Close
Faqja 2 prej 2 FillimFillim 12
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 19 prej 19
    ..... .....
    Anėtarėsuar
    11-05-2008
    Postime
    2,503
    Sic jane pershkruar te gjithe figurat antike.Me piktura e skulptura.
    Videon vazhdo shihe ti s te them gje une.Shih edhe kete se njesoj jane

Biles e mija eshte me e bukur

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    11-09-2008
    Postime
    59
    Citim Postuar mė parė nga TrOsHkA Lexo Postimin
    po kjo eshte shume e thejsht edhe nje femije 6 vjec e din se mos vraj mos ben te kqija te tjerve vet mendimi i tij pa mos i treguar akush i din te gjitha me trego ti mua a e ke lexuar ndonjeher biblen se en bibel

vertetohu se allahu xh.sh e ka then ne kuran kete liber do ta ruaj une nuk mund akushi ne bote ta ndrishon si e ruan allahu xh.sh kuranin ja keshtu ne nje familje krishtere lind femija qe e din kuranin pa mos e lexuar mund ta shikoj ku vet shteti eshte cuar ne kembe per ta ruajtur sigurin e femijes femija eshte 5 vjecar mund ta shikojeni ka kater pjese
    http://www.youtube.com/watch?v=mLY9qAPGAyA
    Kerko te jesh inteligjent!
    Kenga eshte e tmershme!
    Veprat e Zotit jane te mrekullueshme.
    Bibla i ka faqet me e bukura mbi krijimin

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    30-08-2007
    Postime
    3
    Citim Postuar mė parė nga white-knight Lexo Postimin
    Sic jane pershkruar te gjithe figurat antike.Me piktura e skulptura.
    Videon vazhdo shihe ti s te them gje une.Shih edhe kete se njesoj jane
    http://www.youtube.com/watch?v=arUPjAlFnno

Biles e mija eshte me e bukur

po ndoshta pse nuk beson ne kte vizatiomoret ajo video e imja eshte e sakt fmi 5 vjecar i lindur ne nje familje krishtere por allahu xh.sh ja jep fuqin ta dij kuranin dhe mbi 1000 krishter konvertohen ne musliman ti tash mere nje femi 5 vjecar dhe thuaj ta lexoj dhe ta dij te gjithin nje liber me peralla nuk mund ta mesoj te gjithin mos me beso je naiv i thjesht cikrim prita pergjigje per me lart cka kam shkruajtur me jep pergjigje per foton nese e din

..... .....
    Anėtarėsuar
    11-05-2008
    Postime
    2,503
    Mua me pelqen me shume batman te them te drejten se hidhet me bukur nga nje dege ne tjeter

Te pakten keto gjera mund te ndodhin ne realitet e kane nje mundesi ne te ardhmen jo si video me hirushin

Ja ku e ke dhe foton qe se di pse e kerkon.Nejse gezohu

Sa per punen e konvertimeve shoh vendin tim skam nevoje te degjoj perralla me mbret per vendet e tjera.E shoh ne vendin tim qe xhamite rrine bosh perhere.Ok?

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    11-09-2008
    Postime
    59
    Citim Postuar mė parė nga TrOsHkA Lexo Postimin
    ti nese done shikon me trego mua ti cfar fakte kemi se isus kristus eshte zot i botnave me trego fakte jo te me mbajsh ligjerata kjo eshte e gjitha sidomos ne kohen e isus kristus nuk kan pasur as foto aparate as kamera ju me tregojeni mua si e keni pershkruajtur fytyren e tij qe e keni ne kishat tuaja kjo eshte nje video idiote por me trego ajo foto e isus a eshte idiote ket dua ta di nuk dua tet ofendoj jemi shqiptar

Kerko te jesh inteligjent.
    "Sindona" e Torinos paraqet nje figure qe mund te jete fytyra e Krishtit.
    Ne nje fshat ne Abruzzo ka nje facolete qe sipas nje tradite Jezusi ia ka dhene nje gruaje qe i kishte fshyre fytyren.
    Fytyra e Sindones dhe fytyra e facoletes perputhen 100X100.
    Por besimi i katolikeve, si e kam kuptuar une, nuk bazohet ne gjera te tilla, edhe pse shume te afermendshme. Ketyre ngjarieve u besojme me shume ne. Shpesh here edhe shume qesharake, dhe jo serioze si ato e Sindones dhe e facoletes.
    Ata besojne ne Zotin qe banon nder ne, duke na ndihmuar e na shelbuar.
    Mos besoni shume teper. Por veten ate qe perputhet edhe me inteligjencen njerezore qe eshte edhe ajo nje dhurate e Zotit.

..... .....
    Anėtarėsuar
    11-05-2008
    Postime
    2,503
    Ja si kalonin fytyrat me kohen.

Bust i Kostandinit qe ka vdekur para 1700 vjetesh.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    11-09-2008
    Postime
    59
    Citim Postuar mė parė nga white-knight Lexo Postimin
    Ja si kalonin fytyrat me kohen.

Bust i Kostandinit qe ka vdekur para 1700 vjetesh.

Me fal, nuk di nese te kam kuptuar mire. Por, si e kam kuptuar une mesazhin tend, ti je shume trashe.
    Disa fytyra kalonin dhe kalojne nepermjet ftohtesise te mermerit, disa tjetra nepermjet ngrohtesine e nje shenje dashurie.
    Gjera e dhene per dashurine, mbahen me dashuri.
    Zemra i ka disa arsye qe arsyeja nuk i kupton ato.(Paskal)

Lieutenant Maska e tom pullings
    Anėtarėsuar
    20-05-2004
    Vendndodhja
    H.M.S. Surprise
    Postime
    152
    Citim Postuar mė parė nga toni77_toni Lexo Postimin
    Nė Krishtėrim nuk ka shumė gjėra – ka vetėm Krisht!

Pra nė Krishtėrim nuk ka shumė gjėra – ka vetėm Krisht! Te gjitha mesimet e Tij janė shtyllė dhe secila ėshtė e rendesishme per te Krishterin. Ky ėshtė thelbi i ēėshtjes.

[/I][/B]

«L’imperatore si rivolse ai cristiani dicendo: “Strani uomini... ditemi voi stessi, o cristiani, abbandonati dalla maggioranza dei vostri capi e fratelli: che cosa avete di pił caro nel cristianesimo?”. Allora si alzņ in piedi lo starets Giovanni e rispose con dolcezza: “Grande sovrano! Quello che abbiamo di pił caro nel cristianesimo č Cristo stesso. Lui stesso e tutto ciņ che viene da Lui, poiché noi sappiamo che in Lui dimora corporalmente tutta la pienezza della Divinitą”» (Vladimir Solov'ev, Il dialogo dell’Anticristo).

"Gjeja me e dashur qe kemi tek krishterimi eshte Krishti vete. Ai vete dhe ē'do gje qe vjen nga Ai, sepse ne dime qe tek Ai, ne mish, gjendet gjithe plotesia e Perendise."

Une do te kerkoja qe kjo teme te mbyllej ketu.
    IGNOSCE MI DOMINE, QUIA DALMATA SUM!

"Nė fillim ishte Fjala" Maska e toni77_toni
    Anėtarėsuar
    09-09-2005
    Vendndodhja
    Kosovė
    Postime
    4,534
    Meqe ai qe ka hapur temen beri pytje dhe tha se "jam shume kurioz !!". Pergjigjejen e ka. Gjitha shkrimet jane jasht teme, tema ketu mbyllet.

respekte nga toni77
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga toni77_toni : 20-11-2008 mė 14:09
    Gjej kohen tė lexosh, ėshtė themel i tė diturit.

Faqja 2 prej 2 FillimFillim 12

Tema tė Ngjashme

1. Prifeterinjte Pyesin Hoxhallaret Pergjigjen
    Nga Fjala e drejte nė forumin Komuniteti musliman
    Pėrgjigje: 29
    Postimi i Fundit: 05-02-2009, 07:33
  2. Del nė shitje "Njė dosje pėr Kadarenė"
    Nga Albo nė forumin Tema e shtypit tė ditės
    Pėrgjigje: 20
    Postimi i Fundit: 17-03-2007, 01:53
  3. C'far pyetje duhet te beni!
    Nga Noerti nė forumin Lojra dhe rebuse
    Pėrgjigje: 4
    Postimi i Fundit: 27-08-2004, 19:00
  4. Pyetje shkencore , por
    Nga Anton nė forumin Problematika shqiptare
    Pėrgjigje: 22
    Postimi i Fundit: 03-07-2004, 02:22

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •