hihihihihihi mire e ke ti blue
Paska qene shume i zgjuar ai cuni, te paska vene ne mendime.
Mendoj te njejten me ty, nje perqafim nje puthje ne faqe dhe nje pamje entuziaste per idene qe eshte prane meje mendoj se do mjaftonin, po do mendoja te njejten si ty... po e ben sepse keshtu ndihet mire apo sepse po perpiqet te tregohet i sjellshem![]()
Un amigo verdadero es algien que cree en ti aunque tu hayas dejado de creer en ti mismo.
Mjafton Prezenca Ime!!!!!!! Sa Takime Dalim Duhet Te Kemi Nje Bace Me Trandafila Hahahahahaaha Lol
Sinqerisht, asgje!Cfare mund ti dhuroni nje goce ne takimin e pare?
UNE PER VETE DO I DHUROJA NJE TRANDAFIL..
Takim i pare hesapi, pse te turrem me dhurata kur se njoh mire, ja me del ndonje shtrige, ca ti bej pastaj? Ta vras pas takimit? Dhuratat behen vone, takimi pare pihet ndonje gje per qejf, behet muhabet, njiheni me njeri tjetrin.. (nese ti pelqen ate, edhe ajo te pelqen ty) pastaj.. si thuhet? (Tu pa, Tu bo)
There is no never ending banquet under the sun. All good things must come to an end.
ne takim e pare dhurat?nuk kam ndigjuar...as nji gje mer mjafton me u taku dhe me u njoft nuk esht dhurat kjo?jo as edhe nji gje nuk do merja ne takimin e pare dhe as nuk kam mare as nji gje me vete kur u takova per here te par mer burrin biles as lek jo se ai duhet te paguj gjithcka.hahaha
zemra ime tull shpirti jot llac dashurija jon pallat 15 kac
Amon ore po pse boni kshtu gjoja ju sikur nuk doni gjo.
ne shqiptaret vetem ke duret te shofim si ne takim te par
dhe sikur vjen njeri per vizit.
Po qe me dur bosh ja vum ndonje epitet ne se kshtu jemi hahahhaaaaaaaaa![]()
goca e bules,
e di ti qe do gjo tamom ti,...lol
aty dahet shapi nga sheqeri, thote populli yne trim, i urte, punetor dhe qejfdashes
kjo dhurate ecen gjithmone.
--- La Madre dei IMBECILI e sempre in cinta...
---voudou.. ---
Takimi i pare s'eshte sh.i pershtatshem per dhurata.Le te sjelle me vete humorin dhe veten sigurisht :P
Elegance is an attitude.
Krijoni Kontakt