ty dhe nuk te la rehat per ramazan? Me fjale te tjera c'do tek forumi ateist per ramazon ti i her? Kush te detyroi me ardh?

..... .....
    Anëtarësuar
    11-05-2008
    Postime
    2,503
    Citim Postuar më parë nga Arrnubi Lexo Postimin

Kush nuk i do mjekrrat mos te mbaje asnje lek shqiptar ne xhep se te gjithe leket jane me mjekrra nga Skenderbeu, Fan Noli megjithese ky e rrrujti ne amerike Naimi, Ismaili etj.Kur keto jane simbole kombetare mos doni me i ba muslimanet simbole antikombetare.Fatkeqesi per ju dhe mentalitet tuaja por shyqyr Zotit nuk jane gjerat ne doren e budallenjeve, ateisteve kristianeve megjithe nismave tuaja perfundoni pastaj si kryqtaret vdisni nga mllefi vdisni.
    Pse mor qyqe hijen e Skenderbeun,Ismail Qemalin apo Fan Nolin ka ai p*lle arabi ty qe po na jep shembuj idiot ketu?Ai duket ketu e nje kilometer larg qe eshte kolere arabe.

I love god
    Anëtarësuar
    23-02-2007
    Postime
    8,043
    Me keqardhje dua te them, qe shume te rinj shqiptare ne vend qe te arsimohen dhe te punojne per te miren (personale, te familjes dhe te vendit ku jetojne) merren me propagande fetare . Qe per mendimin tim eshte kohe e humbur.

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    14-04-2008
    Postime
    11
    Liqvid fakti qe shqiptaret ne Maqedoni jan 99.5 perqind musliman eshte ajo se ortodokset(bashkemendimtaret e tu) i ka asimilu popi(PRIFTI=stefani)si juve janatulla si ju ban grek.
    Sa i perket xhipllekut(jevgjillekut)ja disa nga fiset nder te cilet jam dhe unashi,Dushku,Luma,Kastrati,Doko,Merko,Ruci,Korbi,Ko ci,Bala,e te tj.Ne qofte se keto jan evgji,ti ather je evgji ne katror.Mjekrat jan ne pergjithsi sekta te cilet kopjojn kuluren tataro arabo mongole jan raste ne vete (vehabista,selefista,shita etj)qe nut pasqirojn shqiptaret ne pergjithsi.

Hands up! Maska e Jack Watson
    Anëtarësuar
    30-04-2007
    Vendndodhja
    Tiron'
    Postime
    4,549
    Citim Postuar më parë nga Arrubi Lexo Postimin

Përgjigjen ta paska dhon mirë Ligvid, dhe s'kam ça me shtu. Dhe për Ramazan mos u duk në forum ateistash dhe agnostikësh. Ik tashi.

Life's too short to remove USB safely.

Hands up! Maska e Jack Watson
    Anëtarësuar
    30-04-2007
    Vendndodhja
    Tiron'
    Postime
    4,549
    Citim Postuar më parë nga Tigrimelara Lexo Postimin
    Ska Shqiptar me ate origjine, as Turke as Arabe as Jevge, jane puro Shqiptare, bile ka Shqiptare te Turqizuar me miljona, ka Shqiptar te Sllavizuar me miljona, per jevge nuk besoj se kta vijne nga Greku e Turku.
    Do me thon si pas teje ka vetem shqiptar te -izuar, nuk ka komunitete (kombësi) te tjera që janë shqiptarizu? (kryesisht gjuhësisht). Ne paskemi qen imun?

Po jo mer burr ça thu.

Citim Postuar më parë nga Tigrimelara Lexo Postimin
    Binladenizem nder Shqiptare ka shume pak, por tendecat ne ritje jane ne Shkup, Kumanove me se shumti, ka rezik se i duhen pushtetit SllavoMaqedonas, do vije dita qe do i perdore.

Na trego më gjërë për këto tendeca, meqë jemi edhe në temën e duhur? Psh, çfarë përfshihet në 'binladenizem' (që ke vërejt ti)?
    Life's too short to remove USB safely.

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    11-04-2003
    Postime
    1,348
    Citim Postuar më parë nga Jack Watson Lexo Postimin
    Ja psh, une shof kulturen arabe te kjo video (ne veshje bi fjala):

(Maqedonsa jan)

http://www.youtube.com/watch?v=uvDmQ...&feature=email
    Shiheni mire kete video e pastaj ec e me thoni qe nuk na i la sllavi ne dere ne keta arabo-magjype. Ec e me thoni qe doni te identifikoheni me keta, qe doni te jetoni me keta, qe nuk iu vjen zorr kur keta i thone vetes shqiptar. Ec me thoni qe kemi kulture te perbashket, zakone dhe tradita te njejta.

Tani pyetja eshte se cfare do bejme ne me keta, se vec per Arabi per asgje tjeter nuk i kemi. Na kane ngelur dobic ne dere te shqiptarizmit. Zoti na shpetofte.

Citim Postuar më parë nga Zarathustra. Lexo Postimin
    Shiheni mire kete video e pastaj ec e me thoni qe nuk na i la sllavi ne dere ne keta arabo-magjype. Ec e me thoni qe doni te identifikoheni me keta, qe doni te jetoni me keta, qe nuk iu vjen zorr kur keta i thone vetes shqiptar. Ec me thoni qe kemi kulture te perbashket, zakone dhe tradita te njejta.

Tani pyetja eshte se cfare do bejme ne me keta, se vec per Arabi per asgje tjeter nuk i kemi. Na kane ngelur dobic ne dere te shqiptarizmit. Zoti na shpetofte.
    Bobobo, bej be se jane arabe te vertete. Asnje ndryshim. Kjo fe qe i shendrron njerezit, nuk e di si mund ta quash humane. E kuptoni ore muslimane qe i thoni vetes shqipetare qe feja islame ne trojet tona ka nevoje per REVOLUCION?!.
    ABCÇDDhEËFGGjHIJKLLlMNNjOPQRRrSShTThUVXXhYZZh (Alfabeti Shqip, 36 gërma)

Besimtar Musliman Maska e eldonel
    Anëtarësuar
    07-09-2007
    Vendndodhja
    Prishtina
    Postime
    1,219
    Citim Postuar më parë nga brooklyn2007 Lexo Postimin
    Bobobo, bej be se jane arabe te vertete. Asnje ndryshim. Kjo fe qe i shendrron njerezit, nuk e di si mund ta quash humane. E kuptoni ore muslimane qe i thoni vetes shqipetare qe feja islame ne trojet tona ka nevoje per REVOLUCION?!.
    Pse a per mendjen e zares & co lodhemi ne se qfare mendojn ata qe te bejme revulocion a ? Jo i nderuar ata le ti nderrojn si te duan edhe si qorapet po te duan , dallimi mes nesh dhe atyre eshte se edhe po te duam ne nuk mundemi .
    Kujt si pelqe me kqyr le ti mbyll syte ose le te behet qe s po shoh .
    KOSOVA E MADHE

Faqja 27 prej 34 FillimFillim ... 172526272829 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Identiteti evropian i shqiptarëve
    Nga Iliriani në forumin Portali i forumit
    Përgjigje: 572
    Postimi i Fundit: 02-05-2012, 15:45
  2. Ortodoksia Shqiptare sot
    Nga Orientalist në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 2
    Postimi i Fundit: 08-09-2010, 10:11
  3. Plavë e Guci
    Nga Davius në forumin Bashkëpatriotët e mi në botë
    Përgjigje: 8
    Postimi i Fundit: 05-10-2008, 23:36
  4. Nga Iliret deri tek Shqiptaret!
    Nga tani_26 në forumin Historia shqiptare
    Përgjigje: 111
    Postimi i Fundit: 06-03-2007, 21:53

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •