she she ja con fajin prinderve..ah hajdute lum si ti!
me thonte nje burr me men kur isha i vogel: lum si ti qe je i vogel dhe skupto asgje!!
Epo mire mer hajde se po llafosem edhe une me juve.
Ku mbeti muhabeti?????![]()
Hapu Shoqe Se Skom Frenaaa.
Tironcja te isha ne vendin tend do e kisha thy ne mes kete Daniel.
Ps. Daniel bohu gati se po te mbertheu kjo i shkreti tija pastaj.
Tironcja mos bej dallime raciale derman se ska durrsak te keq.![]()
gjith at gjuh te shpifme gjermone qe ke,un ne vendin tat sdo e mesoja fare!!!un sjam rrit?per Zotin nje meter e tre kanoce koka kola jam!!dhe lexo ca thot ky njeshi se ky te thy ne mes per men..bo gam gam me muve ti po ky ta mbyll gojen
Santo kena ngel ke kjo dreqja qe po i msoj kanunin qe grat e kan venin ne guzhin po smerr vesh fare e trash babababa
Daniel grate e kane vendin ne kuzhine po ketej ne Europ kuzhina eshte bashke me Soggiorno mer ti.
Sma ben dora me e thy ne mes ate ,mer ti.Pak me xhentiles me Seksin e dobet.![]()
hik ore ti sa i poshter ti te me mesosh mua po mer po ti a cfare shpresash paske te me mesosh mua hahahaha na bone me qesh....epo ku te shkoj une pa e mesuar cfare te bejm kena shku dhe ne shkolle nja 14 vjet qe e kena mesuar gjermanishten....
mire e ke ti Santo po problemi esht qe jam pak large dha ja do shkoj ne itali nja 1 jave dhe nuk i them keti kure se mecifet pastaj dhe nuk e kap dot me ja fut i drru qe ti zej mend se nuk edi une sa e ca ne dysh e fejumja po e beri ajo ne rregull jom une e ka maru ajo muhabetin;-)
zemra ime tull shpirti jot llac dashurija jon pallat 15 kac
Krijoni Kontakt