Hack nuk dine qka eshte, kjo quhet crack e hack eshte ndryshe prej ketyre qe keni bere ju![]()
Hack nuk dine qka eshte, kjo quhet crack e hack eshte ndryshe prej ketyre qe keni bere ju![]()
Mendo!
Fakti qe gjithe bota i njeh hackera nuk do te thote se jane hackera. Mos harro se shumica e botes eshte e mbushur me idiota. Ose me sakte, pjesa qe mbetet jane inteligjente.
"The rule is perfect: in all matters of opinion our adversaries are insane." (M. Twain)
Me falni qe po ju them Kete Gje Mos mA zini per te madhe por ju nuk keni lidhje me hackerizem ,....
Une jom njeri NGa ata qe e kan hackuar ata te malit te zi e din arsyen Pse , besoni se e dini Forumin (KHG -KOSOVA HACKER GROUP) disa malazez , disa thmij te moshes 14-15 Vjeqare na paten sulmuar webin nje dit RResht e tash si kunder pergjigje e ketyre Sulmeve kemi vendosur qe tju hakmerremi ...
hauhauaha ketu e ke shkretu , bash une personalish e kum sulmu webiN 500 Hackerav Serrb qe i thojn wetit hacker a nuk din mei mshel birucaT......Postuar më parë nga klaus fisher
Nese dDoNI QE tjau bej publike kete gje jau qes linkun hiq mos keni derT.......
Qai qe te bon kerkesen i pari ka me pass linkun edhe sa per ata qe nnnukkk guxojna me ju wersul Serrbeve , Grekve e te tjer ather gaboheni.....
Ndryshuar për herë të fundit nga naltor : 23-07-2008 më 12:45
Sa per informacion s'kan qen kosovaret qe e kan sulmuar web faqet malzeze por kan qen disa shqipetar nga Mali i zi te cileve policia malazeze ka ardh ne shtepia te tyre dhe ua ka marr pc. Noramalisht kan qen disa adoleshent qe s'kan dijt me cfar ta shtyjne kohen.
Diku lart lexova qe Mali i zi i ka pranuar passaportat per interes te turizmit por nuk eshte aspak e vertete as kjo sepse Mali i zi kohen e fundit eshte full me turista nga Sllovenia dhe Rusia keshtu qe sa per turista nuk ankohet, pastaj cmimet jan me te lira sesa ne Shqiperia sepse i kam pa une.
Mos jeto pa buzëqeshur...sepse dikush në këtë botë jeton nga buzëqeshja jote ...!
Krijoni Kontakt