kur i pashe ato buze u frikova...e dini pse????
isha me abdest
hehehehe
mir se vjen Karamele....Have a nice time here...
kur i pashe ato buze u frikova...e dini pse????
isha me abdest
hehehehe
mir se vjen Karamele....Have a nice time here...
Liria nuk dhurohet, ajo me gjak fitohet.
MOtra flm per puthjen..
Me plot goje je vajza me e bukur e forumit..ta them sinqerisht
edhe fotot i ke shume te bukura dmth kur e zoja asht e bukur edhe fotoja del e bukur ajo dihet
ate puci folt ke faqia bukuloshe mpuq mpuq
damnnnn, m'kenaqe fare mi rrushi.
baby if u give 2 me
i'll give it 2 u
i know what u wan
Elona MirėSerdhe Nė "ForuminShqiptar" befsh Qef Mes Nesh, mire mire qenke nuk qaheshpo ate Textin kur ShKruan Beje Me Shkronja Normale te thonė me goce Serioze! Pasaj Kta ēunat e Forumit. Flm per mirkuptimin.
me respekt Denisi
FEJA E SHQYPTARIT? 'SHQYPTARIA'
Hello mirdita bukuroshe si jeni?une jam shqiptare the jetoje ne angli,sot per her te pare u futa ne ket forum ,por po me bejn pershtipje fotot tuja qenkan shum te bukura,ne qofte se ke deshir,mund te na dengoni ndonje ne e-mail tim,(izetvladi@yahoo.co.uk)HAVE ANICE DAY,thank you ,xXxXx
When you see me, you`ll dream about me for all time.
Karamel eyez do kisha deshire te shihja disa nga punimet e tua,vizatime,piktura,pasi dhe une merrem me pikture.Mbase keshtu shkembejme disa mendime.ne qofte se ke website me foto te puneve te tuaja do kisha deshire ta shikoja.
Mireserdhe ne forum!
Pershendetje!!!!!!!!!!!!!!
Nuk mund te qortohem,sepse dhe vete njeriu model ka skadencen e tij....!!!!!!!!
Aha ska gjė fare.. ėshte pothuajse kenaqesia ime te puth nje vajze bukuroshe si veten tende heheheh :-) Dhe flmd per komplimentin, por une se arrij dot ta besoj ate gje por sic dihet bukuria ska rendesi kur nuk e ke zemren e ambel!! Ti mua me dukesh se te dyja i ke ashtu! MWUAAAAZZZZZ pra edhe nje here...Ciaooo Shqiponje Bukuroshe!!!Postuar mė parė nga yllshkodrane
MOtra flm per puthjen..
Me plot goje je vajza me e bukur e forumit..ta them sinqerisht
edhe fotot i ke shume te bukura dmth kur e zoja asht e bukur edhe fotoja del e bukur ajo dihet
ate puci folt ke faqia bukuloshe mpuq mpuq![]()
![]()
Hi Karamel Eyez, Mire se na erdhe ne forum , i hope u have good tymez here, Also ur pictures are beautiful, Ok te pershendes, edhe une pajtoem me ty when u said BUkuria ska rendesi kur nuk e ka zemren e embel,, vec edhe mos haro se bukuria these days ka rendesi shume, but u dont have to worry about it, Ok kalofsh mire, bye
[font=garamond][size=2]Aha YllShkodrane, je tamam ti! Une jma "UNIQUE" dhe kam deshiren time te ndryshoj nga delet e tjera, apo s'eshte ashtu? Te gjithe jemi "UNIQUE" (te vecanta) ne anet tona! hahahah :O)
-Cfare do te thone qe te shkruajsh me ngjyra-ngjyra, d.m.th nuk je serioze? LoL Nuk e besoj se ajo ka te beje me seriozitetin as ne nje fare menyre DENIS! Une i dua shume ngjyrat se me bejne te mendojn per ylberin e bukur pas shiut qe e adhuroj shume, sepse ketu ne Michigan rralle here bie shi, vetem debore & akull!!!! hehehe :O) LoL Nese ngjyrat e mia te vrasin syckat e tua te bukura pastaj une sugjestoj te vendosesh syze dielli me "UV rays" shume te nalta...Hahahah po bej shaka!
-OHHH My Zot!!!! Shiko dhe ju, sikur cka ndollur ketu! C'jane gjithe keto komplimente te ambla si StterollA, Bernardi, twist, VLADI, Denku etjjjj.... *MWUAAAAAAAAAAAAZZZ* shume te gjitheve, jeni shume te dashur.. tani me vendoset nje buzeqeshje ne fytyre qe nuk ndollte me pare)) (por mos me beni kaq shume se ju e dini te bien ne koke si pija hahahahah LoL po bej lojraaa)
![]()
Postuar mė parė nga denku
Karamel eyez do kisha deshire te shihja disa nga punimet e tua,vizatime,piktura,pasi dhe une merrem me pikture.Mbase keshtu shkembejme disa mendime.ne qofte se ke website me foto te puneve te tuaja do kisha deshire ta shikoja.
Mireserdhe ne forum!
Pershendetje!!!!!!!!!!!!!!
Sigurisht DENKU! Me bej email ne Karamel Eyez dhe une do te dergoj web-faqen time me artin tim!! Ciaoo Bukurosh!
![]()
Krijoni Kontakt