Close
Faqja 0 prej 2 FillimFillim 12 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 16
    i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    03-06-2007
    Vendndodhja
    Kosove
    Postime
    31

a ka dashuri vetem nese ka vlera ?

une nuk jam i dashuruar ndoshta mund te jem gabim, por megjithat provojm te ndajm mendime,

me vler dua te kuptoj : bukuria, sinqeriteti, interesat. perputhjet ne ide botkuptim, etj etj.
    une gjithon mendoj qe dashuri mund te ket aty ku ka vlera te te dyte, une nuk besoj ne dashuri aty ku ska vlera te as njeri . mendoj per deri sa vlerat qe posedon nje mashkull i pelqej nje femre, dhe vlerat qe ka nje femer i pelqejn nje mashkulli aty mendoj qe gjith ka dashuri , edhe ate nese qato vlera rigjenerohen gjithmon ,

ajo qe njerzit thojn kur e do sja vet vlerat, une nuk pe kuptoj qysh pe do pa ja vet vlerat, kjo ndodh ama kjo sa dashuri kjo eshte pasion qe shuhet me te perfunduar ne shtrat.

une definitivisht nuk besoj ne dashuri te perjtshme te krijuar nga spontanitiviteti
    por besoj ne dashuri te pejetshme te krijuar nga perputhshemria e qatynev vlerav.

jepni ndonje mendim si do qoft.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    16-11-2005
    Postime
    8,691
    Jam dakord me ty behar07.

not exist Maska e skender76
    Anėtarėsuar
    10-06-2003
    Vendndodhja
    Sa me larg Shqiperise...
    Postime
    4,790
    Ti behar07 thu qe:
    1-Pasion qe shuhet me te perfunduar ne shtrat.
    2-une definitivisht nuk besoj ne dashuri te perjtshme te krijuar nga spontanitiviteti
    3-por besoj ne dashuri te pejetshme te krijuar nga perputhshemria e qatynev vlerav

1- N.q.se shuhet me te perfunduar ne shtrat, ajo s'quhet fare dashni jo me dashni e perjetshme, thjesht terheqje seksuale.
    2- Dashnia ka patjeter dicka "magjike" mrena ose sic e qun ti "spontane", por eshte thjesht shkendija qe nez inetresin per ni person, por sigurisht jane mnyrat e t'menumit, reagimit ndaj problemeve te nryshme, interesat e perbashketa, perkushtimi ndaj njeri-tjetrit etj.etj. qe forcojn ket ndjenj.
    3- N.q.se nisesh nga anasjeltas, ose me mir nga vlerat e nje personi, mund ti vesh cdo emer qe don ti por t'jesh i sigurt qe se ka emrin dashni.
    DASHNI E PERJETSHME asht fjal e madhe, duhet me konsideru se eshte dicka qe ndertohet dit per dit , dhe jo si dicka e e gjen te gatshme, qe t'pret ty mas dere.......

£u & £i Maska e xlindax
    Anėtarėsuar
    10-02-2007
    Vendndodhja
    Italy
    Postime
    733
    Citim Postuar mė parė nga behar07 Lexo Postimin

me vler dua te kuptoj : bukuria, sinqeriteti, interesat. perputhjet ne ide botkuptim, etj etj.
    Ka dashuri dhe nese s'ka vlera
    Mjafton te dish te genjesh, ta siguroj une
    Ogni xsona che passa nella mia vita č unica...
    Xkč lascia un poco di se..
    E prende un poco di me.

… ßriläntě … ΅ Ų λŁŁї Ϊм Maska e [Perla]
    Anėtarėsuar
    07-09-2006
    Vendndodhja
    Aconteceu !!! Estava escrito assim...
    Postime
    6,577
    Citim Postuar mė parė nga pulcina86 Lexo Postimin
    Ka dashuri dhe nese s'ka vlera
    Mjafton te dish te genjesh, ta siguroj une
    Mund te kete dashuri me genjeshtra ?!
    Un amigo verdadero es algien que cree en ti aunque tu hayas dejado de creer en ti mismo.

£u & £i Maska e xlindax
    Anėtarėsuar
    10-02-2007
    Vendndodhja
    Italy
    Postime
    733
    Citim Postuar mė parė nga [Perla] Lexo Postimin
    Mund te kete dashuri me genjeshtra ?!
    Po.
    Se ka njerez qe genjejn te thon ashu e te thon keshtu e ti mendon se eshte vertet tip i hapur, tip qe te respekton, i sinqert etj etj... e ti thua: ui ui E GJETA VANGJEL
    dmth mendon se eshte vertet keshtu e ti dashurohesh e ndoshta dhe ai..(NDOSHTA)
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga xlindax : 23-07-2008 mė 15:32
    Ogni xsona che passa nella mia vita č unica...
    Xkč lascia un poco di se..
    E prende un poco di me.

Not Interested ! Maska e Marijuana85
    Anėtarėsuar
    13-01-2007
    Vendndodhja
    Home for a while and soon back to U.K :)
    Postime
    683
    Po.
    Se ka njerez qe genjejn te thon ashu e te thon keshtu e ti mendon se eshte vertet tip i hapur, tip qe te respekton, i sinqert etj etj... e ti thua: ui ui E GJETA VANGJEL

Po mire moj puclina86, por mund te jete se edhe nuk genjen mirepo ai personi nuk te beson, as sdon t'ja din a e ke me te vertete a jo ...
    Behar07, keto vlera te bejn ta duash dike ... sepse keto tregojn se keni gje te perbashket, se te pelqejn principat e tina/asaj
    Kjo dashuria e krijuar nga spontaniviteti ( Love at first sight si thojn anglezet ) eshte thjeshte diqka fizik se nuk zgat shume.

Ja mendimi im.
    M85
    Think only of the past as its remembrance gives you pleasure. J. Austen

Self Confidence Maska e Gimi3
    Anėtarėsuar
    24-10-2006
    Vendndodhja
    Atje ku Fati i pėrcjell Guximtarėt !
    Postime
    1,028
    Po.
    Pershendetje pulcina86 ,

Plotesisht pajtohem me mendimin tend , kur eshte puna per shoqeri & dashuri nuk duhet te kete genjeshtra edhe pse disa e konsiderojne " gje normale " te genjejne, mirepo ne shoqeri & dashuri duhet sinqeritet edhe perkushtim ndaj personit qe e don e jo plote perralla te rreme ... une nuk e kuptoj cfare deshirojne njerezit te arrijne me genjeshtra ?!?
    Njerezit qe e kane " hobi " genjeshtren ata vetem ia ulin autoritetin vetes , njerezit i largojne nga vetja per fajin e tyre , nuk i beson askush edhe ne fund behen shoke me vetmine.

Respekte.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Gimi3 : 23-07-2008 mė 18:01
    Fitorja Vjen Me Durim , Gėzimi Vjen Pas Dėshprimit Dhe Pas Ēdo Veshtirėsie Ka Lehtėsim .

Not Interested ! Maska e Marijuana85
    Anėtarėsuar
    13-01-2007
    Vendndodhja
    Home for a while and soon back to U.K :)
    Postime
    683
    Citim Postuar mė parė nga Gimi3 Lexo Postimin
    Pershendetje pulcina86 ,

Plotesisht pajtohem me mendimin tend , kur eshte puna per shoqeri & dashuri nuk duhet te kete genjeshtra edhe pse disa e konsiderojne " gje normale " te genjejne, mirepo ne dashuri duhet sinqeritet edhe perkushtim ndaj personit qe e don e jo plote perralla te rreme ... une nuk e kuptoj cfare deshirojne njerezit te arrijne me genjeshtra ?!?
    Njerezit qe e kane " hobi " genjeshtren ata vetem ia ulin autoritetin vetes , njerezit i largojne nga vetja per fajin e tyre , nuk i beson askush edhe ne fund behen shoke me vetmine.

Respekte.
    Me fal, por je gabim Gimi3 ... cfare dojn te arrijne me genjeshtra?? ata njerez e rrejn veten asgje me teper.
    E kur u be genjeshtra "hobi" te lutem ?? jo, ka ca njerez se thojn gjera dhe nuk i kupton tjetri apo ndoshta nuk don ta kutpon, si thua ti?
    Mirepo mos harro se mund te ndodhin edhe keqkuptime ne nje lidhje, ka shume arsyje per kete qe sdo ti permendi ... dikush se ska shume eksperienc ne dashuri, nuk din se si duhet vepruar dhe nuk i shprehn ndejnat e veta ne menyren e duhur ...
    E pranoj se genjeshtra eshte teper teper e keqe per nje lidhje mirepo dikush se te don me te vertete mundohet te te kupton dhe nuk te akuzon per gjithqka se ndodh.
    Respekte.
    Marijuana85
    Think only of the past as its remembrance gives you pleasure. J. Austen

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    16-11-2005
    Postime
    8,691
    Po.
    kjo eshte e vertete, por tema nuk trajton pyetjen "a mund te genjesh apo jo" por e thjeshton pak ne hipotezen e nje lidhjeje e sinqerte dmth pa hile.

Faqja 0 prej 2 FillimFillim 12 FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Pėrkufizimi i dashurisė!!
    Nga Shpirt Njeriu nė forumin Nė kėrkim tė romancės
    Pėrgjigje: 234
    Postimi i Fundit: 21-05-2024, 15:09
  2. Ardian-Christian Kyēyku
    Nga Eagle nė forumin Shkrimtarė shqiptarė
    Pėrgjigje: 29
    Postimi i Fundit: 05-09-2012, 10:35
  3. Ceshtja e lirise Ndertrinitare
    Nga NoName nė forumin Komuniteti katolik
    Pėrgjigje: 6
    Postimi i Fundit: 11-07-2006, 11:51
  4. Koncepti i Dashurisė Kristiane
    Nga Albo nė forumin Komuniteti orthodhoks
    Pėrgjigje: 7
    Postimi i Fundit: 14-08-2005, 19:05
  5. Ja dhe nje tjeter, per Dashurine
    Nga green nė forumin Nė kėrkim tė romancės
    Pėrgjigje: 11
    Postimi i Fundit: 25-03-2005, 15:25

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •