ate bera...ca ti besh kshu jan mesuar ca njerez
ate bera...ca ti besh kshu jan mesuar ca njerez
AlBaNiAn PrIdE iS mY mInD, AlBaNiAn BlOoD iS mY kInD, sO sTeP aSiDe AnD LeT mE tHrEw .... Cuz iTs AlL aBoUt ThA AlBaNiAn CrEw
:^ylli4 :^rrezet :^ylli4
Dhelpra Dinake,,, mos u merzit sis, se te kan inat se je shume nice and like i said Smart too, so djem si ai nuk jan worth as per ti shkruar back trust me, Kalofsh mire, bye
Hi dhepra dinake keni kujdes nga zagari se po te kapi aq e pat dhelpra.
Proud to be albanian.
Mos u shqetesoni "dhelpra dinake". Zagari qe leh nuk te ha thote 1 fjale e urte popullore. por nuk po kuptoj kush eshte zagari?? a jeni ju Bernard.
ema
Me duaj 1 here qe te dua 100
Hey Ema bravo per pergjigjen ,
keni te trejte po ama po te zuri ashte pun tjeter, kot nuk
thone mos u fut ne dor te zagarit.
see u later gays.
Proud to be albanian.
Welcome doll! Hope you have a good time here! Je simpatike :O)
[color=AF blue]Sa lexova me siper.. Were you at that Fest Flamuri ne Ritz Carlton Dearborn??? Une isha atje, por se besoj se te kam vu re ty n.q.s ke shkuar. Ne Feste ja kalova shume mire.. bera pak muhabet me Eli Fara, shes so niceeee.. edhe Inis Gjoni, (pokercenim bashke hehe :O) Ajo me pelqeu shume por ishte dobesuar dreqjaaa...
ciaoo bellina
-Karamel Eyez[/color]
Moj ti ***-amel po shkruaj bardh e zi se spo te kuptojme moj vajze.
Proud to be albanian.
un qe thua ti karamel isha te festa qe u be ne date 23 november atje ishte nje kengetare fierake dhe ca te tjere, doja te vija dhe te ajo tjetra po ishte thanxgivin dhe nuk pata mundesi, po me than qe dhe atje ishte bere shum bukur...te pershendes bye bye
AlBaNiAn PrIdE iS mY mInD, AlBaNiAn BlOoD iS mY kInD, sO sTeP aSiDe AnD LeT mE tHrEw .... Cuz iTs AlL aBoUt ThA AlBaNiAn CrEw
:^ylli4 :^rrezet :^ylli4
welkom Dhelper dinake
**Gezimi , lumturia, deshperimi dhe loti im varet nga ti.
Krijoni Kontakt