Close
Faqja 6 prej 6 FillimFillim ... 456
Duke shfaqur rezultatin 51 deri 56 prej 56
    i/e regjistruar Maska e ajzberg
    Anėtarėsuar
    22-09-2004
    Postime
    2,214
    Ne nje avion po udhetonin njerez nga disa shtete,sigurisht qe nje pjese po lavderoheshin me teknologji ,me art ,me makina ,me femra te bukura e me cka mundet te shesi mend njeriu .
    Ne fund po fliste nje grek, duke lavderuar demokracine ,lashtesine e plot te tjera ,nje kinez qe ishte afer tij e pyeti''sa banore jeni ju''?
    Greku i tregoi ,por ngeli i habitur me pyetjen e kinezit,ai i tha ''ke kush hotel banoni?''
    Dija eshte injorance e mesuar.....

***LOVE*** Maska e Tironcja_BLN
    Anėtarėsuar
    01-02-2008
    Vendndodhja
    Berlin City
    Postime
    3,440
    Citim Postuar mė parė nga mendimi Lexo Postimin
    Po nuk munde te thuash qe nuk ka shqiptare, cfare jemi ne te Kosoves? Shqiptare i themi vetes, pastaj si thua flasim vetem gjermanisht, munde te flisni edhe me shqiptaret e Kosoves, apo nuk kuptoheni?
    une me duket si kur e kisha shkrujt qe po flas per ato te shqiperis dhe nuk tha njeri qe nuk jeni shqiptare lexoje mire postimin!une nuk kam kontakt me kosovar ketu dhe nuk njof shume...dhe mezi i kuptoj se kam pasur ne klas Kosovar dhe nuk merem vesh mire prandaj dhe me ato flisja me shume gjermanisht se shqip....
    zemra ime tull shpirti jot llac dashurija jon pallat 15 kac

***LOVE*** Maska e Tironcja_BLN
    Anėtarėsuar
    01-02-2008
    Vendndodhja
    Berlin City
    Postime
    3,440
    Citim Postuar mė parė nga GjIlAnAsI_cSi Lexo Postimin
    Mos u anko.. cfar vendi je ti se po te msoj un shqip
    hahaha falimenderit por me mesojn prindrit dhe televizori mua
    zemra ime tull shpirti jot llac dashurija jon pallat 15 kac

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    16-06-2003
    Postime
    569
    Citim Postuar mė parė nga Tironcja_BLN Lexo Postimin
    une me duket si kur e kisha shkrujt qe po flas per ato te shqiperis dhe nuk tha njeri qe nuk jeni shqiptare lexoje mire postimin!une nuk kam kontakt me kosovar ketu dhe nuk njof shume...dhe mezi i kuptoj se kam pasur ne klas Kosovar dhe nuk merem vesh mire prandaj dhe me ato flisja me shume gjermanisht se shqip....
    E kuptova ku e kishe fjalen, qe veshtire kuptohemi mes vete, kjo eshte per te qare. Nejse me fal skisha gje kunder teje, por kunder ketij fenomeni

i/e larguar Maska e dibrani2006
    Anėtarėsuar
    29-01-2006
    Vendndodhja
    Europe
    Postime
    2,693
    AHAHAHAHAHHA SHIKONI KĖTĖ DO TI LINI BRINJĖT DUKE QESHUR AHAHAHAHAHAHA..

http://it.youtube.com/watch?v=U0Zic1Q6A0w

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    17-06-2008
    Postime
    8
    super koka kjo faqe per her te par hina e spo di me dal veq rryma ka mu mu nal,haj kuku per mu se meta krejt senet pa i lexu ciao

Faqja 6 prej 6 FillimFillim ... 456

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •