Close
Faqja 0 prej 10 FillimFillim 12 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 100
    i/e regjistruar Maska e per_qef
    Anėtarėsuar
    07-12-2002
    Vendndodhja
    parajse
    Postime
    19

Kujt kombesie i perkasim??????

Kam vene re kohet e fundit qe shume te rinj e te reja pershendesin njeri tjetrin me "Ciao", " Hi ", " Hello"," Hola" etj, etj. Nese jemi Shqipetare kemi gjuhen tone shume te bukur. Dhe jemi te detyruar te perdorim ate. Ata qe i eshte merzitur Shqipja mund te ndrojne kombesi dhe te mos na dalin me ne linje duke na thene se jane Shqipetare. A e dini ju se une kisha mundesi te beja nenshtetesine italiane por vetem per mos te humbur kete shqiptare nuk me pelqeu ta beja? ē'do te benit ju nese ju kerkohej te ndryshonit mbiemrin ? Keshtu eshte edhe ajo pune. Shqiperia vertete eshte duke kaluar kohe te veshtira tani por, ne nuk duhet t'a braktisim ate. Shiheni emrin e ketij Forumi,Kanali dhe Chatti. Ishte ai emer qe me beri te vija mes jush. Por nese une ne ora 1:07 te nates shoh dike duke chattuar me nick" tironsi grek" dhe me te drejte une e pyes ate nese eshte grek apo serb. Dhe njefare niku me jep kick dy here vetem per kete a ju duket e drejte kjo ? Nese jemi Shqipetare duhet te kemi nje diēka komlet tonene. Nuk na ndihmoi as greku dhe as serbi qe te krijojme kete chatt. atehere perse duhet ti bejme reklame lart e poshte atyre te dhoma kryesore? Ne privat bej ēa te duash mo vlla por te dhoma kryesore jo.
    Nese kam te drejte ju lutem me shkruani. Nese jo ju lutem me thoni verejtjet tuaja. Me respekt per_qef.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    13-11-2002
    Vendndodhja
    itali/padova
    Postime
    38
    Ke jashtezakonisht te drejte.eshte me te vertet nje teme e gjetur ne te cilen kisha me pase qef qi me marre pjese shoket e atij qe futet ne chat me emrin tiransi grek dhe me i pyt se nga i erdhi ajo ide ac "atdhedashese".
    Megjithate kisha me thane se nuk jane ac shume kisi njerzish "modern"sa te vene ne diskutim kombesine tone.
    Me respekt shkodrani108
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga shkodrani108 : 15-12-2002 mė 18:26
    Rrofte Shqipnia etnike

Anėtarėsuar
    07-12-2002
    Vendndodhja
    parajse
    Postime
    19
    Nuk ka njeri qe te veri ne diskutim kombesine tone. Por keta njerez kane kombesine shqipetare por ne te vertet kush e di se ēa gjaku kane. Kombesia dhe prejardhja jene dy gjera krejt ndryshe. Ne fund nuk kam ndonje kunj me tironsin grek pasi vura re qe ai reagoi shume mire dhe e ndroi menjehere nickun. Por me vjen inat me nje nga operatoret qe ate nate kishte dale me nick niku. Ai me dha kick mua vetem pse po i thosha tiransit te ndryshonte nickun. Nese une po e ofendoja , po e perbuzja qpo verejtja ime ishte pa vend atehere do isha dakort per ate mase. Por kur une i kerkoj dikujt qe te prezantohet siēduhet (se jemi shqiptare ne fund te fundit) ai si guxon te me japi nje mase te tille ? Pra kemi dhe ca gangstera ne rrallet e operatoreve.
    Ne jemi nje nga popujt me te vjeter ne ballkan. Kemi tradita dhe kulture te pa krahasueshme . Qendrojme me lart se te tjeret.
    Po te na krahasosh me greket italianet etj, kultura e tyre le shume per te deshiruar. Kemi gjithēka na nevojitet dhe s'kemi pse perdorim gjuhen dhe asnje gje tjeter qe i perket kultures se tyre. Peraq me teper qe ketu jemi per te folur vetem me shqiptaret. Kush ka deshire te hyj ne chatet e huaja dhe te beje ē'te doje. A keni pare ndonje grek qe te degjoj muzike te huaj ?
    Shqiptare jo e jo por as angleze apo latine jo. Kurse ne dgjojme muzike greke madje dhe ata qe s'dine gjuhen. Degjoni muzike Shqiptare njhere se ndoshta e keni harruar. Mesoni historine e Shqiperise se ndoshta nuk e dini. Ky ishte mesazhi im per ta!
    Ju pershendes te gjitheve!

hej ke shume te drejte per qejf
    un i perdor te gjitha
    por ajo qe me pelqen me shume eshte
    CKEMI ????
    tingellon shume bukur kur e perdor
    e dua shumeeeeeeeee
    Im so crazy in love

jam shume e lumtur dhe krenare
    qe jam shqiptare
    ketu ku jetoj une doja ti thoja vetem nji fjale ketyre shqipetareve
    qe hiqen Si Italiane.
    LAT NAM
    jo per ndonje gje per keta te uruaret nuk din as italisht
    dhe kur u flasin ITalianet italisht
    u thone qe ne jemi italian por nuk flasim Italisht mire
    se kemi jetuar ne Ballesh
    hahhahahaah
    kaq kisha per te thene
    ja kalofshi sa me mire
    Im so crazy in love

Anėtarėsuar
    07-12-2002
    Vendndodhja
    parajse
    Postime
    19
    Ilda hallall ta befte zoti ty! U gezova shume kur lexova pergjigjen tende. Dhe sikur te ishin te gjithe shqiptaret keshtu si ti kush e di se ku do ishim sot. Ndoshta do te ishim te gjithe ne Shqiperi dhe s'do te na mungonte gje atje. S'do te detyroheshim te merrnim rruget.
    Jemi vet ne shqiptaret qe kemi ne dore te ndryshojme vendin tone dhe asnje tjter. Por kjo nuk arrihet duke bere si majmune. Duke kopjuar xhestet e tyre dhe duke folur gjuhen e tyre me njeri tjetrin pasi ne kemi kulturen tone .

Ju uroj gjithe te mirat!
    Me respekt per_qef.

Faleminderit PER_QEF
    je shume i mire dhe un te uroj fat
    Dhe lumturi ne jete
    Dhe zoti te bashkofte vetem me njerez te mire
    dhe ato qe te do zemra sa me shume
    Ta kam me gjithe shpirt
    se me te vertete ke hapur nji teme
    shume reale dhe te sinqerte
    i kalofsh sa me mire festat
    dhe te uroj
    Ilda
    Im so crazy in love

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    13-12-2002
    Vendndodhja
    Angli
    Postime
    14
    Ore patriot i flakte nga po flet nga MILANO apo nga FIRENCE? PO ik ore i uruar ne MEMEDHE , edhe atje jeto meso puno , ha pi edhe atje flit per patriotizem . Cte ka detyruar tja mbathesh nga koka kembet ne dhe te huaj ? Me vjen per te ardhur keq, se per patriotizem flasin te tere emigrantet , nderkohe qe ato qe jane ne MEMEDHE , flasin per tu bere EMIGRANTE. Pak si ironi e fatit, me duket. Edhe ti o EMIGRANT qe paske mohuar pashaporten ITALIANE sepse qenke shume patriot, ik njehere ne MEMEDHE, edhe ha DHE, edhe pasi te ngopesh me DHE, futja ne vrap tek DYRET e ndonje AMBASADE edhe flej atje per te marre ndonje vize qe te ikesh nga syte kembet, per te mos u kthyer me kurre.
    Irioni e fatit kjo apo mos patriotizem kete veshtire per ta dalluar. Nder shekuj patriotet shqiptare kane qene ne MERGIM-fat i keq.
    Kur kombi ne rrezik flisnin nga jashte atdheut. Kur u rregullonte, vinin me vrap per te marre ndonje cope. IRIONI E FATIT...
    Boll me patriotizma te kote. Vrej punen edhe ec ne rrugen tate. leri njerzit te lire. kur kombi te jete ne rrezik trego patriotizmin duke shkuar atje per ta ndihmuar edhe jo duke perfituar edhe ikur jashte per te bere shkolle, pune apo qofte edhe per te jetuar.
    te faleminderit

Riandra
    qenke per gjumesh ti me duket mua
    ai nuk po u thot njerezve te kthehen ne Shqiperi
    ai po thot mos mehoni shqiperine
    mos mohoni kombesine tuaj
    apo te djeg ty se e ke mehuar per veten tate
    mos u fut ne teme kur ste pelqen
    Im so crazy in love

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    13-12-2002
    Vendndodhja
    Angli
    Postime
    14
    Mohuar e kam mohur qekur u largova nga shqiperia kete donje te dinje ?
    Pse mos me mendo mua fizikisht ne angli edhe menderisht ne shqiperi? Menderisht jam ne shqiperi sepse kam prinderit, po per gje tjeter, jo mi goc aspak, Anglia me beri njeri, ku kam personalitetin tim , jam dikush qe me degjohet zeri. Ku dal ne rruge pa frike. Cfare te kujtoj nga shqiperia , kafshet , qe po hajne njeri tjetrin ????? .. paskemi koncepte te kunderta. Po punoj jetoj ne nje vend qe me dha mundesite, me dha pashaporten edhe me beri njeri ,. Shqiperia me futi shkelmin edhe me nxorri jashte, me injoroi, cfare pershtypjesh kam per ate vend une per ato njerez ??

Faqja 0 prej 10 FillimFillim 12 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Greqia u jep shtetėsinė minoritarėve
    Nga DYDRINAS nė forumin Tema e shtypit tė ditės
    Pėrgjigje: 411
    Postimi i Fundit: 12-03-2008, 06:59
  2. Berisha: "Do t'u njohim shtetėsinė greke minoritetit"
    Nga honzik nė forumin Tema e shtypit tė ditės
    Pėrgjigje: 63
    Postimi i Fundit: 11-09-2005, 11:26
  3. Minoritetet dhe te drejtat e tyre.
    Nga Enri nė forumin Problematika shqiptare
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 06-05-2003, 11:39
  4. Minoritetet dhe tė drejtat e tyre
    Nga shendelli nė forumin Arkeologji/antropologji
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 06-05-2003, 07:55
  5. Anekdota me e forte nder kombesi te ndryshme
    Nga glaukus 001 nė forumin Humor shqiptar
    Pėrgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 29-10-2002, 00:01

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •