Close
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 2
    i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    16-07-2008
    Postime
    1

Kërkoj ndihmë nga psikologu

jam nje grua e martuar 27 vjeqare , burrin tim e dua pa mas , po kam nje breng te madhe burri im kohet e fundit po permend emra femrash ne gjume kur eshte besa besa nje nate dy here radhazi permendi emrein e nje femre besoni ashu i ngruitur duke mu drejtuar mua dhe me vrap e vendosi koken ne jasyk duke menduar qe une nuk e degjova .por une u ngrita dhe menjehere e pyeta kush eshte ajo vajze me po ate emer pergjegja e tij qe nuk di as une,edhe te nesermen e pyeta gjithashtu te njejten pergjegje me dha (nuk di as une).problemi po qendron aty se mos egziston ndokush me ate emer ne mes nesh ,prandaj po deshiroj qe ne baze te komentimit te endrrave apo dic tjeter qka d.m.th kjo gje .

The World Is Yours Maska e J@mes
    Anëtarësuar
    27-05-2002
    Vendndodhja
    Tiranë
    Postime
    1,966
    Pershendetje tinqe!
    Me falni per vonesen ne pergjigje.

Para se te them diçka ne lidhje me shqetesimin tuaj dua te theksoj se ne raste te tilla nuk mund te pretendosh ndonje ndihme nga nje psikolog, e nese dikush pretendon ta bej, nuk eshte i tille.
    Per te tilla çeshtje, e ne te tilla raste ajo çfare nje psikolog mund t'ju jap, jane vetem disa keshilla te vogla.

Vazhdojme me shqetesimin tuaj.

Ne raste shume te rralla flitet me ze ajo qe shikohet ne enderr, dhe shumicen e rasteve flitet ne gjume dicka qe nuk po e shikon ne enderr dhe fjalet apo emrat qe fliten ne gjume nuk mbahen mend (ai qe flet ne gjume nuk e di çfare ka thene, ne pergjithesi).

Ne kete pike bashkeshorti juaj ka qene i sinqerte dhe ne nuk kemi ku te kapemi aspak nga ajo qe ka thene ne gjume per te bere ndonje interpretim te mundshem (ne gjume mund te permendesh edhe emra qe nuk i njeh fare).

Une do ju keshilloja qe ketej e tutje, ju vete te mund te beni interpretimin vetem duke pare me kujdes reagimet e bashkeshortit.
    Nese do hasni serisht situata te ngjashme (pra, burrin tuaj teksa flet ne gjume), duhet te tregoni kujdes kur ta pyesni se; "kush eshte filanja", pa i thene se nga i ke degjuar emrat (pa i thene qe ai i ka permend ne gjume), pa i rene ne sy se diçka nuk shkon, pa ndryshuar tonin tuaj, si me stil...

Uroj qe ta kaloni me sukses kete shqetesim tuajin.
    Kalofsh mire.
    »« ¤ »«Ê£ÐØ®ÂÐØ»« ¤ »«

Tema të Ngjashme

1. Permbledhje dua te zgjedhura
    Nga Nur_11 në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 16-03-2009, 08:09
  2. Lutje për Muslimanët
    Nga Acid_Burn në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 25
    Postimi i Fundit: 03-03-2006, 10:59
  3. Ndihme kerkoj klasen e 8 vjecare Fier
    Nga mario_kingu në forumin Ndihmoni njëri-tjetrin
    Përgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 28-02-2006, 23:33

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •