Tri detyra detyrat më të rënda të kësaj bote janë : ta shpërbëlesh urrejtjen me dashuri, pranimi i të pamundëshmes dhe thënia - unë isha gabim.
Tri detyra detyrat më të rënda të kësaj bote janë : ta shpërbëlesh urrejtjen me dashuri, pranimi i të pamundëshmes dhe thënia - unë isha gabim.
dua pothuajse gjithcka
urrej pothuajse asgje
NESSUNA VITA PUO' DIRSI COMPLETA SENZA UN PIZZICO DI FOLLIA (COELHO)
Dua ate qe me nevojitet
Urrej ato qe me nderpresin rrugen per te marre ate qe me nevojitet.
There is no never ending banquet under the sun. All good things must come to an end.
Te dua TY
Urrej faktin qe me largove nga jeta jote
Mos ua bej te tjereve ç'ka s'do te doje qe te tjeret te ta benin ty...
dua nje , urrej asnje !!!
YoUr DrEaM Is YoUr DeStInY...
Dua Jeten, Urrej Genjeshtrat, Pabesine,Hipokrizine........... dhe me shume nga te gjitha Vdekjen.
Dua : dashurine,besimin,sinqeritetin,pastertine,ledhatim et,perqafimet,puthjet,djellin,plazhin,ciltersine,m uziken,gjumin,baletin,familjen, dike....
Urrej :
genjeshtren,tradhtimin,ironin,egoizmin,hipokrizin, ata/o qe flasin shume por ne te vertet s'thone asgje interesante,cdo lloj kafshe, pa drejtsite,pabesine,semundjet,ndjeshmerine qe kam, lotet, shiun...,dike...
Dashuroj...
Veten,prinderit e mi,rrethin e gjere familjar ,shoqerin time te vogel,naten,vetmin,ecjen ne erresir,gjumin e dites,duhanin,muziken,vallzimin,patinazhin,boren,k arakteret e forta,moralin,njerezit qe flasin pak,fajlet e bukura e te matura,mengjesin ne pranvere te shoqeruar me pak rreze dielli,krijesat e pafajshme-femijet,jeten e nates,enderrat e bukura ne gjume qe nuk dua te zgjohem nga to,gezimin,hidherimi,faljen ect
Urrej...
veten ndonjeher,njerezit qe flasin me ze te lart,njerezit e dobet,frikacaket,mosmirnjohesit,dhunen,shpifjet,tr illimet,mashtrimet,interesin e tepruar,
Krijoni Kontakt