Postuar mė parė nga
muli21
Tė nderuar forumistė, kush din le tė tregoj diēka lidhur me alergjinė nga pickimi i bletės, a ka shėrim apo jo?
Unė personalisht ( babai ruan bletė, dhe shpesh kam dalė t'i ndihmoi) dhe shpesh mė kanė kafshuar bletėt, bile edhe nė numėr pėrnjėherė, mirėpo kur skam pasur problem, deri para nja tre vitesh, kur mė kafshoi nė pjesėn nė mes tė hundės dhe syrit.
Shkova nė pasqyrė e shtypa vendin ku mė kishte kafshuar me tė vetmin qėllim qė tė nxjer helmin, mirėpo mbas nja njė ore pėr njė milisekond mu duk qė u pėrplasė kokėn shumė pėr diku ( pra ajo zgjati vetėm njė milisekond- si blic fotoaparati).
Pjesa e ballit dhe njėri sy mu mbyllėn krejt dhe njė pjesė tė syrit tjetėr, prej tė enjturit.
Nuk shkoi edhe pak kohė dhe mė vinte si alivanosje probleme me frymėmarjen dhe fillova tė humb vetėdijen, diku deri sa arita nė spital diku te 90% tė vetėdijės e kam patur tė humbur, vetėm qė diēka ndijsha ēfar flitnin.
Nė rregull se e zgjata pak si shumė, mora barrna te mjeku, dhe pastaj nja gjysėm ore kam patur ethe maramendėse dhe dridhje tė krejt trupit, derisa mė liroi.
Pastaj u bėra ma mirė, mirėpo mjekėt nuk mė vazhduan terapinė e rregullt, kėshtu qė kohė mbas kohe mu kthente situata ( jo bash nė ēat nivel qė ishte nė fillim, por shumė u pėrkeqėsonte situata), pėrsėri te mjeku,vetėm i ndronin terapitė ( si me bė eksperimente) e kėshtu me rradhė, kjo zgjati diku te dy javė tė tėra, biles diku njė javė e mė shumė si nė koma kam qėndruar, dhe kjo ēoi nė ērregullim tė zemrės dhe krejt organizmit dhe kjo ėshtė histori nė vete.
Tash po mė interesonė kush sa ka mundėsi ndonjė kėshillė pėr kėtė ēėshtje.
Krijoni Kontakt