mos luj se sta quj
Kurre nuk do te lija gjithshka per dashurine.
Hapu Shoqe Se Skom Frenaaa.
JO, nuk mund te le gjithcka, vetem se per momentin mendoj se ajo femer eshte ber per mua. Eshte mashtrim i rastit, so!!
There is no never ending banquet under the sun. All good things must come to an end.
me kte qe po thua i bie qe ti tmos dashurohesh asnjeher sepse ne mendjen tende do te jet perher ai mendim qe DASHURIA ESHT MASHTRIM
e si na qenka dashuria mashtrim....
jam i mendimi qe prindit nuk duhen ti lesh por do ti beja qe ato te kuptojne qe esht jeta ime dhe mund te vendos vet por do te pranoja keshilla prejt tyrve por jo te vendosin ato per jeten time...pra me nje mirkuptim prinder femi mund te zidhet gjithcka
Gjithcka qe kam gjithcka qe me rethon esht per.........
Mos thuaj "ne" .. fol per vete.Dashuria eshte gjeja me e bukur ne bot.
Mashtruset jemi ne!
There is no never ending banquet under the sun. All good things must come to an end.
Nė jetė ka gjėra tė lėnshme, ka gjėra tė palėnshme pėr hir tė dashurisė... por ajo qė gjithnjė ka ndodhur nė shekuj ėshtė fakti qė seicili ndahet nga trungu bazė familjar pėr tė krijuar trungun e tij familjar. Problematika shqiptare ėshtė se gjithkushi pėrzihet dashje pa dashje dhe vend e pa vend nė zgjedhjet e jetės sė fėmijėve tė tyre... Do kalojė dhe kjo me kohėn e ne do kėnaqemi me faktin e dijenisė nga kemi fėmijėt dhe thjesht me kė janė duke u shoqėruar ose jetuar... tė tjerat le ti zgjidhin vetė.
Mendimi im ky.
Elna!
Krijoni Kontakt