AI TJETRI ESHTE SAMUEL JACKSON NJE MIK I VJETER![]()
AI TJETRI ESHTE SAMUEL JACKSON NJE MIK I VJETER![]()
But again, truth be told, if you're looking for the guilty you need only look into a mirror. ...
ku te kam pare, ku te kam pare....lol, ndihmome!!!
ku me ke pa??????????????
edhe kush je ti?
But again, truth be told, if you're looking for the guilty you need only look into a mirror. ...
lol, ate te pyes dhe une. c'i pergjigjesh pyetjes me pyetje, you are not being helpful.
Te dashur forumista... Ja ku po ju paraqes Steven Spilberg, versioni shqiptar...
The Yankee a.k.a Bayern eshte cun nga Tirona, me banim ne NY, USA qe prej 2 vjetesh. Edhe pse mund te kini pare foton e tij neper forum, keto qe do postoj me poshte jane foto te fresketa
Yankee, i apasionuar pas TV production, futbollit dhe wrestling, ka kenaqur forumin me shkrimet e tij.
Ja dhe fotoja e pare ...
Ndersa ne kete foton me poshte ka dale me shpirtin e vogel, kusheriren dhe his "lucky star." Me thoni nje cik nuk jane si shpirta qe te dy?![]()
ncncncncnc kush e paska qit kaptinen qe kom per ta bo qeros vallajt o mer ftyr e nyt e qite ne ti syrratin mer amon
Forca Milan Kick Juventus @$$ And Win Champion League
Sa bukur pershendeten kta tironcit mo aman![]()
uuuuuuuu bayaaaaaaa....u kujtove ne ti me e qit surratin eeeee?
Tashi do te te them i gjo....meqenese ke qit foton...do bej nji ndrryshim karshi teje...qe ktej e tutje nuk do te te therras mo baya...por YANKEEEEE.....
Po se mos vish ne me thu...jo jo du qe te me therrasesh prap baya
Te pershendes shume dhe fat dhe lumturi ne jete
Rrespektet e mija si komshi qe te kom
Hec mer pis ktu ne falendero Nusken qe te boni qethe ket ner, te qiti surratin loool
Life is B E A U tiful :)
Krijoni Kontakt