Nuk absolutizoj! .....ata qe kane kulture nuk kane edukate!Kjo nuk eshte e sakte! Njerezit e kulturuar me pelqejne dhe mos u nxito ne percaktime! Nuk me pelqejne ata qe jane te kulturuar dhe te paedukuar! Persa i perket priftit, ai eshte popull
Nuk absolutizoj! .....ata qe kane kulture nuk kane edukate!Kjo nuk eshte e sakte! Njerezit e kulturuar me pelqejne dhe mos u nxito ne percaktime! Nuk me pelqejne ata qe jane te kulturuar dhe te paedukuar! Persa i perket priftit, ai eshte popull
Kenga me e larte qe mund te degjoje njeriu eshte belbezimi i shpirtit njere
Skuza Mina, ne fakt nuk e kisha me ty (pelqimet e tua), ti mund te pelqesh cilin te duash, tashme Shqiperia jeton ne demokraci.
edukata mesohet, kultura te meson
Te dyja kane rendesine e tyre,ndonese ata qe i mbartin ne kohet e sotme jane te rralle.Ka ardhur kohe e harbuteve.
Njerez me edukate kam njohur dhe njoh,sot njoha edhe nje me kulture,mbinjerezore mbeshtetur mbi nje fjalor te pasur shqiptaro-latino-francez.
Ornament nderimet e mia.
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga kolombi : 04-04-2004 mė 02:32
"Meqe brenga eshte burimi i gezimit,mos vajto............"
GETE
un them qe esht me e rencishishme esht te kesh edukaten se pari. Njof un dike e kam ne fis qe ka kultur dmth ka goxha horizont po nuk ka pik kulture dhe per pasoj i humb te gjitha piket, te gjith qe e njofin e urrejn...Ti kesh te dyja esht mrekulli po normalisht qe do shum pun..
....nuk ka pik edukate... desha me thon .... sikur po e lexo njeri. po hec me sa me qen korrekte
ornament, me te peren isha me ty kurse me lkete te dyten ja ke ngopur kot fare te sygjeroj te flasesh pak do dukeshe me i zgjuar
kujt i pelqen muzika te beje nje zeeeeeeeeeeeee
po, ke vleresoni me shume, historine apo revolucionet e shekullit XX?
flm, m-a
Enkela B, Te kesh edukate do te thote te kesh kulture. Me kete jam dakord por nuk eshte anasjelltas...
Te kesh kulture nuk do te thote qe ke doemos edukate.
Kenga me e larte qe mund te degjoje njeriu eshte belbezimi i shpirtit njere
per mua dy gjera pa lidhje apo, pa ndonje varesi nga njera tjetra me gjithate tek te tjeret do te preferoja me shume edukaten se nepermjet asaj behet edhe prezantimi
sa me teper errsohet aq me shume Yjet ndricojne
Krijoni Kontakt