Close
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 3
    i/e regjistruar Maska e Borix
    Anėtarėsuar
    17-01-2003
    Postime
    2,316

Cool Temporary thread: Pergjigje RapSoul

Ok, meqenese tema Shkencetaret zbulojne planetin me te ngjashem me Token eshte kycur, po i jap Rapsoul nje pergjigje ketu, dhene pergjigjia e tij disi feminore dhe me nje krenari feudaleske (qe Fishta feudalet dihet se si i quante).

Me pak fjale, "vellau i Rapsoul", sic informon vete Rapsoul, na paska kopjuar nje permbledhje te nje lajmi te bere nga nje far anetari te quajtur Borix. Ky i fundit na paraqet ne forme shqetesimi jo dhe aq alarmant faktin qe pergjithesisht shqiptari ka mahnine te plagjiarizoje. Ky Borix na priste nje pergjigje te tipit "Me falni", por ne vend te kesaj, mori nje pergjigje teper te bukur, te argumentuar me premisa, dhe me nje urim ne fund fare:

Citim Postuar mė parė nga RapSoul
    1. Skam kopjuar gje.

2. Nuk eshte postuar nga une ky lajm.

3. Nikut tim i eshte bashkuar edhe niku i vellaut, qe e ka postuar kete lajme!

Gjithe te mirat.
    Eshte fati im qe Rapsoul i ka renditur pikat e veta shfajesuese sipas rendesise. Pika e pare eshte pjesa me e bukur e pergjigjes - s'kam kopjuar gje. Pika e dyte eshte nje pohim pozitiv i tipit negativ. Dhe pjesa e trete dhe me interesantja qe kam lexuar ndonjehere ne jeten time eshte bashkimi i nick-eve si dhe nje pike-cuditese ne fund. Wow, me pas vjen dhe nje urim.

I nderuar Rapsoul, nuk kam asgje kunder teje, prandaj nuk ke cfare te shfajesosh. Shqetesimin tim ne lidhje me plagjiaturat e kam shprehur edhe neper shkrime neper gazeta te perditshme shqiptare. Duke qene ne brendi te ketij problemi, qe eshte endemik ne shoqerine tone, une u kapa nga ai rast. Eventualisht, prisja nje pergjigje te tipit "Vellau im mbase e ka kopjuar pa dashje, por per shkak te bashkimit te nickeve tona, duket sikur e kam plagjiarizuar une. Gjithe te mirat." Kjo po do te ishte pergjigje e qare dhe pak me e pranueshme.

Te kuptohemi drejte, nuk kam asgje kunder perhapjes se njohurise. Madje, une jam dhe do te mbetem i parimit se njohuria i perket njerezimit, jo nje elite dhe jam ne favor te shperhapjes ne ritme te shpejta. Megjithate, une kam shpenzuar jo pak minuta per te permbledhur nje lajm si ai qe vellau yt ka marre diku nga une, dhe aq me teper per nje komunitet virtual ku as nuk paguhem, as nuk kam perfitime te tjera; por e bej thjesht per hir te sloganit tim te perhapjes se njohurise se sakte.

Gjithesesi, smod-i darius i ka dhene pergjigje plagjiatoreve, megjithese une do te kisha deshire ta shihja si teme me vete, qofte edhe ne rregullore.
    "The rule is perfect: in all matters of opinion our adversaries are insane." (M. Twain)

Evidenca Maska e RaPSouL
    Anėtarėsuar
    09-03-2006
    Vendndodhja
    Gjermani
    Postime
    17,464
    Borix, ske pse e ben aq te madhe i nderuar, ti me njeh, ska nevoj te flas me shume.

Mbreme s'isha mire dhe ta preva shkurt, nese e more si ofendim ose dicka, te kerkoj ndjese.

Gjithe te mirat!
    Sui generis

i/e regjistruar Maska e Borix
    Anėtarėsuar
    17-01-2003
    Postime
    2,316
    Mos e merr personale o Rapsoul, se nuk eshte se nuk njihemi. E kam fjalen pergjithesisht tek domosdoshmeria e venies se theksit mbi plagjiaturat. Danjos kjo i duket si nje sfide per ringjallje duartrokitjesh, por edhe ti e di se eshte dicka serioze kjo ceshtja ne fjale.
    "The rule is perfect: in all matters of opinion our adversaries are insane." (M. Twain)

Tema tė Ngjashme

1. Agjerimi Dhe Urtesia E Tij
    Nga xhenisi nė forumin Komuniteti musliman
    Pėrgjigje: 72
    Postimi i Fundit: 12-08-2009, 09:27
  2. Partite Dhe Sektet
    Nga abdurrahman_tir nė forumin Komuniteti musliman
    Pėrgjigje: 96
    Postimi i Fundit: 17-02-2009, 13:25
  3. Shpjegim i lehte mbi temat e Teuhidit
    Nga rapsod nė forumin Komuniteti musliman
    Pėrgjigje: 82
    Postimi i Fundit: 04-05-2006, 08:01
  4. Konkurset, programi dhe modeli i testit pėr gjuhė-letėrsi
    Nga Davius nė forumin Mentori akademik
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 21-06-2005, 06:47
  5. Fetva te dijetareve islame ne lidhje me ceshtjet Islame
    Nga aluando nė forumin Komuniteti musliman
    Pėrgjigje: 9
    Postimi i Fundit: 29-03-2005, 14:50

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •