Close
Faqja 0 prej 3 FillimFillim 12 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 21

Trieste - Milano Malpensa.

Mirėmbrėma.

Jam e interesuar tė di nėse punojnė taksitė Trieste-Milano (Malpensa) pas orės tetė tė mbrėmjes si dhe sa mund tė kushtojė ēmimi i udhėtimit?

Falenderimet e mia paraprake pėr ndihmėn tuaj.

Elna!

I love god
    Anėtarėsuar
    23-02-2007
    Postime
    8,043
    ke lujt mensh mi.a e di sa kushton!une kam pagu 100 euro nga nje qytet afer milanos.

not exist Maska e skender76
    Anėtarėsuar
    10-06-2003
    Vendndodhja
    Sa me larg Shqiperise...
    Postime
    4,790
    Citim Postuar mė parė nga Elna Durrėsi Lexo Postimin
    Mirėmbrėma.

Jam e interesuar tė di nėse punojnė taksitė Trieste-Milano (Malpensa) pas orės tetė tė mbrėmjes si dhe sa mund tė kushtojė ēmimi i udhėtimit?

Falenderimet e mia paraprake pėr ndihmėn tuaj.

Elna!
    Pershendetje Elna Durresi......Mund edhe te gjesh, por llogarit se cmimi do t'jet pak i lart, sidomos ne ate orar, mendoj aty te 700-800€ pasi te bjen me i pagu edhe kthimin.....N.q.se je e paisur me patent te keshilloj te marresh nje makin me qira pasi mund ta marresh ne Trieste dhe ta lesh ne Malpensa, dhe shpenzon rreth 80€ + shpenzimet e rruges kuptohet. Ose ke alternativen e trenit, merr nje kabin me krevat dhe gjum deri ne Milano, pastaj Milano-Malpensa ke autobus ne cdo 30 minuta me duket.

Jo, jo Drague.

Unė, famtirėsisht i kam mendt nė vend brėnda pėr brėnda Evropės. Por, kam njė vajze teze me gjithė tė bijat qė vjen nga kontinenti tjetėr dhe qe s'kishte haber gjeografik kur ka pre biletėn nga interneti.

Nė vend qė ta merrte biletėn nga Tiranė - Bergamo, aeroporti mė i afėrt me Milano Malpensėn (sepse nuk kishte pėr datėn e kthimit tė saj pėr Milano) e ka marrė Tiranė - Trieste.

Problemi qėndron se fluturimi Tiranė-Trieste mbėrrin nė Trieste nė orėn 20 dhe fluturimin Milano - Nju Jork ėshtė tė nesėrmen nė orėn 8h30 tė mėngjesit.

Treni i fundit Trieste - Milano mbėrrin nė Milano centrale nė orėn 7 tė mėngjesit. pra nuk i premeton koha pėr chek-in dhe kėshtu qė humb avionin.

Pra, menduam se zgjidhja e fundit mund tė ishte taksia.

Flm

Elna!
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Elna Durrėsi : 14-07-2008 mė 20:09

Citim Postuar mė parė nga skender76 Lexo Postimin
    N.q.se je e paisur me patent te keshilloj te marresh nje makin me qira pasi mund ta marresh ne Trieste dhe ta lesh ne Malpensa, dhe shpenzon rreth 80€ + shpenzimet e rruges kuptohet.

Alternativėn e trenit e kemi parė dhe shumėparė me dhjetra herė, por ka shumė pasiguri mbėrritje nė kohė.

Kjo alternativa e makinės me qera qėnka interesante. Duhet tė dimė nėse kjo kompania qė jep makina me qera, a ka makina automatike. S'di kjo me i dhėnė makinės me marshe. Nė Amerrik u pėrdorkan nė masė makinat automatike. Ndonjė ditė dhe njerėzit do i automatizojė Amerika.

Po pate ndonjė adresė interneti apo numėr telefoni tė kėsaj kompanisė do isha e interesuar ta kisha.

Flm e mia pėr ndihmėn.

Elna!
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Elna Durrėsi : 14-07-2008 mė 20:12

I love god
    Anėtarėsuar
    23-02-2007
    Postime
    8,043
    Citim Postuar mė parė nga skender76 Lexo Postimin
    Pershendetje Elna Durresi......Mund edhe te gjesh, por llogarit se cmimi do t'jet pak i lart, sidomos ne ate orar, mendoj aty te 700-800€ pasi te bjen me i pagu edhe kthimin.....N.q.se je e paisur me patent te keshilloj te marresh nje makin me qira pasi mund ta marresh ne Trieste dhe ta lesh ne Malpensa, dhe shpenzon rreth 80€ + shpenzimet e rruges kuptohet. Ose ke alternativen e trenit, merr nje kabin me krevat dhe gjum deri ne Milano, pastaj Milano-Malpensa ke autobus ne cdo 30 minuta me duket.
    o nero ku ka ne itali makine me qira mbas ores 20

Anėtarėsuar
    10-06-2003
    Vendndodhja
    Sa me larg Shqiperise...
    Postime
    4,790
    Citim Postuar mė parė nga Elna Durrėsi Lexo Postimin
    Alternativėn e trenit e kemi parė she shumėpareė me dhjetra herė, por ka shumė pasiguri mbėrritje nė kohė.

Kjo alternativa e makinės me qera qėnka interesante. Duhet tė dimė nėse kjo kompania qė jep makina me qera, a ka makina automatike. S'di kjo me i dhėnė makinės me marshe. Nė Amerrik u pėrdorkan nė masė makinat automatike. Ndonjė ditė dhe njerėzit do i automatizojė Amerika.

Po pate ndonjė adresė interneti apo numėr telefoni tė kėsaj kompanisė do isha e interesuar ta kisha.

Flm e mia pėr ndihmėn.

Elna!
    Ke me dhjetera shoqeri qe japin me qira, un perdor gjithmon AVIS pasi jam gjet ma mir, por ke edhe HERTZ apo te tejra qe tani nuk me vin ne mend..... Kujdesi e Dragues eshte i drejte por nuk vlen neper aeroporte, nuk e di mir orarin e fundit por me ka rastis te dorezoj makinen edhe ne oren 21-22. Per te marr makinen mjafton patenta dhe nje kart krediti. Numrat e telefonit ne ket moment nuk i kam por mund ti gjesh ne net.

I love god
    Anėtarėsuar
    23-02-2007
    Postime
    8,043
    nuk e di a afron aeroporti i triestes makina me qira.keto shqiptaret e italise mund ta dine me mire.
    ps.pse mi Elna nuk pyete qysh ne mengjes?

Anėtarėsuar
    10-06-2003
    Vendndodhja
    Sa me larg Shqiperise...
    Postime
    4,790
    Citim Postuar mė parė nga drague Lexo Postimin
    nuk e di a afron aeroporti i triestes makina me qira.keto shqiptaret e italise mund ta dine me mire.
    Ne aeroportin e Triestes s'kam qen najher, por them i sigurt qe edhe aty ka patjeter.

Citim Postuar mė parė nga drague Lexo Postimin
    Nė mjes kam pyet. Behet fjalė pėr kthim me date 26 gusht. Mendoj qė ka kohė pėr organizim.

skender76
    Ke me dhjetera shoqeri qe japin me qira, un perdor gjithmon AVIS pasi jam gjet ma mir, por ke edhe HERTZ apo te tejra qe tani nuk me vin ne mend..... Kujdesi e Dragues eshte i drejte por nuk vlen neper aeroporte, nuk e di mir orarin e fundit por me ka rastis te dorezoj makinen edhe ne oren 21-22. Per te marr makinen mjafton patenta dhe nje kart krediti. Numrat e telefonit ne ket moment nuk i kam por mund ti gjesh ne net.
    Drague dhe Skendėr. Shumė faleminderit pėr ndihmėn tuaj.

Po interesohem nė web pėr kompanitė qė japin makinat me qera.

Gjumė tė mirė

Elna!

Faqja 0 prej 3 FillimFillim 12 FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. 170 studente shqiptare mbahen te ndaluar per 3 dite ne Trieste!
    Nga Edvin83 nė forumin Problematika shqiptare
    Pėrgjigje: 2
    Postimi i Fundit: 10-05-2009, 15:00
  2. Lille - Milano
    Nga planeti_x nė forumin Ndihmoni njėri-tjetrin
    Pėrgjigje: 5
    Postimi i Fundit: 29-09-2006, 18:16
  3. Arrestohet nė Milano, Metush Bajrami, super-trafikant ndėrkombėtar
    Nga Kosovari_78_Ca nė forumin Tema e shtypit tė ditės
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 22-05-2005, 00:26
  4. Studentėt nė Milano
    Nga gentiani nė forumin Mentori akademik
    Pėrgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 26-02-2004, 07:31

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •