Kam vene re kohet e fundit qe shume te rinj e te reja pershendesin njeri tjetrin me "Ciao", " Hi ", " Hello"," Hola" etj, etj. Nese jemi Shqipetare kemi gjuhen tone shume te bukur. Dhe jemi te detyruar te perdorim ate. Ata qe i eshte merzitur Shqipja mund te ndrojne kombesi dhe te mos na dalin me ne linje duke na thene se jane Shqipetare. A e dini ju se une kisha mundesi te beja nenshtetesine italiane por vetem per mos te humbur kete shqiptare nuk me pelqeu ta beja? ē'do te benit ju nese ju kerkohej te ndryshonit mbiemrin ? Keshtu eshte edhe ajo pune. Shqiperia vertete eshte duke kaluar kohe te veshtira tani por, ne nuk duhet t'a braktisim ate. Shiheni emrin e ketij Forumi,Kanali dhe Chatti. Ishte ai emer qe me beri te vija mes jush. Por nese une ne ora 1:07 te nates shoh dike duke chattuar me nick" tironsi grek" dhe me te drejte une e pyes ate nese eshte grek apo serb. Dhe njefare niku me jep kick dy here vetem per kete a ju duket e drejte kjo ? Nese jemi Shqipetare duhet te kemi nje diēka komlet tonene. Nuk na ndihmoi as greku dhe as serbi qe te krijojme kete chatt. atehere perse duhet ti bejme reklame lart e poshte atyre te dhoma kryesore? Ne privat bej ēa te duash mo vlla por te dhoma kryesore jo.
Nese kam te drejte ju lutem me shkruani. Nese jo ju lutem me thoni verejtjet tuaja. Me respekt per_qef.
Krijoni Kontakt