Close
Faqja 12 prej 14 FillimFillim ... 21011121314 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 111 deri 120 prej 135
    i/e regjistruar Maska e Pisi
    Anėtarėsuar
    10-12-2002
    Vendndodhja
    Ku ta di une
    Postime
    93
    Shoqja shoqes : Po ti a i thua burrit tend kur arrin orgazmen ??
    -Jo je ne vete , une nuk e shqetesoj kurre te shkretin kur eshte ne zyre..

Anėtarėsuar
    10-12-2002
    Vendndodhja
    Ku ta di une
    Postime
    93
    Burri me gruan e kishin bere gjithandej dhe than ta provojne njeher ne ballkon po ishte vap e madhe..dhe fillojn kto po gruaja asgje spo ndjente kishte marr gazeten dhe po lexonte....dhe burri zgjat koken posht ballkonit po rrinte nje Zezak dhe e thirr zezakun ky dhe i jep nje peshqir per ta fresku kur ky do bente punen...fillon prap ky po gruaja asgje prap spo ndjente, dhe nervozohet burri dhe i thot zezakut:
    aj provoje ti un po te freskoj.
    Fillon zezaku dhe gruaja filloi te bertas.
    Dhe burri i drejtohet Zezakut: "Ja shiko se si duhet te freskosh e jo ashtu si ti"

Anėtarėsuar
    10-12-2002
    Vendndodhja
    Ku ta di une
    Postime
    93
    Nje grua shkoi ne nje dyqan kafshesh per ti bere nje dhurate burrit te saj qe kishte ditelindjen.
    Po shikonte gjithandej por cmimet ishin shume te larta, keshtu qe pyeti shitsin qe ti gjente ndonje me cmim te leverdisshem. Kemi nje thithlope i thote shitesi per 50 dollar.
    50 dollar per nje thithlope? u habit gruaja.
    Po eshte thithlope e vecante i thote shitesi, eshte e specializuar ne blow jobs.
    Mire thote gruaja dhe e blen. Kur shkon ne shtepi ja jep dhuraten burrit dhe ja shpjegon dhe cilesite e thithlopes. Bien te flene dhe pas mesnate gruas i del gjumi dhe shikon qe burri nuk ishte ne shtrat. Cohet dhe e gjen ne guzhine te ulur ne tavoline me librin e gatimit perpara.
    Cfare po beni ju ketu, i thote gruaja.
    Po mundohem ti mesoj thithlopes, te gatuaj dhe po arriti te mesoj, ti bej gati plackat dhe ktheu tek nena jote. (edhe ju goca kini kujdes me dhuratat qe beni )

Anėtarėsuar
    10-12-2002
    Vendndodhja
    Ku ta di une
    Postime
    93
    Nje vajze e ftoi per darke te dashurin e saj per tu njohur dhe me prinderit, dhe pas kesaj ajo i premtoi se do te benin sex. Djali shume i kenaqur shkoi ne farmaci dhe kerkoi te blente disa condom. Farmacisti e pyeti donte nje cope apo nje pako. Nje pako i thote djali se sot eshte dita e pare qe une do shkoj me te dashuren time dhe do kem pune.
    Ne mbremje djali shkoi tek shtepia e vajzes, dhe e dashura e tij i thote: Hajde se prinderit e mij jane shume kurioz qe te te njohin dhe e coi ne guzhine ku ishte shtruar darka.
    Para se te fillonin djali ju thote qe te luteshin me pare, dhe ule koken dhe fillon te lutet.
    Kalojne pese minuta dhe djali akoma vazhdonte me koken ulur te lutej, kaluan 10 minuta djali akoma, kur e pa vajza qe djali po e zgjaste shume i thote tek veshi: Nuk e dija qe jeni kaq fetar.
    Dhe djali ja kthen: Edhe une nuk e dija qe e keni babain farmacist.

Anėtarėsuar
    10-12-2002
    Vendndodhja
    Ku ta di une
    Postime
    93
    Nje cift u kthye ne shtepi dhe kur po kalonin para deres se vajzes degjuan nje zhurme.
    Gruaja hapi deren dhe cte shikonin vajza e tyre po kenaqej duke perdorur nje vibrator.
    -Cfare ben keshtu i thane te dy ne nje goje.
    - Une jam 35 vjec thote vajza, e pamartuar, pa te dashur ky eshte burri im.
    Ata mbyllen deren dhe duke ikur degjonin sic po gumzhinte vibratori.
    Nje dite me vone kur gruaja u kthye ne shtepi gjeti burrin ne dheomen e ndejtjes duke pare nje ndeshje ne televizor, dh paparitur ajo degjoi zhurmen e vibratorit qe po gumzhinte si i cmendur.
    -Cfare po beni keshtu i thote ajo burrit?
    -Po shikoj ndeshjen me dhenderin, ja kthen ai.

Anėtarėsuar
    10-12-2002
    Vendndodhja
    Ku ta di une
    Postime
    93
    Ne nje shkolle fshati punonin si mesues nje cift,bure e grua. Doli nje regull qe nuk lejonte te ishin te dy ne nje shkolle, c'te benin?
    - Une do shkoje ne nje fshat tjeter - tha buri
    - Po kur te na mari malli cdo bejme - tha gruaja
    - Do bejme leter
    - Po kur te ne mari malli shume
    - Do bejme telegram
    Ne fillim te javes, te henen, buri u nis ne fshatin tjeter, te shtunen i erdhi telegrami:
    Me mori malli shume. Mori nje gomar dhe u nis per ne fshatin e gruas. Rruges gomari pa nje gomarice, u tur drejt saj dhe e rezoj burin e shkret ne nje kanal. Ky u ngrit,i dermuar sic qe ju afrua gomarit e i tha:
    - Kush mori telegram mor edepzes, ti apo une.

Anėtarėsuar
    10-12-2002
    Vendndodhja
    Ku ta di une
    Postime
    93
    Nga nje ndermarje, po shkonin ne ekskursion ne nje
    pike turistike malore. Burrat kishin marre edhe
    grate me vete. Udhetimi u be me dy autobuza,
    ne te parin hipen grate dhe ne te dytin burrat. Ne
    nje kthese autobuzi me grate u permbys, kur
    mberriti autobuzi me burrat ata zbriten nga makina dhe
    filluan te qajne. Njeri prej tyre filloi te
    ulurinte me te madhe, te tjeret i thane:
    - Po ti cke qe ulurin ? Ti ske as gruan ne makine.
    - Por prandaj more, se mu lut qe ta merrja.

Anėtarėsuar
    10-12-2002
    Vendndodhja
    Ku ta di une
    Postime
    93
    Vallai u lodha. Hajt se po e tregoj edhe nje se e di se ju pelqejne keto barcaletat e mia.

Anėtarėsuar
    10-12-2002
    Vendndodhja
    Ku ta di une
    Postime
    93
    Nje njeri kur vajti ne mbremje ne shtepi, megjithese ishte vape e gjeti deren e ballkonit te mbyllur.
    - Pse e ke mbyllur deren - i thote te shoqes- eshte shume vape.
    Shkon te hapi deren, por c'te shofi! Nje burre ishte strukur ne nje qoshe te ballkonit.
    - C'kerko ti ketu - i thot me inat
    - Shshsht ja bene burri. Jam hedhur nga kati i siperm.
    -Te lutem, here tjeter gjej vend e hidhu, e jo ne ballkonin tim, se une jam familiare, kam grua ne shtepi. Tani dil jashte.
    Vone naten, kur po flinin, ai e qelloi gruan me pellembe
    - Zuske - i tha - ne nuk kemi kat tjeter siper nesh.

Anėtarėsuar
    10-12-2002
    Vendndodhja
    Ku ta di une
    Postime
    93
    Nje burre vajti ne shtepi dhe ju lut gruas ti hekuroste pantallonat. Gruaja duke hekurosur pantallonat, gjen ne xhepin e vogel te tyre dy bileta kinemaje. U gezua qe i shoqi ishte kujtuar per ta cuar ne kinema dhe i hekurosi pantallonat me shume qejf. Por i shoqi si u vesh, doli dhe nuk i tha gje te shoqes. Ajo u vesh shpejt e shpejt dhe ju vu nga mbrapa. Ne nje kthese rruge u takua me nje grua dhe shkuan te dy ne kinema.
    Gruaja shkon te portieri i kinemas dhe i lutet qe ta fusi brenda se ashtu e ka nje hall. Portieri pa bilete nuk pranon. Atehere ajo i thot :
    - Aman, me ndihmo, se me eshte futur burri me nje grua tjeter
    Portierit i erdhi keq por nuk donte te prishte rregullin, prandaj vajti ne salle te kinemase dhe tha me ze te larte :
    - Te dera e kinemas eshte nje grua qe kerkon burrin, i cili eshte futur me nje grua tjeter, u lutem te dali shpejt.
    Mirpo nga salla nuk po levizte asnje. Portieri nderhyri :
    - Une e kuptoj qe atij i vjen rende, prandaj po mbyll dritat per pese minuta.

Dhe kur u hapen dritat ne salle kishin mbetur vetem gra.

(Tani lexoni keto dhe kur ti keni lexuar me beni nje ze se vij dhe ju them te tjera. OK? Hajt tung.)

Faqja 12 prej 14 FillimFillim ... 21011121314 FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Me qė ra fjala tek barsaletat...
    Nga Del Monako nė forumin Humor shqiptar
    Pėrgjigje: 89
    Postimi i Fundit: 04-05-2006, 08:56
  2. Barsaletat e korcari-per-qef
    Nga korcari-per-qef nė forumin Humor shqiptar
    Pėrgjigje: 15
    Postimi i Fundit: 05-05-2005, 12:08
  3. Barsaletat me fantastike nga EL_NiNiO
    Nga EL_NiNiO nė forumin Humor shqiptar
    Pėrgjigje: 16
    Postimi i Fundit: 11-08-2003, 16:59
  4. Barsaletat e pa doganes ??????
    Nga Edmond83 nė forumin Humor shqiptar
    Pėrgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 27-03-2003, 10:50
  5. Barsaletat e Nastradinit !!!
    Nga Estella nė forumin Humor shqiptar
    Pėrgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 01-08-2002, 17:56

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •