Egziston diskriminimi i klasave ekonomike ne Shqiperi dhe nese po cfar influencimi ka ne shoqerin ton???
Mund te jepi mendimet tuaj....
Egziston diskriminimi i klasave ekonomike ne Shqiperi dhe nese po cfar influencimi ka ne shoqerin ton???
Mund te jepi mendimet tuaj....
i love u elbasanboy u are my life
duke u ritur ne UK qe ne nji mosh shum te vogel nuk kam patur shume access ne diskriminimin e klasave ne Shqiperi por kjo nuk do te thot qe nuk kam njohuri. Mendoj se diskriminimi i klasave ekonomike eshte nji problem shum i madh ne shoqerin Shqipetare, kete diskriminim e eksperiencojn vecenarisht femrat dhe femijet. Shqiperia eshte republik parlamentare per ekonomikin marketare, dhe eshte deri diku demokraci aktive. Gjykimet jan independe ne ligje, por kuropsioni dhe limitimi i qeveris shqipetare i ka then shoqeris ton jo nji barazim standard.
duke u ritur ne UK qe ne nji mosh shum te vogel nuk kam patur shume access ne diskriminimin e klasave ne Shqiperi por kjo nuk do te thot qe nuk kam njohuri. Mendoj se diskriminimi i klasave ekonomike eshte nji problem shum i madh ne shoqerin Shqipetare, kete diskriminim e eksperiencojn vecenarisht femrat dhe femijet. Shqiperia eshte republik parlamentare per ekonomikin marketare, dhe eshte deri diku demokraci aktive. Gjykimet jan independe ne ligje, por kuropsioni dhe limitimi i qeveris shqipetare i ka then shoqeris ton jo nji barazim standard.
eliza ke hapur nje tem qe ja vlen vertete te komentosh per kte tem..
Por edhe e vertete qe ktu esht diskrimini i klasave ekonomike esht per tu deshiruar dhe jo me kot shum shqiptar kan marr emigrimi si zidhjen je jetes ekonomike.Kjo per vet fakti qe te gjith pushtetaret mendoj vetem per veten e tyre dhe jo per popullin e thjesht...
Ligjet as qe nuk egzistojne ktu korrupsioni esht gjera e par qe mendonje pushtetaret ne momentin qe marrin nje post...
Ktu luhet me shum per karriken sesa per gjendjen e popullit
pra klasa ekonomike esht problemi me i madh per popullin e thjesht sesa per pushtetaret...
ne vend qe gjeveria te mundohet te krijo nje marketing ktu ne shqiperi dhe se si mund ta rrisin klasen ekonomike por mendoje sesi mund te vjellin me shum e me shum
Do zoti qe kjo gje te ndryshoj sa me shpjet te jet e mundur qe edhe klasa ekonomike te rritet ne shqiperi....
Gjithcka qe kam gjithcka qe me rethon esht per.........
Diskriminimi eshte plage e paragjykimeve te vjetra dhe eshte e pamundur qe ai te zhduket sidomos ne nje shoqeri akoma te paqendrueshme si kjo e jona.
Une do te thoja se me teper sesa diskriminimi i grave ne shoqerine shqiptare vihet re nje tendence diskriminuese dhe paragjykuese e brezit te vjeter kundrejt te riut.
Pretendimet e brezave te vjeter se posedojne me teper eksperience dhe aftesi i ben ata te ndjehen te pazevendesueshem. Nga kjo pikepamje vleresimi qe i behet te rinjve ne fusha dhe profile te ndryshme pune eshte diskriminues dhe aspak inkurajues per ta.
Ky fakt dekurajon te rinjte, lejon hapesira per abuzim e ne te njejten kohe nuk sherben aspak per mire ne jeten ekonomike te vendit.
»« ¤ »«Ź£ŠŲ®ĀŠŲ»« ¤ »«
Krijoni Kontakt