Cfare mund ti dhuroni nje goce ne takimin e pare?
UNE PER VETE DO I DHUROJA NJE TRANDAFIL..
Cfare mund ti dhuroni nje goce ne takimin e pare?
UNE PER VETE DO I DHUROJA NJE TRANDAFIL..
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Shpirt Njeriu : 18-07-2008 mė 23:47
Mė mirė gabime tė njerėzishme se sa mrekulli mizore...
Ne takimin e pare mjafton te jete xhentil, komunikues i mire, trendafilat per here tjeter![]()
material gjenetik??? no? alright.
You were meant for me. Perhaps as a punishment.
Per vete mendoj qe pasi behet fjale per takimin e pare dhe pasi qe nuk dihet mire se si do te shkojne punet , mendoj qe nje camcakiz eshte mjaft si dhurate.
Njeri mund ti dhuroj edhe nje gjerdan per floriri por cfar nese kjo lidhje nuk punon?!!
Do ti humbish parat do pastaj do ti biesh murrit me koke, do te mallkojsh veten se harxhove te gjitha lekek qe kishe kursyer dhe me ne fund mbetesh perseri vetem.
Mendoj sa i perket dhuratave duhet te fillohet nga me te voglat dhe ashtu duke u rritur dashuria midis dy te rinjeve duhete te rritet edhe vlera e dhuratave.
Me Respekt GV_USA
WE WILL NOT GO DOWN!
mendoj qe nje camcakiz eshte mjaft si dhurate
flm vllacko per ket ide te mrekullushme
cunga lunga ...hhehhehehhehehehhe
bro bonem add ne email![]()
Dicka e lezeteshme qe mora njehere ishte nje perqafim(+puthje ne faqe ne forme pershendetjet sic e kane zakon kendej) dhe nje pamje entuziaste. Dhurata me e bukur qe mund te marre nje njeriu ne keshtu rastesh...
Trendafil? Hahahaha, cun duhet te mesosh akoma goxha per femrat. Ti s'do qe t'ja thuash direkt qe je aq i deshperuar? Duhet te besh xheste qe e lene ne medyshje, psh. ky tipi qe me perqafoi por duke me lene ne medyshje nese ishte nje xhest i huazuar nga vendi ku banojme apo...dicka me teper?!![]()
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Blue_sky : 19-07-2008 mė 19:56
Kam vetem nje limit: qiellin!
Njė stlilolaps shans-mbartės pėr tė hedhur manuscrit kandidaturėn pėr studimet qė aktualisht i ndjek.
Kam pėrshtypjen qė ishte njė objekt simbolik shans-sjellės i vėrtetė. Tre muaj mė pas, mora njoftimin e pranimit nė studime pa shkėputje nga puna. Dhe sigurisht, vitin qė vijoi fillova studimet.
Merci Amour, pėr stilolapsin shans-sjellės, si dhe pėr pėrkujdesjen qė ti mė dhuron pėrditazi nė jetė.
Me admirim
Elna!
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Elna Durrėsi : 19-07-2008 mė 21:41 Arsyeja: Titulli i harruar...
Ne lidhje me temen:
Nuk e kuptoj pse eshte kaq keq te dhurosh nje trendafil? Mbase automatikisht nuk i shkon mendja njerezve qe eshte gjest romantik? Te pakten nuk ishte atehere ne ate boten e dikurshme ku doja te isha pjese. :P
Do pranoja cdolloj dhurate...
Ai do e kuptoje lehte gjithesesi qe sado dhurata te me beje, une do ndjek terezine time dhe s'do bej ndonje gje ekstra vetem se ai me jep dhurata.
Po edhe dhuratat s'kam pse t'i refuzoj, qar i kam.![]()
As qe du me dit!
CI do dhuratat sot se kur zihesh dhe ndoshta ndahesh me von i hudh ato thua nuk kan vlere
po nje puthje po e desha se vetem ajo nuk harrohet mbahet ne mend dhe gjithmon e kujton ate puthje
Krijoni Kontakt