po............
po............
Po ekzishton nese te dyt kerkojn dashuri dhe miqsi , e nese njeni ka kerku dashuri e tjetri ka mendu qe ne dashuri e gjen e Parisin e ka gabim, Parisi asht ne franc.......A egziston dashuria pa tradheti?
"Msyja Henes po smujte me u ndal ne Hene,mbi yje ateron gjitsesi" ....
Dashuri pa Tradhti mbase kishte dikur se tani ska![]()
Futja kot
ky eshte thjesht mendimi yt....nuk mendojne te gjithe njerezit keshtu.....![]()
engjellore mbase e kam gabim po me kto qe kam pare deri me sot ska dashuri pa nje cik tradhti.....................![]()
Futja kot
Secili mashkull ktu ne forum do te thon nuk ka
pergjigje marim nga realiteti,se cdo i dyti tradheton prandaj thon se nuk ka.
Femrat kan deshir te mos jen te tradhetuara, edhe pse jan te ndergjegjshme se sado te i dashuroj ndkush perseri do jen te tradhetuara
rrespekt me te mira
Jeta dhe vdekja jane pa emer.
A egziston njeriu pa tru?
Sui generis
Pytje absurde per menimin tim !
Po pati tradheti kurrsesi nuk ka dashuri. Po pati dashuri kurrsesi nuk ka tradheti !
Kush e iludon veten se dashuron por ne te vertet mendon dit e nate ke tradhetia mos te vazhdoje te genjeje veten !
* Im a Slow Walker...But i Never Walk BaCk *
Mendoj se ka dashuri pa tradhti ,,,,,,
Dashuria eshte fjala me e paster dhe me e bukur.Dashuria eshte e Vertete.
Tradhetia njollos dashurine e rremte por kurre te paren.
Nje dashuri e vertete ekziston pa tradheti.Mjere ai qe tradheton....por fundja edhe te tradhetuarit nuk jane te humbur...jane fitues mbi nje dashuri te rremte.
Kurse ata qe tradhetojne jane frikacake dhe u mungon besimi ne vetvete.Lum ai qe di te dashuroje dhe pse shijon vetem pak ēaste te lumtura dhe mjere ai qe sdi te dashuroje dhe fshihet pas njolles se erret te tradhetise...
"Carpe Diem"
Krijoni Kontakt