Close
Faqja 2 prej 2 FillimFillim 12
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 14 prej 14
    i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    16-06-2003
    Postime
    569
    Citim Postuar mė parė nga Tal Aga Lexo Postimin
    Arrestimi i njėrit ndėr kriminelėve mė tė mėdhenjė dhe mė tė kėrkuar nė botė ka qenė lajmi kryesor nė tė gjitha mediat botėrore.... sipas teje , RTK-ja nuk do tė duhej ta publikonte?!

Pastaj, thua qė RTK harxhon 3% tė parave tė qytetarėve tė Kosovės. E ke fjalėn qė, 3% nga buxheti i Kosovės shkojnė pėr RTK-nė apo secili qytetar i Kosovės i jep nga 3% tė tė ardhurave tė veta pėr RTK-nė? Mė sqaro, tė lutem!
    Kam pershtypjen qe ske ide per RTK ne, Nuk po flas per nje lajm , po flas qe 10 vite pas lufte, ne cdo emision lajmesh, kronika LIVE nga serbia.

Cdo person qe ka nje Ore RRyme , qofte edhe fabrik, puntori, apo trafik, pati apo spati televizion "plaqkitet 3 euro ne muaj nga rtk ja".

Ju kisha lut te jepni komentet vetem pasi te jeni te informuar sakte per qeshtjen jo me hamendje.

Ros Rosaku Maska e Tal Aga
    Anėtarėsuar
    23-04-2002
    Vendndodhja
    Fin
    Postime
    228
    Se nuk kam ndonjė ide pėr RTK-nė - ėshtė mė se e vėrtetė, tė them tė drejtėn nuk e kam lodhur trurin pėr kėtė ēėshtje aq shumė.....

Po e kuptoj qė qenke i brengosur pėr kėto kronika "live" nga serbia. Nė rregull, ėshtė e drejtė e jotja tė brengosesh dhe tė shprehėsh brengėn tėnde kėtu e tė diskutosh me tė tjerėt, por nuk mund tė kėrkosh qė tė gjithė tė kemi tė njėjtin mendim nė lidhje me kėtė. Nga ana tjetėr, RTK-ja, me sa kam vėrejtur, ka edhe nėpėr qendra tjera korrespondentėt e saj tė cilėt raportojnė nga atje pėr ngjarje tė rėndėsishme qė nė ndonjė mėnyrė apo tjetėr lidhen edhe me Kosovėn ose interesat e saj.

Sipas mendimit tim kjo ėshtė tėrėsisht nė rregull e kėshtu veprojnė pothuajse tė gjitha stacionet televizive nė mbarė botėn. (Pėrjashto kėtu ndonjė stacion televiziv shtetėror tė ndonjė shteti tė izoluar, psh. Korea e Veriut, Kuba e ndonjė tjetėr.)

Ndoshta do tė ishte mirė qė t'ua paraqitje kėtė vėrejtje/brengė tėnden personave pėrgjegjės qė redaktojnė lajmet nė RTK. Unė pėr vete, njė herė kam kontaktuar me ta nėpėrmjet postės elektronike: u bėra vėrejtje se pėrse e shkruajnė Evropa e jo Europa? Ma kthyen pėrgjigjen shumė shpejt - pra ma mbyllėn gojėn duke mė sugjeruar qė tė shikoj fjalorin e gjuhės sė sotme shqipe tė botuar nga Akademia e Shkencave e RPS tė Shqipėrisė nė vitin 1980, fjalor tė cilin e kam nė shtėpi dhe aty ashtu shkruan .... Evropė... por unė e dija atė dhe tjetėrkund e kisha cakun por ata me kaq e pėrfunduan me mua...

Kurse nė lidhje me kėtė pyetjen e dytė qė ta bėra, u ngatrrova tėrėsisht tani; njėherė the qė 3% e parave tė qytetarėve tė Kosovės i ha RTK-ja kurse tani thua se secili qė ka orė rryme (njehsor elektrik) plaqkitet 3 € nė muaj! Si qėndron puna, mund tė jesh pak mė i saktė?

Kalofsh mirė!
    tė gjitha me masė!

i/e regjistruar Maska e Archicad
    Anėtarėsuar
    31-03-2008
    Vendndodhja
    Ne boten tridimensionale
    Postime
    283
    E ka ngaterruar 3 % -shin kur ndanim nga te ardhurat tona personale, familjare per fondin e Kosoves, para lufte, me 3 eurot qe shkojne per RTK -ne.

Dmth jane 3 euro per njehsor elektrik.

Nje familje mund te paguaje 6 euro ne muaj, per shtepi dhe lokal biznesi dhe fare te mos e shikoj RTK -ne.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    16-06-2003
    Postime
    569
    Citim Postuar mė parė nga Tal Aga Lexo Postimin
    Se nuk kam ndonjė ide pėr RTK-nė - ėshtė mė se e vėrtetė, tė them tė drejtėn nuk e kam lodhur trurin pėr kėtė ēėshtje aq shumė.....
    Keto fjale ishin te mjaftueshme per te kuptuar se ske idene cfare po flas. keshtu qe sdo te sqaroj me teper.

Sa i perket pagese, po eshte 3 euro, nuk eshte 3 %, mirepo nese e llogaritin rrogat e kosoves, dhe nese llogarisim qe kush ka 2 ore rryme ne shpi, paguan 6 euro, dhe te gjitha, gjamite, e kishat, e bibliotekat, e shitoret e, minimarketat, paguajne 3 euro per ore rryme, shuma i bie shume me teper se 3%.

Ate cfare kam dashur te them pothuajse askush se ka kuptuar. Nuk kam gje kunder te jepen lajme nga serbia, por kjo duhet te behet ne mase te njejte me lajmet nga shqiperia e maqedonia,

Lajmet shume shpesh ne RTK FILLOJNE keshtu. Sot ne serbi u konstituan institucionet qeverisese, dhe kemi korrespodentin Live fahri Musliu, pastaj pason nje kronik Live me detale per 15 minuta, Krejt ne fund flitet per ndonje rruge te shtruar nga Ministria e transportit. Pra spo tham pse jepen lajme. Por pse TEPROHET dhe pse jepen ne RUBRIKEN E BRENDSHME SI LAJM I PARE.

Pse sflas me rtk hahaha. Mendon qe ka demokraci aty??? Aty ne bord jane te gjith komuniste te titos. PER KETE PROBLEM EDHE PO FLAS.

Nuk kerkova te jeni nje mendje me mua, por edhe nuk kerkova te flisni me hamendje ju qe skeni ide per rtk ne.

Nejse meqe ska ndonje rendesi tema munde te edhe mbyllet, flasim per ndonje ngjarje paranormale, apo ndonje sharje te radhes ne parlamentin e shqiperise.

Faqja 2 prej 2 FillimFillim 12

Tema tė Ngjashme

1. Kronika nga Historia e Futbollit Shqiptar
    Nga BlueBaron nė forumin Sporti nėpėr botė
    Pėrgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 11-01-2006, 12:27
  2. Kronika e vitit tė mbrapshtė 1913
    Nga Xhuxhumaku nė forumin Historia shqiptare
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 10-12-2005, 15:46
  3. Pėrgjigje: 4
    Postimi i Fundit: 15-11-2005, 10:07
  4. Pėrgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 20-01-2005, 16:39
  5. Shperbehet "Kthimi",per Serbet vendos Beogradi
    Nga StormAngel nė forumin Tema e shtypit tė ditės
    Pėrgjigje: 2
    Postimi i Fundit: 17-08-2004, 08:00

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •