Close
Faqja 0 prej 3 FillimFillim 12 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 22
    i/e regjistruar Maska e soft-master
    Anėtarėsuar
    18-06-2007
    Postime
    54

Arrow Shpenzimet e mia v1.0 beta

Kam shkruar kėtė program thjesht pėr tė provuar SQL nė lidhje me bazėn e tė dhėnave dhe C#. Dmth, shkurt, ky ėshtė njė program i krijuar nė C# ku tė dhėnat ruhen nė njė skedar mdb.

Informacione pėr programin:
    Ky program mban shpenzimet tuaja personale. Dmth, mund tė shtoni produktet qė pėrdorni dhe tė shėnoni shpenzimet qė bėni. Pastaj programi ju raporton se sa ėshtė totali i shpenzimeve, sa shpenzime janė bėrė, filtrime mes datave. Kėtė program mund ta pėrdorin pėrdorues tė ndryshėm duke hyrė me pėrdoruesin dhe fjalėkalimin personal.
    Siē e shihni, programi ėshtė akoma nė versionin beta.
    Mirėpres sygjerime apo ndonje raport pėr gabime qė mund tė ketė programi.

Linku:
    Shkarko nga Rapidshare

P.S.: Duhet tė keni tė instaluar .NET Framework >= 2.0
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga soft-master : 24-07-2008 mė 06:02
    Computer Engineering
    DEU

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    28-12-2007
    Postime
    5
    Te lumshin duart soft-master,
    "Shpenzimet e Mia" eshte nje program shume i perdorshem, dhe i nevojshem per perdorime personale. I duhet ēdo kujt.
    Do te ishte pak me mire sikur te kishte nje interface pak me te lehte per perdoruesin, megjithese nuk mund te quhet e veshtire aktualja
    however it's good
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga elthox : 24-07-2008 mė 07:21

Ej softmaster ,sa kohe duhet per te bere nji progrtam te tille , dhe pse shum programe kerkojne Net Framework.
    Keyboard not found .... press any key to continue!

Anėtarėsuar
    18-06-2007
    Postime
    54
    Citim Postuar mė parė nga Ditmir Zhuka Lexo Postimin
    Ej softmaster ,sa kohe duhet per te bere nji progrtam te tille , dhe pse shum programe kerkojne Net Framework.
    Pėr programin mu deshėn rreth 3 dit. Por ishte hera parė qe krijoja njė aplikacion me komanda SQL nga kodi i .NET (konkretisht C#). Gjithsesi, pėr nga pėrbėrja ėshtė shumė i thjeshtė, pasi ka komanda SQL tė cilat sjellin nje DataTable, dhe pastaj e manipuloj tabelėn sipas qejfit.

.NET Framework ėshtė libraria qė ofron Microsoft pėr tė ekzekutuar programet. Ajo ka versione tė ndryshme dhe tani besoj se i fundit ėshtė ai 3.5. .NET Framework mund tė konceptohet dhe si njė makinė virtuale qė ekzekuton programet. Unė kam pėrdorur Visual Studio 2005 dhe pėr tė ekzekutuar shumicėn e programeve qė bėhen nga Visual Studio 2005, duhet .NET Framework >= 2.0. Gjithesi, ka dhe shumė programe qė kėrkojne vesionin 3.5.
    Computer Engineering
    DEU

Olsi
    Anėtarėsuar
    13-02-2006
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    231
    Programi eshte shume i mire. Mua do me hy shume ne pune per te mbajtur shenim shpenzimet qe bej. Po do ishte me mire sikur te kishte ndonje opsion per modifikimin e te dhenave psh:
    - kur shtoj shpenzimet mund te kem bere ndonje gabim dhe dua ta heq, mesa pash ky opsion nuk egziston.

Mgjtht si fillim ishe tull fare. Te lumshin duart.

~Alb-Digital~ Maska e viganv
    Anėtarėsuar
    27-12-2004
    Vendndodhja
    Prishtinė
    Postime
    1,771
    Beje upload tek sendspace.com plz!.

Anėtarėsuar
    18-06-2007
    Postime
    54
    Citim Postuar mė parė nga viganv Lexo Postimin
    Beje upload tek sendspace.com plz!.
    http://www.sendspace.com/file/qexofg
    Computer Engineering
    DEU

Anėtarėsuar
    18-06-2007
    Postime
    54
    Faleminderit pėr sygjerimin Olsir. Do mundohem ta modifikoj sa mė shpejt dhe tė sjell ndonje tė re
    Computer Engineering
    DEU

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    28-12-2007
    Postime
    5
    Citim Postuar mė parė nga Olsir Lexo Postimin
    Programi eshte shume i mire. Mua do me hy shume ne pune per te mbajtur shenim shpenzimet qe bej. Po do ishte me mire sikur te kishte ndonje opsion per modifikimin e te dhenave psh:
    - kur shtoj shpenzimet mund te kem bere ndonje gabim dhe dua ta heq, mesa pash ky opsion nuk egziston.

Mgjtht si fillim ishe tull fare. Te lumshin duart.

Mbeshtes mendimin e Olsir, madje perveē "update" edhe opsioni "delete", eshte i nevojshem.

Ne cdo aplikacion windows-i ose web qe ruan te dhenat ne bazen e te dhenave, jane tashme nje standart funksionet insert, update dhe delete. Ose e thene ndryshe, kudo qe ka insert duhet te kete dhe delete, perndryshe nuk mund te pastrosh kurre databas-in. ( nga nje panel admin-i ose personal)
    Ne raste te veēanta (me shume te dhena), kjo sjell keqadministrim te databas-it, pasi tejmbushet...

Duke iu referuar programit "Shpenzimet e Mia", mbase dikush deshiron ta perdore programin "Shpenzimet e Mia" vetem per periudha te caktuara kohore, psh. shpenzimet e nje viti ose te nje muaji, nderkohe qe shpenzimet e tjera duhet te fshihen nga baza e te dhenave. prandaj qe edhe ketu do te ishte e nevojshme.

Hej soft-master, mos ma ver re , po na e nxir shpejt ate versionin e ri, OK?

Programues
    Anėtarėsuar
    21-02-2006
    Postime
    31
    Pershendetje soft-master
    Esat Pllana 16 vjeq - Mitrovice
    kam gati 4 vite qe ja kom nis me u mar me programim gjegjsisht vb.net dhe ngapak c#(shum pak)

para disa dite ni kusheri me tha "po du me hap nje shitore a mundesh te m,a besh nje program per shitore", Une nuk kam shkuar ne asnje kurs por vetem nga interneti jam mesuar

ne kete program kam ber 1 jave kam marr nje baz ne akses dhe programim e kam punuar ne vb.net tani do ta bej upload ta shihni dhe ju.
    live your day
    ---------------------
    CodeProject Article

Faqja 0 prej 3 FillimFillim 12 FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Dosja e korrupsionit ne sistemin e arsimit shqiptar
    Nga Vasien nė forumin Problematika shqiptare
    Pėrgjigje: 17
    Postimi i Fundit: 03-07-2012, 17:42
  2. Punim Seminarik
    Nga cinderella nė forumin Ekonomi & biznes
    Pėrgjigje: 16
    Postimi i Fundit: 10-07-2009, 19:24
  3. Shpenzimet ne Shqiperi .
    Nga PINK nė forumin Votime dhe sondazhe
    Pėrgjigje: 61
    Postimi i Fundit: 25-07-2006, 02:06
  4. Berisha: Tė ulen tė gjitha shpenzimet e tepėrta tė administratės
    Nga Mateus nė forumin Tema e shtypit tė ditės
    Pėrgjigje: 9
    Postimi i Fundit: 23-12-2005, 06:57
  5. Shpenzimet e deputeteve shqiptare
    Nga Brari nė forumin Problematika shqiptare
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 06-07-2002, 06:49

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •