Kjo edhe per te gjith
A do te donit le linitGJITHCKA vetem per te gjene perher ne krah te njeriut qe doni me shum...Psh te linit familjen nese familja juaj nuk do te ishte dakort per partner/in en tuaj...
Kjo edhe per te gjith
A do te donit le linitGJITHCKA vetem per te gjene perher ne krah te njeriut qe doni me shum...Psh te linit familjen nese familja juaj nuk do te ishte dakort per partner/in en tuaj...
Gjithcka qe kam gjithcka qe me rethon esht per.........
Edhe kjo kote eshte diskutuar sa her ne forum, megjithate po jap mendimin tim .
A do te linit GJITHCKA per.....
Nese dashuria eshte e perjetshme edhe ndoshta do te lija gjithcka , por te gjithe e dime se dashuri te perjetshme s“ka , kshu qe nuk ja vlen te lesh asgje per nje ndjenje qe nuk eshte gje tjeter vecse nje iluzion .
Burrat Udhėheqin Botėn, Ndėrsa Gratė Udhėheqin Burrat
elssa me pak fjal ti nuk do ta lije gjithcka duke perfshire dhe familjen do te perferoje te rrije me familjen sesa te rrije me njeriun tende te zemer
PO, i kam lene dhe i ka lene. Me kohe u binden se ishin gabim ose te pakten shtireshin (problemi tyre).
Kur me ne fund u binden se ishin gabim ishte shume vone per ata dhe per ne...tani ska me asnje vlere, le ti vrasi GJYGJI I NDERGJEGJES
Loneliness comes in only one size - Extra Large
Do kerkoja ti bindja e nese sdo te arrija nuk do ti lija.Familja per mua eshte gjithcka,eshte vendi ku gjej gjithmone mbeshtetje dhe dashuri.Por nje dashurie nuk i dihet si shkon.Nese eshte dashuri e forte,atehere di dhe te prese.
Elegance is an attitude.
po kam lene gjithcka, edhe familjen per njeriun qe kam dashur............ perfundimi: dashuria iken , mbaron, zbehet, zgenjen, familjen e ke gjithmone prane.
te me pyesesh tani ''do lije gjithcka per dashurine'' do te thoja JO. do beja aq sa dashuria ben per mua
NESSUNA VITA PUO' DIRSI COMPLETA SENZA UN PIZZICO DI FOLLIA (COELHO)
hahahaha elssa
Elbasanboy tem interesante. Me duhet te komentoj qe te dashurosh nji person duhet te sakrifikosh por kjo nuk do te thot te jesh kundra prinederve. Mua personalisht nuk me ka ndodhur asnjiher nji gje e till por nese familja nuk do te me kuptonte do mundohesha tu lejoja koh dhe shanc ta njifnin personin qe un e vlersoj individin e zemeres. Te dua shume jeta ime te kam xhan
i love u elbasanboy u are my life
Krijoni Kontakt