Close
Faqja 13 prej 21 FillimFillim ... 31112131415 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 121 deri 130 prej 210
    Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    24-03-2008
    Vendndodhja
    'Itlodeum' world
    Postime
    694
    Sa per thongat qe i kritikoni kaq shume, une kam pare vete gra muslimane duke blere ne supermarket thonga me ngjyra te ndryshme. Ju burrat muslimane jeni aq perverse sa direkt sapo shihni nje femer te veshur me thonga u shkon mendja per sex. Ajo qe i vesh i vesh per estetike dhe nuk i vesh qe ju te shqyeni syte. Ju i denoni grate tuaja, vajzat tuaja te jene murgesha qe ne lindje dhe nga ana tjeter denoni murgeshat dhe fete e tjera. Ju jetoni me imoralin ne shpirt dhe kritikoni imoralitetin!!
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga *Anxhi* : 30-07-2008 mė 13:23

i/e larguar Maska e Traboini
    Anėtarėsuar
    09-12-2003
    Vendndodhja
    East of Las Vegas-West of Atlantic City
    Postime
    389
    Citim Postuar mė parė nga Zarathustra. Lexo Postimin
    Nuk eshte feja jone, por e magjypit, dhe arabit, ti nqs je magjyp dhe arab, dhe te djeg kur shahet kjo fe shko ngop zorren ne arabi, pse rri ne mes te Europes?

Te urresh islamin nuk do te thote te duash Grekun, vetem nje injorant mysliman e shef boten keshtu. Po Turku a nuk te ka vrare e prere per 500 vjet? Perse akoma mban lart kulturen dhe traditen e tyre?

Une mezi te marr vesh se cfare thua. Por ma mire tangat mbi pantallona sesa tia japesh motren minorene per grua nje muslimani injoranto-barbar, qe e trajton si skllave pa familje e pa mbrojtje, apo sesa te ta vrasin motren me gure si te jete kafshe.

Jo cdo gje qe eshte e degjeneruar per syrin e nje myslimani koketrash eshte e perdale. Nqs ferma vesh tonga mbi pantallona ne perendim ajo eshte zgjidhja e saj, por kur vesh ferexhete e felliqura islamike ajo e ben kete nga skllaveria e qelbersillekut magjypo-islamik.

Keshtu jane burrat myslimane. Kur femra u del jashte kontrollit u humb burreria sepse s'kane me cfare ta masin tjeter burrerine vecse duke i rene ne qafe femres te pambrojtur. Jane impotente dhe te paafte ne cdo fushe tjeter te jetes. Te veshur me zhele, fustane, e shapka si burra te tredhur, gjejne krenari e kenaqesi teksa vrasin femra te pambrojtura apo i keq-trajtojne ato. Rrace e felliqur.
    Une se di se a je ti zoteri filo-grek, filo-serb, filo-rumun apo filo-dreq, por e di se flet me argumenta. Kete topi se luan. Por mbaj mend, e verteta dhemb. Konvertimet shqiptare nga krishtenizmi ne islam, jane rrjedha dhe burimi i prpambeturise sone dhe vuajtjeve qe perjetuam nga fqinjet tone pas ikjes se anadollakeve. Populli me perqindje me te madhe muslimane ne kontinenet (qe jemi na) eshte edhe populli me i prapambetur, pa diskutim.

Une se di se cfar feje ke, kush je, apo nga je, por fjalen topi sta luan.

i/e regjistruar Maska e Alma07
    Anėtarėsuar
    20-05-2007
    Vendndodhja
    ktu ku nuk duhet
    Postime
    282
    Citim Postuar mė parė nga *Anxhi* Lexo Postimin
    Me falni qe po ju bej kete pyetje, por djalin tuaj kush e mori? E dhate lejen ju apo..? E di qe eshte shume personale por ti si nene ke forcen t'a frenosh kete padrejtesi, apo jo?
    Ma ka rrembyer i ati djalit musliman arab,e nuk ia dhash une lejen mbasi u ndame ligjerisht e djalin ma dhane ne afidament mua ,ai kishte te drejte te kalonte pushimet me te ,e kur u nis me pushime atje nuk e ktheu me ktu ku banonim un e djali....
    E une fillova nje lufte shume te maddhe vetem e
    huaj ne nje vend te huaj ne cairo egjipt...
    E fitova dhe atje gjyqin e ai prap e rrembeu dhe nga polizia ,e nuk ma la as tre minuta ta perqafoja djalin mbas 3 muajsh qe isha atje qe mezi prisja ta shikoja ...
    E gjitha kjo sepse une nuk jam muslimane si ato e nuk jam nene e mire sepse u ndava me te mbasi te gjitha keqtrajtimet qe une kalova me te...
    Gruaja muslimane nuk dinjitet si grua si femer po edhe si (nene )flas per esperienze personale ...
    Me falni nuk dua te ofendoj asnje njeri po kerkoj te shpreh pak a shume dhimbjen time ,per ate gabimin me te madhe te jetes time qe u martova me nje musliman e une nuk e dija se cfare ishte kjo fe ....

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    24-03-2008
    Vendndodhja
    'Itlodeum' world
    Postime
    694
    Une se di se cfar feje ke, kush je, apo nga je, por fjalen topi sta luan.
    Po ndonje arme tjeter berthamore e luan e?

ps. Bej shaka sepse jam e te njejtit mendim me ty. Zarathustra. meriton respektet e te gjithe forumisteve mbledhur se bashku, e ato jane pak para fakteve qe ai sjell ketu per ne, sado te hidhura te jene ato..

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    24-03-2008
    Vendndodhja
    'Itlodeum' world
    Postime
    694
    Citim Postuar mė parė nga Alma07 Lexo Postimin
    Ma ka rrembyer i ati djalit musliman arab,e nuk ia dhash une lejen mbasi u ndame ligjerisht e djalin ma dhane ne afidament mua ,ai kishte te drejte te kalonte pushimet me te ,e kur u nis me pushime atje nuk e ktheu me ktu ku banonim un e djali....
    E fitova dhe atje gjyqin e ai prap e rrembeu dhe nga polizia ,e nuk ma la as tre minuta ta perqafoja djalin mbas 3 muajsh qe isha atje qe mezi prisja ta shikoja ...
    E gjitha kjo sepse une nuk jam muslimane si ato e nuk jam nene e mire sepse u ndava me te mbasi te gjitha keqtrajtimet qe une kalova me te...
    Gruaja muslimane nuk dinjitet si grua si femer po edhe si (nene )flas per esperienze personale ...
    Me falni nuk dua te ofendoj asnje njeri po kerkoj te shpreh pak a shume dhimbjen time ,per ate gabimin me te madhe te jetes time qe u martova me nje musliman e une nuk e dija se cfare ishte kjo fe ....
    Alma07, me vjen shume keq per cfare te ka ndodhur. Perderisa ti i ke fituar gjyqet, si ka mundesi policia nuk e kerkon per te t'a rikthyer djalin? Nese ata nuk bejne gje, paguaj ndonje dedektiv privat dhe rrembeje e zhduku nga egjipti nje ore e me pare. Madje hap proces me vone, qe ai te mos gezoje te drejten t'a shohe djalin me!

i/e regjistruar Maska e Alma07
    Anėtarėsuar
    20-05-2007
    Vendndodhja
    ktu ku nuk duhet
    Postime
    282
    Citim Postuar mė parė nga *Anxhi* Lexo Postimin
    Alma07, me vjen shume keq per cfare te ka ndodhur. Perderisa ti i ke fituar gjyqet, si ka mundesi policia nuk e kerkon per te t'a rikthyer djalin? Nese ata nuk bejne gje, paguaj ndonje dedektiv privat dhe rrembeje e zhduku nga egjipti nje ore e me pare. Madje hap proces me vone, qe ai te mos gezoje te drejten t'a shohe djalin me!

E vetmja gje qe me ka mbetur ,te paguaj nje detektiv e ta rrembej si ma beri ai ...
    nuk eshte e thjeshte ,atje exziston burocrazia e korrupsioni ,te rrapisin e nuk e dine nga te hedhin..........
    Une nuk do dorzohem kurre per gjakun tim jeta ime eshte e ndaluar nga ajo data kur iku djali..ma kane vene kunder e kjo eshte akoma me e veshtire per mua..une nuk jepem....Zoti eshte i madh.......

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    24-03-2008
    Vendndodhja
    'Itlodeum' world
    Postime
    694
    E vetmja gje qe me ka mbetur ,te paguaj nje detektiv e ta rrembej si ma beri ai ...
    nuk eshte e thjeshte ,atje exziston burocrazia e korrupsioni ,te rrapisin e nuk e dine nga te hedhin..........
    Une nuk do dorzohem kurre per gjakun tim jeta ime eshte e ndaluar nga ajo data kur iku djali..ma kane vene kunder e kjo eshte akoma me e veshtire per mua..une nuk jepem....Zoti eshte i madh.......
    Sigurisht qe t'a kane vene kunder; ne kete menyre ti nuk do ua marresh kurre sipas mendjeve te tyre. Po nje dite besoj se dhe djali do kuptoje. Gjithsesi, sa me shume kohe te kaloje, aq me shume ai do mesohet me veset e tyre dhe aq me te veshtire do e kesh. Fillo qe tani te studiosh ndonje plan, mos humb kohe dhe Zoti qofte me ty..

shqiptari Maska e faruk_01
    Anėtarėsuar
    24-09-2006
    Vendndodhja
    maqedoni
    Postime
    590
    me vjen keq per ngjarjen tuaj dhe shpresoj se nje dit do te bashkoheni me djalin tuaj, mirepo ajo qe ju ka ndodhur juve nuk eshte ne regull te gjykoni dhe mendoni se te gjith muslimanet jane ashtu si ai qe keni ju telashe, ajo mvaret nga personalioteti i njeriut e jo nga Feja qe ai perfaqson nje shembull nese dikuj nje amerikan i ben ndonje dredhi dhe dem te madh nuk do te thote se i gjith populli amerikan eshte i tille.

shqiptari Maska e faruk_01
    Anėtarėsuar
    24-09-2006
    Vendndodhja
    maqedoni
    Postime
    590
    muslimanet kurre ne historine e vet luftarake nuk kane keq trajtuar gra, femij e pleq, kure nuk kane dhunuar, keqtrajtuar e masakruar, kjo eshte vetem nje dallim nga serbo cetniket dhe fete tjera qe nuk njohin Zot dhe nuk kane meshire.

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    24-03-2008
    Vendndodhja
    'Itlodeum' world
    Postime
    694
    Citim Postuar mė parė nga faruk_01 Lexo Postimin
    muslimanet kurre ne historine e vet luftarake nuk kane keq trajtuar gra, femij e pleq, kure nuk kane dhunuar, keqtrajtuar e masakruar, kjo eshte vetem nje dallim nga serbo cetniket dhe fete tjera qe nuk njohin Zot dhe nuk kane meshire.
    Je shume gabim zoteri. Gruaja muslimane eshte me e dhunuara nga te gjitha grate. Po ke te drejte, kush eshte ai qe pranon se rref gruan? Ju? Ndonje musliman tjeter? Pse budallenj jeni ju qe te thoni se i rrifni? Me ke do martoheshit ju pastaj??

Faqja 13 prej 21 FillimFillim ... 31112131415 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Islami Sot Dhe Nesėr
    Nga llokumi nė forumin Komuniteti musliman
    Pėrgjigje: 11
    Postimi i Fundit: 22-09-2012, 10:50
  2. Intervistė me Myftiun e Kosovės, Mr. Naim Tėrnava
    Nga Drini_i_Zi nė forumin Komuniteti musliman
    Pėrgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 12-01-2009, 19:13
  3. Personalitete te medha te kombit shqiptar
    Nga DEN_Bossi nė forumin Komuniteti musliman
    Pėrgjigje: 40
    Postimi i Fundit: 03-09-2006, 17:23
  4. Genocidi serb nė Kosovė
    Nga Klevis2000 nė forumin Komuniteti musliman
    Pėrgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 06-02-2005, 09:14
  5. Islamizimi I Popullit Shqiptar
    Nga altin55 nė forumin Toleranca fetare
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 16-04-2004, 04:51

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •