Close
Faqja 4 prej 5 FillimFillim ... 2345 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 31 deri 40 prej 43
    Bl3®i Maska e Bl3ri
    Anėtarėsuar
    06-01-2006
    Vendndodhja
    Tetove
    Postime
    1,277
    Citim Postuar mė parė nga faruk_01 Lexo Postimin
    ai nuk jeton ne maqedoni andaj jam munduar sa me thjesht tia interpetoj se cka parashihet me ate ligj,,, e ty qe kundervihesh se une se edhe un se kam kuptuar mire ligjin me thuaj ty si e ke kuptuar ate..un ligjin e kam edhe ne menyre te shtypur....hajde te shohim ty si e ke kuptuar................?
    Stili i te shprehurit nuk me lejon qe te te komentoj, por prap po toleroj..
    Une ligjin nuk e kam lexuar per ate dhe kerkova te ma spjegojsh kurse ti e keqinterpretojsh...
    Une ligjin e kam kuptuar ndryshe per ate dhe te citova, pasi ligji (ok do themi qe eshte pak kunder shqiptareve) pasi parasheh kompenzim per familjet qe lindin femije ne ato komuna regjione ku motraliteti eshte ne rritje, ketu perfshihet edhe komuna e Struges (nese nuk gaboj).
    Plumbi qe nuk vret, t'bon ma t'fort /

i/e regjistruar Maska e BAC4
    Anėtarėsuar
    20-04-2008
    Postime
    337
    Citim Postuar mė parė nga Bl3ri Lexo Postimin
    Une ligjin nuk e kam lexuar per ate dhe kerkova te ma spjegojsh kurse ti e keqinterpretojsh...
    Une ligjin e kam kuptuar ndryshe per ate dhe te citova, pasi ligji (ok do themi qe eshte pak kunder shqiptareve) pasi parasheh kompenzim per familjet qe lindin femije ne ato komuna regjione ku motraliteti eshte ne rritje, ketu perfshihet edhe komuna e Struges (nese nuk gaboj).

hahaaha PO qeshi nga inati i mjerimit tend, ne cfar gjendje e ke trunin or djal, hahahaha cfar kopuki je. Ke shkrujt menjivend citoj "ok do themi qe eshte pak kunder shqiptareve", ligji eshte total kunder shqiptarve more MOOT, ai ligj eshte direkt per stimulim te popullates maqedonase ne kurriz te taksa paguesve shqiptar.

SHko be baj cigla mooti njiher ke mbet ti prej shtetit te kurvave te shesish mend.

SHAH MATT MOOT

USAlbania
    Anėtarėsuar
    27-05-2008
    Vendndodhja
    With money you can buy a bed, but not sleep.
    Postime
    524

Wink

Ligji vlen edhe per komunen e Tearces. tigri ene davisu a ngjoni a jo

Citim Postuar mė parė nga Coca-Cola Lexo Postimin
    Ligji vlen edhe per komunen e Tearces. tigri ene davisu a ngjoni a jo
    E di e di, e kam theksuar te nje teme tjter, por sma mban.

shqiptari Maska e faruk_01
    Anėtarėsuar
    24-09-2006
    Vendndodhja
    maqedoni
    Postime
    590
    cfar stili i te shprehurit nga e kuptove stilin tim te te shprehurit me nje koment nga une, gabim je shoki...dhe ne ate se a jemi nej person me dy emra..nuk eshte e sakte por BAC4 e ka pare se je shume gabim andaj tju eshte pergjigjur ne rastin konkret

Po edhe ti se paske kuptu mire ligjin ?).
    ne kete menyre qe ke shkruajtur ty kjo nuk eshte pyetje por eshte menyr nencmimi se gjoja une jam gabim... ka menyra me ndryshe per te pyetur se si duket ligji ????do te kompenzohen ne ato komuna ku nataliteti eshte nen 2 promila.......etj etj...kur te perkthej ligjin dh edo te kem gati do ta nxjer ketu ne kete forum...
    O Sa mir t'jesh Shqiptar...

Bl3®i Maska e Bl3ri
    Anėtarėsuar
    06-01-2006
    Vendndodhja
    Tetove
    Postime
    1,277
    Citim Postuar mė parė nga BAC4 Lexo Postimin

"ok do themi qe eshte pak kunder shqiptareve", ligji eshte total kunder shqiptarve more MOOT, ai ligj eshte direkt per stimulim te popullates maqedonase ne kurriz te taksa paguesve shqiptar.

SHko be baj cigla mooti njiher ke mbet ti prej shtetit te kurvave te shesish mend.

SHAH MATT MOOT
    Nuk e di pse shprehin injorancen disa persona keshtu ?
    Edhe sikur te ndodh kjo nuk mendoj qe lideret shqiptar mund te bejn dicka, harroni se shteti akoma quhet Maqedoni dhe si popull shumice zyrtar jane ato, kete smund ta ndryshoj akoma asgje duhet ta pranojm, por prap se prap te bejm dicka qe ti ndryshojm gjerat, por jo ne kete menyre te te shprehurit, sepse nuk duhen fjale po duhet pune vllacko
    Pastaj natalitetin te shqiptaret nuk e ke problem sdi pse beheni sikur nxeheni aq shum dhe tregoheni patriota te zellshem ne mbrojtjen e interesave (duhet pune jo fjale), pastaj edhe sikur te me tregoje ti dicka ajo nuk i hyn ne pune askujt, se bejm une dhe ti ktu blla blla blla thua do ndryshohet dicka ?!!!

Ahh sa per ciglla shko baj tej se ene ashtau ska pune atje, kurse per mend nuk i shes askujt, kam boll per viti, po e shoh se tej s'paske hic

Evidenca Maska e RaPSouL
    Anėtarėsuar
    09-03-2006
    Vendndodhja
    Gjermani
    Postime
    17,464
    (ok do themi qe eshte pak kunder shqiptareve)
    Sa te mire qe jeni per zotin te lumit ne per juve
    Sui generis

Bl3®i Maska e Bl3ri
    Anėtarėsuar
    06-01-2006
    Vendndodhja
    Tetove
    Postime
    1,277
    Citim Postuar mė parė nga Armend Lexo Postimin
    Sa te mire qe jeni per zotin te lumit ne per juve
    Na afroheni edhe ju shum afer mos mbaj gajle

Evidenca Maska e RaPSouL
    Anėtarėsuar
    09-03-2006
    Vendndodhja
    Gjermani
    Postime
    17,464
    Jeni larg neve ju me a nuk e shihni veten???!!! jeni ne hene (me gjith zv ministreshen e arsimit)
    Sui generis

i/e regjistruar Maska e BAC4
    Anėtarėsuar
    20-04-2008
    Postime
    337

Edhe ashtu ske mend per te mbajt gajle. Te kishe sadopak deritash nuk do e amnestojshe demin per kauzen shqiptare qe e ka bere Alia vetem per 3 muj pushtet.

Faqja 4 prej 5 FillimFillim ... 2345 FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Pėrgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 24-11-2016, 09:56
  2. Ēfarė mendoni pėr Ahmet Zogun?
    Nga honzik nė forumin Elita kombėtare
    Pėrgjigje: 242
    Postimi i Fundit: 03-03-2014, 08:03
  3. Video e ushtarėve grekė nė Internet indinjon shqiptarėt
    Nga Ingenuous nė forumin Tema e shtypit tė ditės
    Pėrgjigje: 207
    Postimi i Fundit: 22-09-2011, 14:58
  4. Letėrsia Shqiptare
    Nga [A-SHKODRANI] nė forumin Enciklopedia letrare
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 24-10-2005, 14:02

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •