Ne asnje menyre.
Si te lesh familjen, shoqerine....apo dhe gjera te tjera thjesht per nje femer apo per hir te dashurise.
Ne asnje menyre.
Si te lesh familjen, shoqerine....apo dhe gjera te tjera thjesht per nje femer apo per hir te dashurise.
If you tell a big enough lie and tell it frequently enough, it will be believed.
nuk paske dashuruar as nji here?
njof qe i kan len familiet dhe nuk kan folur nja 1 ose 2 vite por pastaj gjithcka shkoj ne rregull...se femia esht femi dhe prindri esht prinder dhe nuk besoj qe ka qe nuk flasin gjith jeten me njeri tjetrin...une nuk njof...une per vete nuk edi a do e leja nuk mundem te them as po as jo por me then te drejten me shume ke jo jam nuk do i lija......
zemra ime tull shpirti jot llac dashurija jon pallat 15 kac
Me ka ndodhur te me thone te iki dhe te braktis gjithcka, nuk e kam bere as kam ndermend ta bej, familja eshte e shenjte per mua . Nuk do ja falja vetes nje gabim te tille .
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Tina25 : 22-07-2008 mė 10:46 Arsyeja: gabim
Moj...ti mund te kesh njojtur ke te duash, po te besh kete veprim per hir te dashurise eshte gje e pamenduar mire dhe behesh pishman si dreqi me vone. Ata qe ke njofur pyeti nqf se jan bere pishman apo sjan bere.
Te jete femra me e bukur,femra me e zgjuar dhe me e shkolluar e botes, qe un perpara familjes nuk e ve.
Se kam dashuruar apo jo ske nga ta dish. Por duhet te dish vetem nje gje:
Qe kur dashuroj, syte i mbaj hap gjith kohen...dhe jo me sy mbyllur.
Kuptoja mire thelbin e ksaj fjalis se fundit.
If you tell a big enough lie and tell it frequently enough, it will be believed.
S'duhet te vihen ne te njejten peshore asniher............Familja asht e pazevendsushme.............por duhet ti njifet hapsina seciles, nuk duhet me i ngaterru me njana-tjetren, dhe rregullatori je vetem ti ............Duhet me gjet mnyrat e dialogimit.......Ktu vihet n'prov edhe aftsia jote per menaxhimin e situatave te tilla......Nese familja nuk esht dakort, duhet te ket arsye, dhe n.q.se nuk jan bindse, te takon ty me i tregu te kunderten......Familjen e ke afer ne t'mir e ne 'tkeq....................DIN CFAR LEN, POR S'DIN CFAR GJEN.
Nuk do lija gjithcka. Ndoshta nuk do degjoja familjen deri ne fund, por do arsyetoja disi per te bere nje hap kaq te madh per dashurine...
La vita č bella...
kur prinderit jan te bindem dhe ste lejn te marresh frym ske ca te besh:f ol,ziu,tregoj cdo gje po prap nuk mushen?ti thuash po te lej zemer se mami im sdon??pff....un i kam ler nje here dhe zgjodha dashurin: me von kuptova qe nuk ishte dashuri,cdo gje koti..po te pakten e pervova dhe mun ta them i bindem ket, jo si disa qe tremen nga hija vet dhe rrin duke then tani "po sikur..e nqofse se.."
rob koti: mos te dish as ca don nga jeta dhe mos te kesh fuqi te ndjekesh enderrat tuaja dhe te perballosh problemet qe jeta te drejton!!
ah me prinderit jam prap se me ata prap pajtohesh,edhe vite te kalojn po ata nuk te harrojn,dera hap ngel..po me robin e zemres po u prishe,ske me si te rrugullohesh!!
mos luj se sta quj
mos lini asgje dhe asnjeri per dashurine, sepse dashuria eshte mashtrim
NESSUNA VITA PUO' DIRSI COMPLETA SENZA UN PIZZICO DI FOLLIA (COELHO)
Krijoni Kontakt