Postuar mė parė nga
deshmuesi
I nderuar Rapsod.
Ne fillim te them se, beismi im nuk eshte nje dyluftim midis myslimaneve dhe te krishtereve. Asnjehere nuk e perdor biblen si nje mjet azgjesimi, pasi perkundrazi bibla jep shpetim. Pra ketu nuk behet fjala per burrrrre, por per besim e shpetim. Ate burreri per te cilen ti flet, ta kam lene ty.
Shkrimet e mia jane sheshit, dhe ti e kushdo tjeter jeni te lire ti lexoni dhe tju pergjigjeni mjaft dilemave qe kini me besimin tuaj. Gjithsesi kjo eshte puna e juaj. Sa per kenndveshtrimin tim ne lidhje me dokrtinen tuaj, kam sjelle ate qe fjala e shenjte e Perendise deshmon. Pra nese me gjykon, ke gjykuar ate cka Zoti ka thene per te gjithe ata qe jane kunder BIRIT dhe Mesimit te Ungjillit. Problemin ju nuk e kini me mua, sepse po te ishte keshtu mund ta zgjidhnim fare lehte.
Problemi juaj eshte me Jezusin, sepse Ai thote se, te gjithe ata qe nuk PRANOJNE BIRIN, nuk kane as ATIN. Dhe Biri ju tregon ATIN, vetem atyre qe AI do.
Tani une po te jap s reference direkt nga fjala e Jezusit, e ti thua, Deshmuesi na sulmon. Nuk eshte zgjuarsi ta devijosh problemin dhe ta drejtosh atje ku nuk duhet. Perderisa ti beson Muhametin, Kuranin dhe Allahun, natyrisht qe do te ballafaqohesh me Fjalen qe Deshmon Perendia Jahve ne biblen e shenjtye, ndaj ketyre lloj doktrinash, te cilat BIBLA si fjale e vetem e Perendise i deklaron te reme. Tani kush ka mend e kutpon se ku qendron problemi.
Ti mendon se, duke then se bibla eshte nje ginjeshter, se te krishteret jane mashtruesa, se Jezusi eshte nje profet si Muahmeti e tjera mendime si keto, mendon se e kalove lumin?? Jo zoteri. Nje dite do te vije koha kur ti te kerkosh Jezusindhe Frymen e shenjte qe e ke blasfemuar, Fjalen e shejnte qe e ke quajtur te ginjeshter, apo kishen e Krishtit qe e ke perndjekur, por.... mbase shte vone, sepse cdo gje ka nje kohe dhe kufi, dhe kur e kalon kufirin e kohes nuk ka me kthim prapa.
Sa per referncat e dites se fundit, edhe pse i kami sjelle me mijera, ti dhe miqte e tu arbe nuk kane sy dhe veshe te shohin dhe te kuptojne, sepse Juve nuk ju eshte dhene, tha Jezusi.
Ps. Per ty Refer vertet me vjen keq. Ti je plotesisht karateri i besimit tend, ku hakmarja, urrejta lufta dhe perndjekja jane krejt qenia jote dhe thesari yt. Jezusi tha: zemra flet nga teprica e zemres. Nuk gje fjale te ngushellimi.
Krijoni Kontakt