Postuar më parë nga
flaibi
desha tiu pyes per nje problem i cili me shqeteson prej vitesh,
Jam 26 dhe aktualisht jetoj ne shqiperi.
Para 5 vjetesh jetoj ne emigracion ku beja nje pune teper te ngarkuar me lodhje mendore dhe fizike.Dhe nje dite duke qene ne pune me filluan ca dhimbje te forta koka te cilat nuk me linin as te punoja as te mendoja.Dite me vone filluan siptoma te tjera si marrje mendsh anoreksi, humbje ekuibri etj.Dhimbja e kokes fillonte tek pjesa e prapme e kokes dhe perqendrohej tek kapaket e syve.Nuk punoja dot ne kompjuter sa dhe ekranin e kompjuterit nuk e shikoja dot se me dukej sikur do me shperthente syri
Kam bere aq shume analiza sa nuk mendoj se ka mbetur nje analize pa bere duke filluar nga skanerat dhe rezonancat magnetike e deri tek analizat e syve vesheve te gjakut etj dhe te gjitha me kane dale shume ne rregull
U ktheve ne shqiperi dhe ketu u vizitova tek nje neurolog dhe ai me tha qe jane crregullime sistemi dhe me tha ilace si stugeron,eglonyl,librium te cilat i pive dhe pata vertete permiresim.
Problemi qendron se mua keto probleme me perseriten gati cdo vit dhe me duket sikur me jane bere kronike.Me ka rene imuniteti i trupit dhe qofte e dhe nje grip te thjesht po kalova mua me rikthehen keto prpobleme si mpirja e qafes rendimi i shikimit,veshtiresi ne perqendrim,shtrydhje te stomaut etj.Kohet e fundit me kane kaluar dhe ne psikologjike me duket sikur do cmendem sikur me ka ikur ndjesia dhe dashuria,dhe here here kam mendime obsesive sikur do vras veten.
Me falni qe u zgjata po nese mundet dikush te me japi nje rekomandim apo nje ndihme do ia di per faleminderit se kam mare me te vertete shume ilace dhe nuk dua te marr me.Keto shqetesime nuk po me lene te bej jeten time si cdo njeri sepse ma ka ikur dhe vullneti dhe kurajoja qe dikur kisha per jeten
faleminderti
Krijoni Kontakt