jane te lidhura te dyja bashke se nuk mund ti thuash nje njeriu te paedukuar qe eshte me kulture dhe anasjelltas apo e kam gabim....
jane te lidhura te dyja bashke se nuk mund ti thuash nje njeriu te paedukuar qe eshte me kulture dhe anasjelltas apo e kam gabim....
Keto qe thua ti perputhen njera me tjetren. Te kesh edukat do te thot se je i kulturum. Te kesh Kultur do te thot se je i edukuar.
jam krenare qe jam shqipetare edhe at Kosovare
Edukata!!!
What we do does not define who we are. What defines who we are, is how we rise when we fall!!
shum te drejte ke !Postuar mė parė nga ema sinani
I'm like a bottle of wine..... I keep getting better with age!!!!
..................... **Smooches**....................
e mira do ishte ti kishin te dyja po per mua do kishte me shume rendesi edukata...
Guys r Players... and thats a fact... Dont fall n love... just play 'em back!
po SIKUR TE THEM QE ESHTE E NJEJTA GJE,POR VECSE TRAJTOHET SIPAS RASTIT KU NDODHEMI,GJITHSESI NESE JANE DY JANE TE DYJA SHUME TE RENDESISHME,POR DOJA TE SHTOJA DHE NJE GJE TJETER NESE ME LEJONI,EDUKATA TREGON FAMILJEN E NDERSA KULTURA VETVETEN.KUSH KA NAI REPLIKE MBI MENDIMETE MIA JULUTEM TE ME KORRIGJONI DHE TE ME DERGONI NJE MESAZH tek kreshniknezha@yahoo.it
DHE NJE DITE TE GJITHE DO TAKOHEMI ATJE.....
kultura eshte nje diēka qe i perket nje kombi populli ose nje vendi te vecante, ndersa edujata eshte nje diēka personale ku ne te cilen nuk mund te bejne nderhyrje asnje njeri. edukaten e nje njeriu mund ta krijoi vetem ai njeri i cili do. ndersa kulturen e perben nje popull pra e krijon nje popull. dallimi eshte vetem qe kultura eshe nje gje e pergjithshme dhe edukata nje gje personale.
Pėr mendimin tim edukata e shėndoshė ėshtė njėkohėsisht dhe baza e njė formimi kulturor mė tė gjėrė.Postuar mė parė nga Mina
Gjithė tė mirat
.........................
Kultura ime i takon popullit time une me kete e perfaqesoj ne bote ndersa me edukata une perfaqesoj familjen time
Zakonisht kur ke njeren ke dhe tjetren keshtu qe nuk mund ti ndash.
Krijoni Kontakt