Close
Faqja 0 prej 4 FillimFillim 12 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 38
    MiLaNisT Maska e sLimShady
    Anëtarësuar
    22-04-2004
    Vendndodhja
    Shif ka mrapa m'ke
    Postime
    1,116

A jané vetém meshkujt ata qé paguajné?!

Jam kurreshtar te di dhe mendimet e juaja,pse gjithmone meshkujt duhet tju pagujn femrave? A thu kaq qylse jane? LOL

E di pse e bej ket pyetje? Sepse kur vjen puna per te drejtat i duan 50/50,kur vje puna me pagu sdun asigjo 100% meshkujt. A eshte e drejte?

Diskutim te mbare pa therrje
    M&M

Aq me plas... Maska e Sa Kot
    Anëtarësuar
    19-12-2005
    Postime
    1,044

Talking

Citim Postuar më parë nga sLimShady Lexo Postimin
    Jam kurreshtar te di dhe mendimet e juaja,pse gjithmone meshkujt duhet tju pagujn femrave? A thu kaq qylse jane? LOL

E di pse e bej ket pyetje? Sepse kur vjen puna per te drejtat i duan 50/50,kur vje puna me pagu sdun asigjo 100% meshkujt. A eshte e drejte?

Diskutim te mbare pa therrje
    Ose je ti ndonje tip bosi, ose po shkon me vajza qe nuk te vleresojne ne menyre te barabarte.

Drejtesia eshte relative ne te tilla raste.
    As qe du me dit!

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    03-06-2007
    Vendndodhja
    Kosove
    Postime
    31
    nuk mendoj qe ktu eshte pune barazie apo mos barazie, por kjo eshte gje e nderlidhur me shume me iden se mashkulli apo burri gjithnje ka timonin per qdo gje, te kujtojm pak natyren e but tek femrat, dhe kuptoj qe edhe ket gje duhet te bej mashkulli, por nuk prish pune edhe po ta beje femra ate pages,

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    19-06-2003
    Postime
    2,796
    Ne takimet e para eshte edukat te paguaj mashkulli. Po nqs eshte ndo nje rast special ku mashkulli eshte homeless apo sakat (lol) ska pse mos te paguaj femra...

Me von nqs lidhesh me ate person ska pse te diskutohet kush do paguaj...dihet qe ca here ai ca here un. Zakonisht kur vemi per coffees, movies dhe vende ku nuk eshte shume shtrenjt paguaj un. Per restorante te shtrenjta, udhetime etc ai, por nqs nuk ka tamam lek ne moment e plotesoj. Si thash ska pse te diskutohet kush do paguaj. Ai ben me shume lek nga un kshuqe e ve doren ne xhep me shume. Un kur kam sme vjen gjyna ta harxhoj lekun per te .
    Ju cunat nqs u vjen gjyna per lekun qe harxhoni per nje femer atehere zgjidhni me mire me ca lloj femrash dilni. Se ka ca nga ato qe dalin me lloj lloj meshkujsh kot sa per te ngren ne vende te shtrenjta per free.

100%Shqiptar Maska e DJAL_PELIVAN
    Anëtarësuar
    04-12-2006
    Vendndodhja
    Texas USA
    Postime
    291
    Citim Postuar më parë nga FierAkja143 Lexo Postimin
    Ne takimet e para eshte edukat te paguaj mashkulli. Po nqs eshte ndo nje rast special ku mashkulli eshte homeless apo sakat (lol) ska pse mos te paguaj femra...

Me von nqs lidhesh me ate person ska pse te diskutohet kush do paguaj...dihet qe ca here ai ca here un. Zakonisht kur vemi per coffees, movies dhe vende ku nuk eshte shume shtrenjt paguaj un. Per restorante te shtrenjta, udhetime etc ai, por nqs nuk ka tamam lek ne moment e plotesoj. Si thash ska pse te diskutohet kush do paguaj. Ai ben me shume lek nga un kshuqe e ve doren ne xhep me shume. Un kur kam sme vjen gjyna ta harxhoj lekun per te .
    Ju cunat nqs u vjen gjyna per lekun qe harxhoni per nje femer atehere zgjidhni me mire me ca lloj femrash dilni. Se ka ca nga ato qe dalin me lloj lloj meshkujsh kot sa per te ngren ne vende te shtrenjta per free.
    Pranaj Femrat i bejne te shpeshta Takimet e para {Kuptohet}
    BanDa-BuTueSi

Wilma Maska e xhuliana
    Anëtarësuar
    15-12-2006
    Vendndodhja
    Emilia-Romagna
    Postime
    824
    Citim Postuar më parë nga sLimShady Lexo Postimin
    Jam kurreshtar te di dhe mendimet e juaja,pse gjithmone meshkujt duhet tju pagujn femrave?

Nga e nxorre kete????
    La Lussuria, La Superbia e L'Avarizia ostacolano il Pentimento

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    16-11-2005
    Postime
    8,691
    Per sa me perket per mua gjithmone kane paguar femrat, jo per gje po e shohin kshu si i vorfen qe jam dhe e vene doren ne zemer.

… ßriläntě … ΅ Ø λŁŁї Ϊм Maska e [Perla]
    Anëtarësuar
    07-09-2006
    Vendndodhja
    Aconteceu !!! Estava escrito assim...
    Postime
    6,577
    Nuk eshte e vertete qe paguajne vetem meshkujt. Kur ulesh me dike ne tavoline nuk llogarit ate qe do pije por biseden me te, se fundja nuk ka ngel njeri keq per nje kafe qyl. me duket absurde.
    Un amigo verdadero es algien que cree en ti aunque tu hayas dejado de creer en ti mismo.

..She is so cute... Maska e jessi89
    Anëtarësuar
    25-08-2003
    Postime
    955
    Nqs e ftoj une per kafe ,domosdo qe do paguaj une.Por kur ndodh qe te fton Ai dhe pret qe te paguash Ti,kjo nuk shkon(edhe ndodh,mua jo).
    Kur jemi shume shoqeri,sejcili porosit e paguan vec...lol
    Wild and crazy can't be lazy

***VIP***
    Anëtarësuar
    26-08-2008
    Postime
    800
    varet kush e ben ftesen. Po e ftova une per kafe dihet qe une do i paguaj, po me ftoi ajo, ajo ti paguaj. Heren e pare zakonisht jemi ne meshkujt qe e ftojme per kafe dhe paguajme, por nje here dy here se po e beri rruge aha ke per te ngelur me duar ne xhepa.
    Moderator, e di vet ti...

Faqja 0 prej 4 FillimFillim 12 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Objektet fluturuese të paidentifikuara, UFO
    Nga Darius në forumin Shkenca dhe jeta
    Përgjigje: 1059
    Postimi i Fundit: 01-04-2024, 14:01
  2. Femrat dhe meshkujt komunikojnë ndryshe
    Nga Xhuxhumaku në forumin Filozofi-psikologji-sociologji
    Përgjigje: 10
    Postimi i Fundit: 17-04-2009, 10:51
  3. Meshkujt, frikë nga “gjinekologu”
    Nga Davius në forumin Mjeku për ju
    Përgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 05-02-2007, 12:44
  4. Meshkujt vijnë nga Marsi, femrat nga Afërdita’.
    Nga Tirana në forumin Grupmoshat e komunitetit
    Përgjigje: 23
    Postimi i Fundit: 07-11-2005, 13:31

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •