jane shume te domozdoshem,po aq dhe shokues.sa ndarje kane ndodhur!sa dashuri jane shuar!sa njerez kane vuajtur!
por ne prape,nuk bejme dot as pa celular dhe as pa internet!
a ka ndonje zgjidhje?
jane shume te domozdoshem,po aq dhe shokues.sa ndarje kane ndodhur!sa dashuri jane shuar!sa njerez kane vuajtur!
por ne prape,nuk bejme dot as pa celular dhe as pa internet!
a ka ndonje zgjidhje?
UNE JAM TI-TI JE UNE
E LA NOSTRA GIOIA CON NOI
Kush do te tradhetoje e gjen formen dhe me letra ne kemben e pellumbit ndaj s'kuptoj se pse ia lini fajin teknologjise moderne, fajin duhet t'ja jepni mungeses te edukates personale si dhe mungeses te kultures per te perdorur teknologjine ne formen me te pershtateshme.
Kam vetem nje limit: qiellin!
Varesia qe mund te krijojne disa njerez nga celulari apo interneti, pa diskutim, nese nuk kontrollohet mund te shkaktoj te çara dhe probleme ne jeten e tyre e per rrjedhoj edhe ne lidhje.
»« ¤ »«Ê£ÐØ®ÂÐØ»« ¤ »«
qyqa nuk kam ndigjuar qe jan ndar nga celulari ose interneti?kur nuk ke te mcefesh gje ja lejo te dashurit ose te dashures te shikoj ne celular, dhe interneti cfare ka te bej?ne internert hy keshtu kot per qef ose porosit ndonji bilet avjoni shiko per shpi(ne gjermani esht e mundur ku ka shpia bosh me qera ose me ble)ose ne ebay me ble ndonji gje ose po pate familien large hy ne msn dhe shikoji ose flit me ato por kaq dhe jo gje tjeter.....
zemra ime tull shpirti jot llac dashurija jon pallat 15 kac
zgjidhja eshte te kesh respekt per njeriun qe ke afer dhe te sqillesh qysh duhet: per shembull per mua tradhtim eshte te merresh me kto idiota gjerash ne private si foruma e chata,ku temat jan per te dhen mendime dhe disa e perdorin per te ler takime..celulari pastaj eshte nje gje qe duhet dhe smundemi mos ta kemi dhe me me ndodh mua qe fejumja merret me kurvllik ja thy ne kok gjeja e par qe te kapi gjithandej linja pastaj mbyll cdo gje..
kshu qe do zgjidhja nje njeri me kultur,respekt (per veten e vet dhe per cin ka afer)..se si thojn dhe ma siper nuk eshte pun celulari o interneti, eshte pun qe je duke u marr me nje njeri koti qe sja vlen.
Per mendimin tim interneti edhe celulari nuk shkojne gjer ne ate pike sa te jene shkak per ndarje se cdo njeri di ti ndaje vete gjerat![]()
Trimi Mire Me Shoqe Shume
Jo me jo ato e rregullojne nje lidhje jo e shkatarrojne![]()
Kur te jesh ne vend te huaj, dita te duket muaj. - (Podrime)
Per mendimin tim varet se si e merr dhe e perdor nje njeri internetin dhe teknologjine.
Krijoni Kontakt