Close
Faqja 0 prej 2 FillimFillim 12 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 14
    i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    16-06-2003
    Postime
    569

RTK me kronika ne Beogradi

Desha te paraqes qe fakt qe per mua eshte bere shqetesues dhe te ju ftoj edhe juve te shprehni mendimet tuaja ne lidhje me kete qeshtje.

U bene gati 10 vjet nga lufta, dhe nga ndarja e dhembshme me serbine dhe une deri me tani nuk kam pare pothuajse asnje emision lajmesh ne RTK qe te mos kete lajme nga serbia. Bile ne lajmet qendrore ne 19.30 ka gjithmone korrespodence live nga beogradi me kronika te zgjeruara.

Ndoshta vlen edhe te permendet fakti qe diten e arrestimit te karagjiqit lajm nr. 1 ishte arrestimi i tij, pasuar me kronika te shumta, dhe lajm numer 2 (nga renditja ne lajmet qendrore), takimi ne Uashington i Sejdiut e Thaqit me Bushin.
    Kam percjelle moti kete fenomen, dhe kam verejtur gjithashtu se lajmet per serbine jepen cdo here se bashku me Kosoven, dhe pas nje reklame jepet pjesa e dyte me lajmet rajonale dhe nderkombetare. Pra serbia nuk eshte lajm rajonal as nderkombetare e cfare eshte??? Eshte lajm i brendshem pra!!!

Atehere une do te shtroj ca pyetje: A jemi ne ende province e serbise??? Nese jo cfare na interesojne neve non stop live ne lajmet qendrore lajmet nga serbia. Dikush munde te thoshte per shkak te serbeve te Kosoves. Nese atyre ju intereson munde te jepej nje kronike ne lajmet e shpeshta serbisht qe ka rtk gjate dites. POR cfare na duhet serbia non stop ne lajmet qendrore shqip??? Apo ende dikujt nuk i eshte keputur kerthiza nga beogradi.

perveq qe politike, une jam i sigurte qe kjo paraqet edhe nje fakt qe shumica prej kosoves nuk kan larguar ende mendjen nga serbia, dhe nese nuk arrijme ta largojme, dhe injorojme ne mendje si do ta largojme nga Mitrovica.

Degjova nje dite, se neve na mungon nje dialog me serbine, Une them se neve na ka dale per hundesh serbia, dhe duhet ta largojme fare nga lista jone e mendimeve dhe veprimeve te perditshme.

Ju ftoj te thoni mendimet tuaja dhe ndoshta keni mendim te kundert prej meje.

i/e regjistruar Maska e Nice_Boy
    Anėtarėsuar
    25-01-2004
    Vendndodhja
    Larg vendlindjes i pa shpi..
    Postime
    4,220
    Pune gazetaresh eshte plako.. edhe serb ke ne Kosove/Prishtine. .. edhe Grek ke ne Shqiperi Edhe shqiptar ke ne Greqi !!!

RTK-ja e Hashimit... eshte tu ec me kohen ... cka t'bon shefi duhet edhe ata!!
    Mė gėnjeu pasuria, jeta vrap mė iku shpejt dhe u thinja u dergja u plaka nė dhe tė huaj do tė vdes..

i/e regjistruar Maska e Llapi
    Anėtarėsuar
    08-08-2002
    Postime
    10,979
    Citim Postuar mė parė nga GjIlAnAsI_cSi Lexo Postimin
    Pune gazetaresh eshte plako.. edhe serb ke ne Kosove/Prishtine. .. edhe Grek ke ne Shqiperi Edhe shqiptar ke ne Greqi !!!

RTK-ja e Hashimit... eshte tu ec me kohen ... cka t'bon shefi duhet edhe ata!!
    jo qka thot hashimi por qka thot djali i titos agimi dhe familjet muqaj e haradinaj behet aty
    Do t“i luftoj spiunet dhe tradhtaret e kombit deri ne vdekje.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    18-04-2006
    Postime
    560
    RTK-ja kryen punen e vet ne nivel te duher, normale qe te kemi ndonje korospodent edhe ne Beograd, dhe te ndegjojm drejt per se drejt nga atje se qka po ndodhe ne lidhje me Kosoven! Kjo nuk do te thote se kosova eshte "provinc" e serbis, vetem ju qe keni deshir qe ta shifni kosove si provin serb e merrni ne goje RTK-ne, dhe korospodentin nga Beograi!
    ndoshta nuk duhet qe korospodenti nga Beogradi te lajmrohet shme shpesh, mire po kur eshte diqka ne pytje per kosoven mir kishte me qen qe te na informoj nga vendi i ngjarjes.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    16-06-2003
    Postime
    569
    Se di a keni qene ne gjendje me percjelle me sy kritik, mirepo sot ne lajmet e ores 10 lajmet filluan keshtu:

karagjiqi eshte derguar ne hage.

une spo kuptoj pse ky eshte LAJM NUMER 1, Pse te mos fillohet me ndonje takim te thaqit apo sejdiut, apo parlamentit apo shtrim te ndonje rruge, dhe krejt ne fund ne lajmet nderkombetare te mbetej ky lajmi.

KJO ESHTE IDIOTI.

Une skam asgje personale kunder rtk se, as tv tjera shpesh nuk jane me te mira, mirepo kete me duhet ta kritikoj sepse eshte TV PUBLIKE e Kosoves. Tv privat le te bejne cfare te duan hargjojme paret e veta dhe nuk perfaqesojne Shtetin tim.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    16-06-2003
    Postime
    569
    Citim Postuar mė parė nga dardaniAU Lexo Postimin
    RTK-ja kryen punen e vet ne nivel te duher, normale qe te kemi ndonje korospodent edhe ne Beograd, dhe te ndegjojm drejt per se drejt nga atje se qka po ndodhe ne lidhje me Kosoven! Kjo nuk do te thote se kosova eshte "provinc" e serbis, vetem ju qe keni deshir qe ta shifni kosove si provin serb e merrni ne goje RTK-ne, dhe korospodentin nga Beograi!
    ndoshta nuk duhet qe korospodenti nga Beogradi te lajmrohet shme shpesh, mire po kur eshte diqka ne pytje per kosoven mir kishte me qen qe te na informoj nga vendi i ngjarjes.
    RTK ja fare nuk e kryen punen ne menyre normale, NUK ESHTE NORMALE, qe perdite LIVE te kemi korrespodenca nga Beogradi, dhe nje here ne jave nje lajm nga Shqiperia, Ende se keni kuptuar qe Serbia nuk eshte shteti yne, ESHTE SHTET RAJONAL dhe lajmet per te duhet te jene ne kuadrin qe i takon lajmeve Rajonale siq jane lajmet per Maqedoni e Shqiperi. CKA NA DUHET PER CDO DITE LIVE Beogradi ?????????????????????

Qyteti pa lum Maska e Damastioni
    Anėtarėsuar
    16-07-2004
    Vendndodhja
    Prishtinė
    Postime
    152
    Citim Postuar mė parė nga mendimi Lexo Postimin
    Desha te paraqes qe fakt qe per mua eshte bere shqetesues dhe te ju ftoj edhe juve te shprehni mendimet tuaja ne lidhje me kete qeshtje.

U bene gati 10 vjet nga lufta, dhe nga ndarja e dhembshme me serbine dhe une deri me tani nuk kam pare pothuajse asnje emision lajmesh ne RTK qe te mos kete lajme nga serbia. Bile ne lajmet qendrore ne 19.30 ka gjithmone korrespodence live nga beogradi me kronika te zgjeruara.

Ndoshta vlen edhe te permendet fakti qe diten e arrestimit te karagjiqit lajm nr. 1 ishte arrestimi i tij, pasuar me kronika te shumta, dhe lajm numer 2 (nga renditja ne lajmet qendrore), takimi ne Uashington i Sejdiut e Thaqit me Bushin.
    Kam percjelle moti kete fenomen, dhe kam verejtur gjithashtu se lajmet per serbine jepen cdo here se bashku me Kosoven, dhe pas nje reklame jepet pjesa e dyte me lajmet rajonale dhe nderkombetare. Pra serbia nuk eshte lajm rajonal as nderkombetare e cfare eshte??? Eshte lajm i brendshem pra!!!

Atehere une do te shtroj ca pyetje: A jemi ne ende province e serbise??? Nese jo cfare na interesojne neve non stop live ne lajmet qendrore lajmet nga serbia. Dikush munde te thoshte per shkak te serbeve te Kosoves. Nese atyre ju intereson munde te jepej nje kronike ne lajmet e shpeshta serbisht qe ka rtk gjate dites. POR cfare na duhet serbia non stop ne lajmet qendrore shqip??? Apo ende dikujt nuk i eshte keputur kerthiza nga beogradi.

perveq qe politike, une jam i sigurte qe kjo paraqet edhe nje fakt qe shumica prej kosoves nuk kan larguar ende mendjen nga serbia, dhe nese nuk arrijme ta largojme, dhe injorojme ne mendje si do ta largojme nga Mitrovica.

Degjova nje dite, se neve na mungon nje dialog me serbine, Une them se neve na ka dale per hundesh serbia, dhe duhet ta largojme fare nga lista jone e mendimeve dhe veprimeve te perditshme.

Ju ftoj te thoni mendimet tuaja dhe ndoshta keni mendim te kundert prej meje.
    Ke tė drejtė plotėsisht, por nuk ėshtė vetėm RTK por janė tė gjitha TV dhe gazetata ditore qė e bėjnė tė njejtin gabim.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    16-06-2003
    Postime
    569
    Citim Postuar mė parė nga Damastioni Lexo Postimin
    Ke tė drejtė plotėsisht, por nuk ėshtė vetėm RTK por janė tė gjitha TV dhe gazetata ditore qė e bėjnė tė njejtin gabim.
    E vertete kjo, por nuk munde te kritikoj "Mediat Private" sepse secili hargjon paret e veta, dhe percjelle nje politike te veten qofte edhe gabim, por RTK eshte Medium qe hargjon 3 % paret e qytetareve te Kosoves dhe perfaqeson Kosoven.

Ros Rosaku Maska e Tal Aga
    Anėtarėsuar
    23-04-2002
    Vendndodhja
    Fin
    Postime
    228
    Arrestimi i njėrit ndėr kriminelėve mė tė mėdhenjė dhe mė tė kėrkuar nė botė ka qenė lajmi kryesor nė tė gjitha mediat botėrore.... sipas teje , RTK-ja nuk do tė duhej ta publikonte?!

Pastaj, thua qė RTK harxhon 3% tė parave tė qytetarėve tė Kosovės. E ke fjalėn qė, 3% nga buxheti i Kosovės shkojnė pėr RTK-nė apo secili qytetar i Kosovės i jep nga 3% tė tė ardhurave tė veta pėr RTK-nė? Mė sqaro, tė lutem!
    tė gjitha me masė!

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    17-10-2007
    Vendndodhja
    Ne Mesfush!!
    Postime
    387
    Te flasesh dhe te komentosh per Kojshien(serbin) nuk eshte diqka e quditshme,sepse rreth 50% te ushqimeve qe konsumojm i kemi nga serbia ,tash ajo e ngrene qe ndodhet ne stomak,padyshim se terheq qdo raport me serbin...

Faqja 0 prej 2 FillimFillim 12 FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Kronika nga Historia e Futbollit Shqiptar
    Nga BlueBaron nė forumin Sporti nėpėr botė
    Pėrgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 11-01-2006, 12:27
  2. Kronika e vitit tė mbrapshtė 1913
    Nga Xhuxhumaku nė forumin Historia shqiptare
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 10-12-2005, 15:46
  3. Pėrgjigje: 4
    Postimi i Fundit: 15-11-2005, 10:07
  4. Pėrgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 20-01-2005, 16:39
  5. Shperbehet "Kthimi",per Serbet vendos Beogradi
    Nga StormAngel nė forumin Tema e shtypit tė ditės
    Pėrgjigje: 2
    Postimi i Fundit: 17-08-2004, 08:00

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •