Close
Faqja 2 prej 3 FillimFillim 123 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 26
    Enraged Maska e Scion
    Anėtarėsuar
    22-07-2008
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    2,296
    Citim Postuar mė parė nga Pushi Lexo Postimin
    Scion. me pelqen stili yt. I thjeshte, i paster, ....shume klasik.

Me shume deshire do ta kisha provuar veren Egnatia :)
    Mos kethehem ne menaxher shitjesh, por Vera egnatia eshte ne shitje besoj ... ndersa konjaku nuk jam fort i sigurt.

Flm per komentet.

*Ne zemer te kam babushi* Maska e *suada*
    Anėtarėsuar
    24-11-2007
    Vendndodhja
    Rruga shishe lagja tap :)
    Postime
    2,355
    Scion me te vertete ke punuar bukur. Pak a shume kemi te njejten pune :)

Unaza sipas gishtit,dashura sipas shpirtit.

Trazuar nen qiellin blu Maska e Blue_sky
    Anėtarėsuar
    29-05-2004
    Postime
    2,300
    Persa i perket design-it...teper industrial dhe komercial. Madje ai 28-kateshi...i tmerrshem! Thjeshte nje bllok betoni me teper.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Blue_sky : 17-08-2008 mė 09:56
    Kam vetem nje limit: qiellin!

Enraged Maska e Scion
    Anėtarėsuar
    22-07-2008
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    2,296

Talking

Citim Postuar mė parė nga Blue_sky Lexo Postimin
    Persa i perket design-it...teper industrial dhe komercial. Madje ai 28-kateshi...i tmerrshem! Thjeshte nje bllok betoni me teper.
    Eh ... sikur te ishin me teper "komerciale" madje edhe ai 28 kateshi te ishte me beton :P, gjithsesi flm per komentin konstruktiv!

Denim Division Maska e Diesel Industry
    Anėtarėsuar
    05-05-2005
    Vendndodhja
    Rome
    Postime
    901
    shishet e veres/konjakut jane rendera apo foto qe i ke perpunuar?...... nqs jane rendera atehere te heq kapelen shoku:)
    Nqs nje dite zgjohesh dhe nuk e sheh diellin, ose dielli je ti vete ose ke vdekur (Jim Morrison)

Enraged Maska e Scion
    Anėtarėsuar
    22-07-2008
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    2,296
    Citim Postuar mė parė nga Diesel Industry Lexo Postimin
    shishet e veres/konjakut jane rendera apo foto qe i ke perpunuar?...... nqs jane rendera atehere te heq kapelen shoku:)
    Rendera me multi-pass, kam shfrytezuar Frame-Buffer te renderit per ekstra perpunim ne Photoshop (Refleksion-Refraksion-Transparency + alpha). Imazhet origjinale jane te madhesise 4000x8000 Pixela, dhe jane te printueshem ne A2 format me 300 DPI.

Anėtarėsuar
    05-05-2005
    Vendndodhja
    Rome
    Postime
    901
    Bravo! Qelqi por edhe lengu kane dale ne menyre te shkelqyer. Por si gjithmone zilia e shqiptarit ben qe ndonjehere ndonjeri te hidhet me ndonje llaf me shume...ashtu,duke e fshehur pas kritikes :)
    Cfare shkolle ke bere dhe me cfare programe punon? 4000X8000px ???? si shume....per nje render me materiale trasparente flas. Me ato permasa jam kurioz te di sa ore te ka ngrene i shkreti (vetem nqs ke ndonje superkompiuter....)
    Ja kalofsh mire.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Diesel Industry : 11-09-2008 mė 07:11
    Nqs nje dite zgjohesh dhe nuk e sheh diellin, ose dielli je ti vete ose ke vdekur (Jim Morrison)

Enraged Maska e Scion
    Anėtarėsuar
    22-07-2008
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    2,296
    Citim Postuar mė parė nga Diesel Industry Lexo Postimin
    Bravo! Qelqi por edhe lengu kane dale ne menyre te shkelqyer. Por si gjithmone zilia e shqiptarit ben qe ndonjehere ndonjeri te hidhet me ndonje llaf me shume...ashtu,duke e fshehur pas kritikes :)
    Cfare shkolle ke bere dhe me cfare programe punon? 4000X8000px ???? si shume....per nje render me materiale trasparente flas. Me ato permasa jam kurioz te di sa ore te ka ngrene i shkreti (vetem nqs ke ndonje superkompiuter....)
    Ja kalofsh mire.
    Kam kryer arkitekturen, dhe jam si te thuash i dyzuar ne punet qe bej (Dizajn dhe Arkitekture).

Problemi i permasave te medha te renderit lidhet me cilesine e shtypit, pershkak se printimi kerkon me shume DPI se thjesht 72 DPI te monitorit,(Jagged Pixel). Te printosh ne 50x70 cm kerkon me shume se sa kam bere une.

Shembull ne 72 DPI (Ndryshe nga 300 dpi) detaj nga formati A4 (Fatkeqesisht A3 dhe A2 qe jane kompozimet originale gjenden tek Ish-Puna ime):

Si kohe renderi me gjith Multipass-Output ka marre jo me shume se 1 ore. Them qe, me shume ka marre kompozimi i gjith shtresave ne Photoshop, Efektet e ndryshme post etj. Sa per PC kjo eshte bere ne nje Quad-Core egzaktesisht para nje viti, dhe sigurisht qe duhet goxha fuqi kompjuterike, ndryshe eshte e pamundur.

Workflow i programeve te perdorur, Luxology Modo 203 > Photoshop > Illustrator (Prepress).
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Scion : 11-09-2008 mė 07:30

Anėtarėsuar
    05-05-2005
    Vendndodhja
    Rome
    Postime
    901
    Pune e shkelqyer....duket qe ne trajtimi i texture te etiketa ketu ne detajet qe ke postuar....
    Uroj te kesh/gjesh ndonje punedhenes qe te dije ta vleresoje sic duhet mundin dhe talentin.
    Edhe ky modo qenka i rezikshem fare, i hodha nje sy galerise uficiale...gjera fantastike.Nuk e di si eshte ne shpejtesi renderimi,po si cilesi ska ca ti kete zili as Vray as Maxell.
    Klm.

Enraged Maska e Scion
    Anėtarėsuar
    22-07-2008
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    2,296
    Faleminderit per komentet tuaja Diesel Industry,
    Modo eshte jo ne rangun e Vray (si Hybrid) ose Maxwell Render - si "Unbiased Rendering" por po te fusim kohen ne Raport dua te theksoj qe me pak mundim mund te arrihet cilesia e ketyre
    dy render-engines, fundja klientet nuk duan tja dine sa kohe ke harxhuar por "a je ne gjendje ta besh shpejt dhe mire". Ne kete aspekt Modo shkelqen, sepse renderon goxha shpejt per 4 core qe kam ne dispozicion ne krahasim me Vray.

Ja dhe nje detaj nga Konjaku,

Me respekt,

Faqja 2 prej 3 FillimFillim 123 FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Alb Design
    Nga The Dardha nė forumin Arti shqiptar
    Pėrgjigje: 64
    Postimi i Fundit: 11-07-2010, 01:17
  2. Propaganda greke triumfon nė SHBA
    Nga BesnikRuka nė forumin Ēėshtja kombėtare
    Pėrgjigje: 45
    Postimi i Fundit: 06-09-2003, 19:36

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •